Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 miro
Ero iskrene čestitke!!
Dobrodošel med maratonce. Zdaj si pa zapečen za stalno.
Sedaj moraš pa samo pomagati Pi-i, da te dohiti.
Lp
Miro
 Lučko
Ero, iskrene čestitke!
Dragan in Tjaša
Uporabniški avatar
 lojzeP
Seveda čestitke tudi z moje strani. Sam ostajam realen optimist, da bom enkrat, ko bom velik, tudi, no mogoče, kdaj kej takega naredil. Sicer pa se dandanes dogajajo take in drugačne stvari. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kuko je že reku un stric iz Šmartnga - KAPO DOL 8) 8) 8) 8) 8) 8)

2xLP
Uporabniški avatar
 mojcej77
Bravo, Ero!!!! :D :D :D

m
Uporabniški avatar
 ero
Se enkrat hvala vsem!!!

cunce bomo vseeno oprali, ker jih bomo se rabili. mislim namrec, da je bila danes prva uradna predstavitev TF dresa. in to kar v Lizboni :D

po teku (ko sem cez dobro uro prisel nazaj v hotel) sem si privoscil vroco kad in izdatno kosilo. nato pa na sestanke, ki so se na sreco hitro koncali in tako sem bil ob pol sestih popoldne ze spet na zraku in na zasluzenem pircku ali dveh. zvecer sem si v mestu privoscil se zasluzen zrezek (spagetov imam za nekaj casa dovolj), zdaj pa je ze skrajen cas za posteljo, saj nas jutri caka se en delovni dan...

domov pridem v sredo zvecer, spet pa se vidimo v cetrtek na Cooperju. do takrat bom se napisal kako malenkost, vec pa seveda v zivo.

za konec bi rad povedal le se tole: res hvala vsem za vzpodbudo in podporo, mislil sem na vas! in, vsi lahko pretecemo / pretecete maraton!!! prej ali slej. lotite se ga, splaca se!!!
Uporabniški avatar
 MihaPR
Ero SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
SlikaSlikaSlikaSlika

tud iz moje strani čestitke. drugace se pa nazalost v četrtek ne vidimo, saj bo zgleda lepo vreme in nas bodo ganjal Slika na teren že spet. isti teren zarad katerega bom zamudil tudi tek trojkSlikaSlikaSlika. tako da se po PMju dogovorimo za opremo. se enkrat, čestitke
Uporabniški avatar
 vanja
ERO, BRAVOOOO!!!!!

Lep pozdrav vsem!

Vanja
Uporabniški avatar
 Staša
Juhuhu!
Bravo!!! :D
Uporabniški avatar
 ales
Ero, bravo!
Si pa pri tvoji pripravljenosti in dosežkih res nisem mislil, da bo to tvoj prvi.

p.s. V Lizboni poizkusi konzumirat še kak večer Fada-ne bo ti žal.
Uporabniški avatar
 Fotr
Lovorjev venec za Erota za triumf v Lizboni

Slika
Uporabniški avatar
 S*
Vse čestitke, Ero! Slika

Pa ne pozabi zdaj malo počivat, a ne Slika, saj veš, to tudi spada k maratonu :wink:

Slika
Uporabniški avatar
 milkec
Bom kot Jonas:

BRAVO!

Upam, da sem s tem vse povedal, kar se mislil!
Uporabniški avatar
 sbojan
Čestitam za dosežek, ki v našem tekaškem svetu kot cilj in izpolnitev nima primerjave.
Uporabniški avatar
 brunoje
Ero,

ali prav razumem, da je bil to tvoj prvi :shock: maraton? Tud jaz sem mislu da jih imaš že nekaj za sabo.! :?: Čestitke, sem ti pa kar mal nevoščljiv, če pogledam sebe ki bom to dosegel šele čez neeeekaj časa. Občutki so... :?: , ah verjetno neopisljivi.

lp
bruno
Uporabniški avatar
 5rca
ERO, ČESTITAM TUDI JAZ! :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA