Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

janezu
simona,ženski odbor bo treba zamenjat,al pa progo skrajšat.zjutraj ob 6.00 bom ekipo počakal na grohatu,tako da spanja ne bo velik,pa še zmeraj več,kot tekači.sami so v to hotel,pa naj bodo še eno noč budni. LP ju
Uporabniški avatar
 jan_jan
Ravnokar sem govoril z Bonijem, ki pravi, da so bili ob 21.45h na vrhu Uršlje gore. Štartali so ob 19.45h. Pravi divjaki - hvala bogu, da me ni zraven. JanezU, glede na tempo, ki ga fantje imajo, boš moral res biti ob šestih na Grohotu, sicer ti uidejo na Olševo.
jan_jan
 janezu
jezerjani@kranjčani ob odličnem vodji MARATON 100 uspešno končali podvig v manj kot 17,5 ure.ob 14.30 so v krnesu srečali prve zelene kozle.čestitam!!!!! LP ju
 Jožko
Pozdravljeni!

Čestitam fantje, res ste pravi gadje, pravi KERLCI! Pa srečno vsem skupaj iz prelepe Baške grape, kjer je bil danes na progi kar hud DIRENDAJ skozi cel dan in še traja!
Tri brhke deklice se vpisujejo v sekcijo EKSTREMNO (Edita, Mihaela in Urška) in sem prepričan, da jim bo uspelo. Bogdana je v spremstvu Dorice(ki je kar tako opravila še en krog, res vredno pohvale) opravila vpis v klub GM4O normal! Na progi pa sta bila še dva , mož in žena nevem pa še ali jim je uspelp v limitu opraviti vpis v klub.
Tudi za jutri se napovedujejo novi vpisi, samo vreme se malo kvari, pa je vreme vsako dobro bomo videli.
Toliko za enkrat, pa lep pozdrav iz prelepe Baške Grape. Jožko
Uporabniški avatar
 zvone
janezu napisal/-a:jezerjani@kranjčani ob odličnem vodji MARATON 100 uspešno končali podvig v manj kot 17,5 ure.ob 14.30 so v krnesu srečali prve zelene kozle.čestitam!!!!! LP ju

Moje iskrene čestitke - vsem!

Da je Stane to zmožen - vemo. Da je to uspelo tako veliki skupini in v teh pogojih, pa je podvig brez primere.

Bravo Stane, bravo fantje.

Lep pozdrav iz Maribora! Zvone

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA