Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 predrag
:laola
Bravo Miro,... dodali bi pa ... zaradi obostrane in srčne navdušenosti, ... ultra promo maraton "Istra v vašem srcu !" ... uvrščamo v redni organizacijski program ... kot finalni in tradicionalen PROMO tek ... v prihodnosti v več varijant ... več na http://www.maratonumag.hr/, na podstrani: http://www.maratonumag.hr/UPM%20Istra.HTM
Uporabniški avatar
 klatez
Hmmm, vedno bolj zanimivo... :roll:

Samo kje je še to...
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Klatež, to je v najlepšem delu Istre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Ne boš vedu dokler neboš odteku najlepši ultramaraton ki obstaja (vsaj zame, za katere poznam).

Drugač je Predrag napisal kraje skozi katere se teče in vzameš zemlejvid pa pogledaš.........Drugo leto se nam pridruži.

:juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu:

Lp

Mariolino
Uporabniški avatar
 klatez
MARIOLINO napisal/-a:Klatež, to je v najlepšem delu Istre.

Ne boš vedu dokler neboš odteku najlepši ultramaraton ki obstaja (vsaj zame, za katere poznam).

Drugač je Predrag napisal kraje skozi katere se teče in vzameš zemlejvid pa pogledaš.........Drugo leto se nam pridruži.

Lp

Mariolino

He, he - malo si narobe razumel moj zadnji stavek.
Geografsko dobro vem, kje je to!
Mislil sem časovno!
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Vidiš, to je pa hitrost, če prehitro bereš, pa ne razmišljaš :oops: :oops: .

Mariolino

Lp
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
MARIOLINO napisal/-a:Vidiš, to je pa hitrost, če prehitro bereš, pa ne razmišljaš :oops: :oops: .

Mariolino

Lp

Ne on je bil že sedaj tako navdušen nad tem ultrapromocijskimmaratonom da je bil časovno že čisto drugje :lol: :lol: .
Skratka tole pa bo treba naslednje leto ukrepati v vsej njeni dolžini teh nekaj
čez 50km kolikor jih je.Ali kakor bi nekdo dejal SPORTSKI LAGANO :lol: :wink: .
ČAO!
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Tomaž me že razume :lol: :lol: :lol: .

Vsekakor pa, da bomo ponovili sportsko lagano. :wink:

Lp

Mario :juhuhu:
Uporabniški avatar
 predrag
:hello:
...Potpisano, najbolj pomembno je da skozi takšne čarobne predele ni treba preveč hiteti, ... več se na sekundo "fermati" in pospremiti si spomine, ... ali je pomembno biti "na licu mesta" pravočasno, v tem je poanta, ... za res magičnih 53 km, ... jer vsi teksti vam ne morejo dočarati "3D" pravljico, dobesedno ni promila, ... za konec debate, geografski in zgodovinski ... časovno menda za naslednje leto,... pričakujemo vas, ... tudi opcij je več ...
 hitrohodec
Res mi je žal, da se vam nisem mogel pridružiti toda službo sem končal ob 5.00 (zjutraj) in se mi ni zdelo primerno da se čez par ur pomerim na tako dolgi razdalji, kjer bi lahko tvegal kak mišični problem zaradi preutrujenosti, kar pa si sedaj ne smem privoščiti, ker imam 11 februarja v Italiji Državno Prvenstvo v hoji na 50 km. Bo pa za prihodnje leto! Računajte name!
Uporabniški avatar
 predrag
:) Lh za opravičilo, tudi nas kot organizatorje veseli vaše zaupanje in "ruka povjerenja".
Želimo vam puno sreče in uspeha 11.02.2007. v Italiji, 2007. letu in tudi v prihodnosti.
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Predrag svaka ti čast, SANJSKI TEK SI ORGANIZIRAL. :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Ni mi žal niti trenutka in metra, ki sem ga pretekel na tem teku :wink: , zato bom drugo leto tekel bolj sproščeno, da si bolje ogledam sanjsko progo, še bolj bom užival v teku skozi dolino ob reki Mirni.

Užitek je bilo priteči na cilj. Bilo je nepozabno.

Lp

Mario :lauf:
Uporabniški avatar
 ROSI64
BRAVO, ČESTITKE VSEM!

STE PA RES PRAVI TEKAČI.
Uporabniški avatar
 predrag
:juhuhu:
... Ajmo malo, ... pola / pola, ... ali polako, ...
Pošto smo se malo i odmorili od svih obaveza (poslovnih i sportskih), nakon razdjele poklona i silvestrovanja na Štajerskem (uz obisk Mira & Zdravka, zaradi starih gijehov), ...
znova inspirirani, ... predstavljamo vam ...

CUP "Istra u vašem srcu 2007!", na www.maratonumag.hr

... i svima (na listi i izvan nje) još jednom želimo sve najbolje u 2007 uz čestitku :

"Dream team" listu, ... 1. ultra promo maratona "Istra u vašem srcu !"

01. ASIM KALTAK, IND., SLO
02. MATJAŽ VRHUNC, TEKAŠKI FORUM, SLO
03. MARIO PONJAVIĆ, TEKAŠKI FORUM, SLO
04. ZDRAVKO BARIĆ, AK SLJEME, HR
05. MIRJANA KMEČIĆ, PELIZZER, AK ROVINJ, HR
06. MIRO REŽONJA, TEKAŠKI FORUM, SLO
07. ZDRAVKO ČUFAR, TEKAŠKI FORUM, SLO
08. VLADO ŠĆUR, AK ISTRA, HR
09. PETER MACUH, ŠM. NAVEZE, SLO
10. MAURIZIO ROTA, MK UMAG, HR
11. ALEŠ JURANČIĆ, TEKAŠKI FORUM, SLO
12. MIROSLAV RAŽMAN, TEKAŠKI FORUM, SLO ... uz malu pomoć

13. ZDENKO NAPOLETANO, MK UMAG, HR ... 42 km
14. MARTIN ZUPANC, TEKAŠKI FORUM, SLO ... 42 km
15. MARIN SLAVICA, MK UMAG, HR ... 29 km
16. MARKO PIUKA, MK UMAG, HR ... 29km ... uz malu pomoć
17. EDOARDO KAIN, IND., SLO ... 24 km / RUN 29 km / BIKE

...bilo je res ultra, ... obostransko,
... vsaka čast in še enkrat hvala vsim udeležencem naših projektov, ...

... jer mi idemo dalje ... www.maratonumag.hr
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Predag, hvala tebi za tako dobro organizirano prvo tekmo in še več takšnih. Se vidimo :lol: .

lp

Mariol

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA