Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Nataša
pa vendar je svetil :idea:

ja naslednič bolš da se skriješ... :wink:
gospo pa mal nazaj drž...kaj se to prav... :cry:

sej pravm...še dobr da je tko k je, važn da smo zdrav! :twisted:
 dpop
moja gospa...hmmm... pa da bi jo nazaj drzal...hmmm

tut ko enkar odpres Pandorino skrinco ni poti nazaj...
zdej ona trenira (po moje se lohka Joli skrije :lol: ) po dvakrat na dan

tko da... naslednji Cooper... bo lohka v moski kategoriji tekla....

pa kaj cem... ce jo mam pa tkoooo raaaadddd :wink:

LP Darko

P.S. me zanima zakaj ona nic ne napise.... :lol:
Uporabniški avatar
 tmp
Sej ves, zakaj nic ne napisem, jaz v sluzbi delam, ne pa na intrenetu visim :) :) :) :) :)
Uporabniški avatar
 gregorb
tmp napisal/-a:Sej ves, zakaj nic ne napisem, jaz v sluzbi delam, ne pa na intrenetu visim :) :) :) :) :)

Sele zdelese mi je posvetil kdo sta dpop in tmp :lol:
No, lahko potrdm, da tmp je v sluzbi res pridna in nima moznosti na internetu viset, vsaj ne skos! :wink:
Nazadnje spremenil gregorb, dne 23 Apr 2004, 12:14, skupaj popravljeno 1 krat.
 dpop
no... kam nas pripelje zivljenje...
vrhunec zakonskega zivljenja je "pogovor" na forumu...

LP Darko

P.S. opis mojega delovenga mesta je "vzdrzevalec programske opreme"
pa morm mal poskrbet da "tece" promet po internetu... pa da se na tipkovnici prah ne nabira
 pasti
Mene pa zanima kje bodo ojavljeni rezultati izracuna max VO, za kar smo izpolnili vprasalnik in oddali pri prijavnem pultu? Testeranje pa je iz leta v leto boljse! LP, Pasti P.S. Hvala za informacije!
 Ursa
Sploh ne vem kje naj začnem.... časa malo, doživetij veliko. Tudi sama sem včeraj "diplomirala" z Mirotovo pomočjo, potem pa sem ga še eno uro iskala, da bi se mu zahvalila. Pa sem ugotovila, zakaj ga nisem najdla! Vmes je svojo rumeno majico zamenjal z drugo in je spadal v kategorijo "to ni Miro" :wink:

Hvala tudi vsem, ki ste mi pomagal okoli babysitanja in me spravili na test kljub mojemu "modremu dirkaču", ki je kljub svoji velikosti star šele dobra 3 leta in se temu primerno včasih tudi ne znajde najbolje sredi velikega stadiona in kupa nepoznanih ljudi.

Zelo lep občutek je, da spadaš med TFjevce!

Lep pozdrav vsem, novim in starim znancem,

Ursa
Uporabniški avatar
 natalija
Tudi jaz bi rada nekaj napisala o svojih vtisih Cooperjevega testa. Ta je bil zame prvi, drugi bo tisti primerjalni, z rezultatom pa sem zadovoljna, če je desetka, saj je bilo le teh v mojem življenju faksovanja zelo malo. Drugi bo seveda bolj zanimiv, saj bom lahko že malce primerjala.
Bolj pomembna pa so zame doživetja na takšnih prireditvah. Že iz Sežane nosim v sebi lepa občutja, ki pa so se sedaj še malce okrepila. Bojim se, da moj srček vsega tega poleg teka kar prenesti ne bo mogel.
Torej, navdušila so me nova poznanstva. Rada bi se zahvalila Žigi za ponujeno analizo rezultatov, ki pa sem jo od samega navdušenja po prejemu desetke kar izpustila"češ, zdaj pa res ne rabim nobenih nasvetov". Vem, vem, resnica še sledi, če le ne bo kakšen škrat pojedel številk, ki govorijo o teži in maščobnih tkivih ... Torej Žiga sorry, ker sem te preskočila, bila sem preveč navdušena, pa še v senci pri sosedu so me čakali ...
Vesela sem, da sem spoznala vrelec modrosti "pogrešanega" fotra in tudi njemu se opravičujem, ker je bilo vse tako na hitro, saj bi rada kaj več poklepetala z njim.
Matjaž, upam da boš v pravem trenutku prisoten in boš zopet spodbudno govoril o namenu našega tekanja. Tudi poznanstva s teboj sem vesela.
Bilo vas je še nekaj, vsak s svojimi izkušnjami, prigodami, zgodbami. Upam, da se naslednjič zopet vidimo, malo več pokelpetamo in seveda veliko, veliko nasmejimo. Saj veste, takoj po teku ali pa celo pred njim pomeni smeh pol zdravja.
Vsem želim prijetno tekanje naokoli, pa naj bo to narava, shoppingi ali kaj bolj prijetnega. :P
Uporabniški avatar
 lojzeP
Ja ,tudi sam sem jo včeraj še kar hitro pobrisal, ker sem , tako kot nekateri, sicer doma imel "iztekanje in raztezanje". Mati narava nas občasno vedno bolj priganja, pa je bilo treba nekaj narediti z odtoki ( samo toliko za "tafirbčne" ). :D :D :D :D :D :D :D
Očitno ste ponovili sliko, ki sem jo že kar spoznal, in se lahko tolažim, da bom tudi sam kmalu med njenim junaki ( PICO - MI -DA ). 8) 8) 8) 8)

Pa ene nove "face" sem spet spoznal - sej vidte, jaz ne morem iz svoje kože, in kar pridem in se naredim "mal neumnga" ( še bolj kot sem ), in takoj: "Ejga, čigav(a) si pa ti", ko vidim rdečo piko - a ne Urša in "starček" Bor. Toliko o moji sramežljivosti :oops: :oops: :oops: :oops:

Tek je minil s sprejemljivo hitrostjo, le od Tanje sem pričakoval, da bo bol "divja", in bi se lahko "okitil" s kakim extra razultatom - ona pa klasično po svoje. :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Sicer je kmalu po teku pokazala, da se na takih "Cooperčkih" očitno ne bo preveč naprezala, :wink: :wink: :wink: :wink: in bo svoje sposobnosti pokazala na naslednjih dirkah; le poglejte njen položaj na "tagasilski" - mišice kar razganja od energije - jao, težka nam zemlja, ko nas bo zopet "razturavala" in jasno pobirala "obeske" - na tekmah, jasno !!!!!
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

2xLP
Uporabniški avatar
 matjaz
pa Matjaž me je čist v zadrego :oops: spravu, ko me je vprašu zakaj nisem svojga prpelala....svooojga ....konja? avtota? ata? :roll: :roll: :roll:

:D :D :D NATASA , moram priznat, da ta dan tudi moj ni bil, tako da sory, ce sem neumnosti klatil. Ampak tok novih fac, pa z vsakim bi rad cvekal, pa se mudilo se mi je ker sem moral ustvarjat za cajtnge. Tudi zginil sem bolj pri tleh, ampak res je bil en zmeden dan. Pa se pritiska so mi namerli 90/160, torej res ni bil moj dan. V mojo galerijo pa sem dal sele danes nekaj slik. :D :D :D
Uporabniški avatar
 runner
Kako se izracuna % mascobne mase iz gub?
Na kartoncku imam zapisano: 8 (prsa) 18 (trebuh) in 11 (stegno) ...
Tabelico sem pa zgubil :-(
Star sem 37, masa 80 kg, visina 182 cm, pritisk je bil 127/75.
LP
runner (se vedno na bolniski)
Uporabniški avatar
 lojzeP
Runner, skupej sešteješ, potlej pa odčitaš iz tabele, ki je bila na mizi, in si jo očitno izgubil.
Pa ne se obremenjevat s temi podatki, ker je itaq važno, kako se človek počuti, in ne, če ima kako gub(ic)o več, ali manj.
Ti se čimprej"pocajtej", da bo lahko spet okrog teče "špiraou švic", pa bo to skoraj sigurno - nartabulše.

Naj vam tek (p)ostane užitek !
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

2xLP
Uporabniški avatar
 Fotr
runner napisal/-a:runner (se vedno na bolniski)

Ali si bil ti tudi na Cooperju, pa še spraševal sem, :shock: če kdo ve kdo je Runner. :?: Ko se boš pozdravil, (naj bo to čimprej) povej, kam boš šel na tek, da se vidimo v živo! :D :shock: :D
 dpop
Kako se izracuna % mascobne mase iz gub?
Na kartoncku imam zapisano: 8 (prsa) 18 (trebuh) in 11 (stegno) ...
Tabelico sem pa zgubil
Star sem 37, masa 80 kg, visina 182 cm, pritisk je bil 127/75.

ce pogledam tabelco je to takole
sestejes vse gube skupej :lol: kar nanese 37 (se pravi za vsako leto zivljenja 1 cm mascobe :lol: )

masa pa visina sploh nista pomembna pri tabeli... to je bolj za BMI
(se pravi delis tezo z kvadratom visine in dobis 24.1)

%mascobne mase pa to tabelici (od 35 do 37 let) pa vsota (37)
pride 11.5

za starostno kategorijo 35-39 je vse kar je manj kot 16.2 ocenjeno kot
ODLICNO... potolazen? :wink:

LP Darko

P.S. imas se 5% rezerve.... :lol:
 Lučko
Darko,
kaj pa če ni tvojega rezultata v tabelci :shock:
Npr. jaz: seštevek gub 42, starost 45 let. Me najdeš v spodnji tabeli :?: :shock:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA