Noro dobra dirka!!! Tolk hudo, da grem drugo leto spet "fajtat", ker izkušnja je bila izjemno dobra

Pa ne bom veliko opisoval, ker je bilo čisto preveč dogodkov, občutkov, pa tudi čustvenih izbruhov...
Kmalu po spustu do morja, sem obrisal po škrapljah in desna roka je bila vsa v krvi in prerezana na večih mestih. Sicer sem jo spral v morju, ko je bila priložnost, ampak v nadaljevanju je bilo zelo moteče. Dela z rokami, pri takem orientacijskem teku je namreč, ogromno! Presenečen sem bil, ker je bil lanski zmagovalec za menoj in začuden, ker sem bil na KT10 šesti ali sedmi

Ko sem zapustil obalo( KT9 ) in tekel čez hrib proti drugi strani otoka sem oživel, in čez nekaj minut na smetišču "umrl"

Klel in preklel, telebanil in blodil...gledal vrh KT11, pa nisem vedel, kje naj ga napadem. Fantje pa so me prehitevali. Najprej štirje in kasneje še ravno toliko, da sem bil 19.! Ta vrh me je definitivno zlomil! Pomislil sem že, da nikoli ne pridem do obale in nekaj kasneje do cilja

Zajebano u nulo!! V cilj sem se privlekel, kot da bi me iz bolnice Franje nagnali, na pol mrtev. Aja, še celo ciljni hodnik sem spregledal in bi ga zgrešil, če me ne bi neko zemeljsko bitje usmerilo vanj
Žine hvala za company kr neki časa...
Tone hvala za sol, ki je odpravila stegenski krč in obema z
Mirkotom za sodelovanje- ta prava gamsa
Katji, Polancu :wink: in
Mičotu je pa valjda jasn kaj si mislim.....Pašman people
Pavao- puno hvala za knjigu i siguran sam, da se još vidimo
Simona-čestitam!! Vsa čast pa tudi vsem ostalim zaradi rezultatov in fairplaya!!! hha ha ....
Marjan teb pa tenks, k si mi diplomo za mizo prnesu! Mam feeling, da sm se za flašo vina prlimou
Se vidmo k se zagledamo

[/b]