Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
MARIOLINO napisal/-a:Hvala za točen rezultat :) .
Napiši kje si dobil rezultate - link.

lp

Nimam linka. Fotkal sem rezultate na oglasni deski. Kmalu naložim fotke tako, da si boste še ostali lahko pogledali.
Uporabniški avatar
 jcerni
miro napisal/-a:Tomaž , nekaj bo treba doreči glede pohodnih palc - ne vem če jih pravila AZS dovoljujejo, ker znajo biti zelo moteče za tekača, ki hodi za palicami.

Tomaž, zakaj pa ne bi na tem teku organiziral še tekmovanje v nordijski hoji na Vodiško planino. V stilu kot je bilo na Bledu Hitra hoja in tek okoli Bohinjskega jezera. Imel bi npr. 2. tek in nordijska hoja na Vodiško planino. Pridobil bi lahko tudi sponzorje kot so Hervis, Intersport, Reberšak itd., ki prodajajo opremo za ta šport. Salomon je izdelal tudi prve čevlje za nordijsko hojo, kar pomeni, da so nordijski hodci že kar pomembna ciljna skupina v Evropi.

Naredil bi samo ločen štart npr. tek na Vodiško planino ob 10:35. Nordijska hoja na Vodiško planino ob 10:45. Tako bi bila ovca cela in volk sit. Verjetno bi bil tudi prvi, ki bi organiziral tovrstno tekmovanje. Slišal sem, da v Nemčiji organizirajo tovrstna tekmovanja. Tukaj je link na enega od nemških forumov za nordijsko hojo
Nazadnje spremenil jcerni, dne 02 Okt 2007, 08:39, skupaj popravljeno 5 krat.
Uporabniški avatar
 vencelj
Jcerni, odlična ideja! V mojih nastopih na tej in podobnih gorskotekaških prireditvah je tako malo teka in tako veliko hoje, da mi manjkajo samo še palice in primerna športna disciplina.
Saj veste, kako to gre: medtem, ko se skoraj klinično mrtev komaj plaziš po tistih klancih, nekje v daljavi opaziš snemalca. Glede na to, da si v kritičnem stanju, ki ni ravno za javno predvajanje, za najbližjo buko počakaš nekaj minut, da te dohiti še sapa, si vzameš čas za šminkeraj, nato pa lahkotno odtečeš tistih 100 metrov mimo kamere, važen je splošni vtis na eventuelne gledalce. Da se takoj za prvim ovinkom zgrudiš med ravno zapadlo jesensko listje, je navsezadnje postranskega pomena. Kdor ne verjame, si lahko ogleda posnetke iz začetka te teme :D :D .
Zdaj pa šalo na stran- resno mislim, da ideja ni slaba in vem, da bom dobro premislil, za katero tekmo se bom prijavil (prvi odstavek je bil, na žalost, čisto resen) :wink: .
Lep pozdrav, Vencelj
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
jcerni napisal/-a:
miro napisal/-a:Tomaž , nekaj bo treba doreči glede pohodnih palc - ne vem če jih pravila AZS dovoljujejo, ker znajo biti zelo moteče za tekača, ki hodi za palicami.

Tomaž, zakaj pa ne bi na tem teku organiziral še tekmovanje v nordijski hoji na Vodiško planino. V stilu kot je bilo na Bledu Hitra hoja in tek okoli Bohinjskega jezera. Imel bi npr. 2. tek in nordijska hoja na Vodiško planino. Pridobil bi lahko tudi sponzorje kot so Hervis, Intersport, Reberšak itd., ki prodajajo opremo za ta šport. Salomon je izdelal tudi prve čevlje za nordijsko hojo, kar pomeni, da so nordijski hodci že kar pomembna ciljna skupina v Evropi.

Naredil bi samo ločen štart npr. tek na Vodiško planino ob 10:35. Nordijska hoja na Vodiško planino ob 10:45. Tako bi bila ovca cela in volk sit. Verjetno bi bil tudi prvi, ki bi organiziral tovrstno tekmovanje. Slišal sem, da v Nemčiji organizirajo tovrstna tekmovanja.

Moram ti rečt da si mi vzel z jezika sem premišljeval v tej smeri.
Če se hoče narediti številčnost tekačev pohodnikov bo treba tudi v tej smeri narediti.
Malce bom prečekiral pravila se pomenil in stopil v akcijo.
Lahko rečem da neuradno objavljam 1 tekmo v nordijski hoji 2008 in pa seveda da ne pozabim.
2.Tek na Vodiško planino 2008 vljudno vabljeni.
Kar se tiče rezultatov sem jih dobil šele danes popoldne in bodo v teku jutrišnjega dne 100% objavljeni.
In pa seveda tistih nekaj fotografij.
Po pošti pa boste dobili tudi film o samem teku in o tekačih, ki so pritekli skozi cilj.
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
MARIOLINO napisal/-a:Hvala za točen rezultat :) .
Napiši kje si dobil rezultate - link.

lp

Jutri boš lahko že videl rezultate od 1.Teka na Vodiško planino 2007.
In pa zaenkrat nekaj slik.
Kar bo pa še drugih slik pa se jih bo objavilo takoj ko se jih dobi.
Lepo se imejte!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
No sedaj so pa tudi končno objavljeni rezultati vseh udeležencov, ki so prisostvovali na samem 1.Teku na Vodiško planino 2007!
Upam, da ste v samem štartu z rezultati zadovoljni.
Mogoče kdo bo kdo pa ne.Ampak naslednje leto boste lahko ponovno podirali rekorde osebne in kako drugače :lol: :wink: .
V najkrajšem času pa boste po pošti dobili še eno malenkost :wink: !
Torej se vidimo naslednje leto na 2.Teku na Vodiško planino 2008!
Seveda vse informacije spremljajte na spletnem mestu:
http://www.adolimpik.eu/tek_na_vodisko_planino.html
Srečno!
8)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Filmček boste dobili.Fotk pa letos ni ker se je delalo na filmu.Malce zapletov trenutno, ampak bo kmalu!
Obljumim :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Film je sedaj gotov vendarle :oops: :oops: :wink: .Tako da ga lahko pričakujete v roku enega tedna ali dan dlje odvisno od same pošte!
Torej že sedaj vas vabimo na 2.Tek na Vodiško planino 2008, ki bo mednarodno obarvan z mednarodno udeležbo!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Jutri začnem odpošiljati!
Se opravičujem za neljubi dogodek.
Imel sem polne roke dela še z drugimi stvarmi, ampak tako kot sem rekel boste dobili film!
Lep pozdrav!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA