Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Dule
Dobro šlo do tridesetga kilometra, občasno sem celo pregrešno pomislil da bo šlo pod 4 ure, nato pa tista dolga vroča dolina in tempo je padal iz koraka v korak...Na koncu sem se že kar težko vlekel in samo še željno čakal na cilj, čas ni bil več važen (no uro sem še imel na roki :D ). Pa drugič, enkrat bom že trofnil razmere prave zame... Hvala za vzpodbudo v cilju, no jaz sem potreboval samo še senco in počitek.. :oops:

Čestitke T1 in seveda vsem ostalim, ki ste bili pred menoj, to pa ste itak vsi :wink: Škoda da se je Tadejk, s katerim sva večji del proge pretekla skupaj, na 40 km odločil da se ne gre več ..

ČAU ČAU

ps moj 6 klasični maraton (42km) :!:
Uporabniški avatar
 tini
Res fina dirka.
Je poseben gust teci na 35st(ali tu negdje :) ), kar mi je kot C tekacu(s startom okrog 12h) seveda pripadalo. Na zacetku je se kar slo, potem pa rahel padec - in ko ugotovis, da dalec spredaj in zadaj ni nikogar - ni motivacije za kaksen poseben speed. Seveda je najvec pobrala vrocina.
Konec koncev s temi 58min ob takem vremenu niti nisen toliko razocaran (razen, da bom moral svojima sotrpinoma placati 5 rund) - nenavsezadnje je to za 7min boljse kot tisti moj legendarni tek na isti trasi izpred 2 let (ane LojzeP in Ales :twisted: ). S tem casom bi bil na C trasi l.2005 sicer drugi, tokrat sem bil pa osmi.
Sem si pa potem izbral regeneracijo v obliki danasnjega Teka na Vrsic(ce zanemarim tistih par nadomestkov piva, ki smo jih bili vceraj delezni), kar pa ni bila najbolj razumna odlocitev :) .

Seveda cestitke vsem, ki ste se v tem vremenu podali na to dirko (v prvi vrsti maratoncem, pa seveda tudi vsem ostalim).

lptini
Uporabniški avatar
 firbec
mojA napisal/-a:
lojzeP napisal/-a:rezultati:

http://www.klub-trmastih.si/kapla07.htm

Tole pasploh ne morem odpret. Alije mogoče kakšna finta?

V čem je pa težava? A še kdo ne more odpret??
Česa? Rezultatov, slik ali filma???
Uporabniški avatar
 zlopi
firbec napisal/-a:
mojA napisal/-a:

... jest lahko normalno.

Lp, zlopi
 matej-jethro
V bistvu bi se rad najprej Firbcu zahvalu, ker lahko tolkrat slikce gledam z raznih tekem! Hvala.....
Lani sm samo nudil support nekemu nežnemu bitju v klanec in se med potjo odloču, da letos s celo progo opravim sam. Do spremembe sklenjenega je pršlo nekega večera v Brunarci na Brdu, kjer sta me Aleš in Tini zlahka prepričala v "ekipno delo"! In sem šel from the Iron drop of water :shock: proti meji. Tolk k sm šou lohk. Boljš bi blo lohk le brez sonca, kar pa nima veze.....Hvala Marjanu s sinom za vodo-zelo lepo! 14litrov bi blo za Simono res preveč :D Čestitam Zajcu s katerim sva do meje tekla družno, vendar...model je šel sam do konca :cast:
Aleš&Tini sta oddelala tko k je treba, tko da sem v cilju prav z užitkom segel...mah, ja...neki sm mutil s tistimi rdečimi piksnami...brrrr, bljek :( Aleš, s teboj se strinjam in že hvalim po Kamnku tvoj ta nov fotodosežek! Vse ujame, vse zadane :wink:
Čestitam Lojzetovi trojki ter Ani*, Simoni, Erotu...pa zihr sm kakšnega pozabu in seveda Tiniju, ki je verjetn dons še v Vršič plezou :roll:
Mi je bilo v strahotno veselje se družiti z vami!!

se vidmo k se zagledamo :wink:
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Tini, sorry, ampak ne vem kako si imel rezultat 58 min, če na uradni lestvici piše 1:12.

Zanimivo je še to, da pred sabo nisem videl nobenega tekača v dresu TK.
Uporabniški avatar
 lojzeP
velike ambicije, trplenje, kruta realnost - tako nekako bi se telegrafsko glasilo poročilo mojega teka :?
ko se danes ozrem na včerajšni tek, mi moje telo, ki se danes giblje v stilu "limenkota" iz Čarovnika iz Oza, izraža same negativne vibracije. :cry:
že sama sestava ekipe je dajala neko možnost na željene stopničke, ki sem jih tudi napovedal, samo ..... ni bilo Mujota, da bi obul moj čevelj :wink:
logistično smo se precej dobro dogovorili, in omenjano tudi izpeljali.
Boštjan je tek začel carsko, in pritekel na mejni prehod le nakaj sekund za vodilnim, nadaljeval sem takoj na ful in čez, kar se je pokazalo kot ogromna napaka. po klancu navzdol je letelo kot pri norcih, še bolj noro je pritiskal Maček ( s povezano zadnjo ložo na podelitvi ) :? , ki me je kmalu prehitel - še Hrovat me ja kar nekaj časa gledal v hrbet. prihod v dolino je stvari postaval na svoje mesto, pulz se je stabiliziral na 180, in ni bilo druge kot postanek v senci in čakanje, da se telo umiri. nadaljevalnje dokaj podobno, tudo s pripojem Zupančiča, ki me je kar potiskal v hrbet in spodbujal v smislu, kaj boš počival, saj še nisi v cilju :? za petrolom tako drugič pavza, nadaljevanje "nordic walking" by Tini. :wink: vse ostalo eno samo ljubo matranje in prošnja unega zgoraj naj premakne menjalno mesto, ki ga kar ni in ni bilo na spregled. ko končno ugledam mejnik stare avstroogrsle meje, še malo pospešim, da izgeda, kao, da ga žgem celo traso. končno predaja, nato namakanje nog v Kokri, razočaranje nad samim seboj pa precejšne. vidim ostale tudi precej skurjene, jih primerjam s sabo - dejstva se ne da spremeniti. vloženo je enako razultatu in pika. :shock: polagava upanje v Roka, ki klub odličnemu nastopu ni mogel popraviti zamujenega. nehvaležno četrto mesto, a vseeno zadovoljstvo, da ni bilo večjih težav na poti, da lahko normalno funkcioniramo, in se imamo nasplošno fajn. druženje z družinami in ostalimi tekaškimi sotrpini ter navjači je bilo več kot uspešno - zaključeno precej po koncu nogometne tekme. :D
predlanski rezultat vseeno popravil za minuto in pol, a vseeno ostaja grenek priokus.
če se do srede sestavim, se grem kaznovat na Mohor - o današnem Vršiču in Radovljici sem samo sanjal. :roll:
organizacija sicer standardno pohvalna, samo Đoniju je zmankjalo materiala, da bi sa še malo posladkali s palačinkami

aja, Mravlje je pa itak car :wink: , pa njemu bližni tudi :D
Uporabniški avatar
 tini
MARIOLINO napisal/-a:Tini, sorry, ampak ne vem kako si imel rezultat 58 min, če na uradni lestvici piše 1:12.

Ocitno nisi dosledno prebral mojega porocila.
Tekel sem seveda kot C in ne kot A (tisto je rezutat od jethrota).
Pac nisem propisno prijavil svoje trojke. :)
Uporabniški avatar
 tadejk
Lep pozdrav!

Sem komaj danes prišel do interneta, rehabilitacija v Bohinju je bila uspešna.

Kot me je že Dule omenil, sem imel na 40km dovolj vročine, trpljenja in samouničevanja :D . Maraton sem vzel bolj za hec, ker me je nekdo v bistvu "razrajcal" po uspešnih 4ih občinah. Zato sem toliko lažje sedel v gasilski avto in veličastno (z sireno in dvignjenimi rokami) prišel v cilj. Tega še nisem počel! 8)

Kriza se je začela tam, kjer se je proga dokončno položila in vmes tudi vzpenjala. Vročina je bila enostavno prehuda (zame). Dule je res CARSKO :wink: dokončal zastavljeno! Čestitke.

Čestitke tudi vsem ostalim za doseženo (Aleksander saj bodo stopničke :wink: ).

Pa še nekaj o organizaciji. Vsekakor bi moral organizator razmišljati o zgodnejšem štartu, saj vsi proge ne zmoremo v 2 urah in kusur. Trplenje od 13-14h pa ni ravno prijetno.
Druga pripomba. Slovenija je zelo velika dežela (eno velemesto) in v juniju imamo kar tri krasne a zelo zahtevne prireditve.
Tek čez Pohorje, GM4O in Preddvor Železna kapla. OK, saj nekateri dobri tudi to zmorejo, ampak glede na želje po večjem obisku prireditev je smiselno to malo porazdeliti ali pa pustiti vsaj samo dve na mesec.

Vidi se da tako eni in isti hodimo po teh prireditvah, Slovenska maratonska scena pa je tako boga in težko, da se bo število prijavljenih dvignilo.

Drugače pa vege obrok, pivo,... vse super.

Tadej

PS: Meni je lažja varianta Preddvor- Železna kapla
 mojA
zlopi napisal/-a:
firbec napisal/-a:
mojA napisal/-a:

... jest lahko normalno.

Lp, zlopi

Sedaj je pa v redu, zgleda da mi domači računalnik nagaja (rezultatov nisem mogla odpret, slikce +film pa sem lahko)
 aleksander
Ja,Tadej vse še bo,važno pa je le da imamo se fajn :wink:
Tudi dan potem je bil nad pričakovanji in ker sem neprijatel kombinacije asfalt+ravnina sem več kot zadovoljen....Če ne prej se vidimo na Grintovcu.
Moram pa se še zahvaliti Marjanu z dedičem za vodo,res nisem vedel,da je voda tako dobra :wink:

LP Aleksander

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA