Tudi jaz bi rada nekaj napisala o svojih vtisih Cooperjevega testa. Ta je bil zame prvi, drugi bo tisti primerjalni, z rezultatom pa sem zadovoljna, če je desetka, saj je bilo le teh v mojem življenju faksovanja zelo malo. Drugi bo seveda bolj zanimiv, saj bom lahko že malce primerjala.
Bolj pomembna pa so zame doživetja na takšnih prireditvah. Že iz Sežane nosim v sebi lepa občutja, ki pa so se sedaj še malce okrepila. Bojim se, da moj srček vsega tega poleg teka kar prenesti ne bo mogel.
Torej, navdušila so me nova poznanstva. Rada bi se zahvalila Žigi za ponujeno analizo rezultatov, ki pa sem jo od samega navdušenja po prejemu desetke kar izpustila"češ, zdaj pa res ne rabim nobenih nasvetov". Vem, vem, resnica še sledi, če le ne bo kakšen škrat pojedel številk, ki govorijo o teži in maščobnih tkivih ... Torej Žiga sorry, ker sem te preskočila, bila sem preveč navdušena, pa še v senci pri sosedu so me čakali ...
Vesela sem, da sem spoznala vrelec modrosti "pogrešanega" fotra in tudi njemu se opravičujem, ker je bilo vse tako na hitro, saj bi rada kaj več poklepetala z njim.
Matjaž, upam da boš v pravem trenutku prisoten in boš zopet spodbudno govoril o namenu našega tekanja. Tudi poznanstva s teboj sem vesela.
Bilo vas je še nekaj, vsak s svojimi izkušnjami, prigodami, zgodbami. Upam, da se naslednjič zopet vidimo, malo več pokelpetamo in seveda veliko, veliko nasmejimo. Saj veste, takoj po teku ali pa celo pred njim pomeni smeh pol zdravja.
Vsem želim prijetno tekanje naokoli, pa naj bo to narava, shoppingi ali kaj bolj prijetnega.