Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

matej-jethro
Hvala vsem, k ste pršli na Lanino pivo v Majdičevo kamro! Orlovmu Janezu, pa za tolk eminentno kamro :cast: Vzdušje je bilo na nivoju, ker drugačno ob prisotnosti takšnih kapacitet TF, niti bit ne more :wink: Me veseli, da se je tud ata MihaPR zbudu in poleg nazdravljanja, tud za plačilnim pultom pomagou :D
Pa tek? zadovoljen. Prigarou sm PB..haha za 5.sek. in ugotovil, da tud k tečem solo, tečem tolk, kot pač zmorem! Za bolš, bi blo treba več in drugač delat...pa bom? ne vem...mogoče :?
Organizacija? Mene ni nč motilo, vem pa, da se da bolš. A kako vem? ker približno isti organizatorji skrbijo tud za Grintovec, torej....Če pa sem že kaj pričakoval , bi to bilo,več gledalcev!! Sam, pol smo pa tam...."kva ti pa je? a nis vidu kakšn vreme je bil...dej ga no serji pa na Primoža....bla bla"! Ena velika hvala pa vsem tistim, ki ste tam bili in tleskali z dlanmi :)

se vidmo k se zagledamo :wink:

p.s. Bo-jan-u, res lepa in obsežna paleta fotk!KUL!
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Zdravo :D

Mi je kar malo nerodno, od vse teh pohval. :oops: Naj vam zaupam, da je prst na sprožilcu držala moja boljša polovica, ki se je pač odločila da bo poslikala čim več prihodov v cilj. Lahko pa da se je bala da me bo zamudila (kot pred tem na vseh drugih tekih) in da bom ostal zopet brez vsake slike. :?: Če bo še kakšna taka priložnost se bomo trudili po najboljših močeh. Čeprav sedaj vsi napovedujejo da bodo sami tudi tekli, tako da ne vem kdo bo slikal. :idea:

PS AinE, čestitam za pogum in prvi gorski tek BRAVO

LP Bojan
 AinE
Bojan, najlepša hvala in seveda, ENAKO.
Prav dobro je, če te kdo včasih malo spodbuja in pohvali.

S tekom sem zadovoljna. Kdo bi mi lahko očital, da imam prenizke kriterije, ampak se požvižgam na to. Imam vsaj za naslednič odlično izhodišče za izboljšanje rezultata :D .

Še jaz se zahvaljujem za sliko pred ciljem. Če bi opazila, da me kdo fotografira, bi se delala, da nisem nič zmatrana :wink: . Zdaj pa je, kar je.

Lp E.
 glumac
"Darja"spet smo te pogrešal na štartu,pa tko dober iztek smo imel
Uporabniški avatar
 Darja
Glumac, sem slišala, ja. Sicer pa ni, da bi človek razlagal :cry: . Pa drugič (zopet).

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA