Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

komarka
samob napisal/-a:
Bojan Ambrožič napisal/-a:
samob napisal/-a:Tudi jaz sem močno zadovoljen s tekmo in močno premražen. Drugič bom raje oblekel dolge rokave, čeprav je na štartu dež že ponehal. Organizacija odlična, golaž zelo okusen, padel pa je tudi moj PB 3.27.07, kar je boljše od Radencev za 6 minut.

P.S. Na cilju smo videli forumovca, ki je PERSKINDOL KREMO ZA MIŠICE IN SKLEPE KAR POJEDEL!!! :lol: :shock: :lol: Nisem vedel, da tudi tako deluje, jaz sem se samo namazal... :?:

To sem tudi jaz videl, ja. :D Je bila že nuja.:twisted: :D

Tudi jaz postavil PB, ker je bila prvi polmaraton. Komaj čakam na novo priložnost da ga zrušim.

Zgleda da mu je zelo teknilo, ker je pospravil kar celega!

:lol: Hehe!
Uporabniški avatar
 lukkka
kaj bi dal, da jutri zjutraj, ko bo treba na šiht normalno shodim... :lol:
 tamt
Ker sta dve podobni temi, sem tud jaz kar copy-paste-la tale post še sem :?
Današnji tek je bil zelo pester, vsaj zame, ki sem bila prvič na takšni veliki prireditvi (prvič na 21 km) :) . Vzdušje je bilo enkratno, navijači so nas spodbujali skoraj ob celotni trasi, tudi dežja ni manjkalo :shock: , ampak bilo je nekako za vse poskrbljeno, tako da sem s celotnim dogajanjem zelo zadovoljna :D .
Začela sem previdno in večino časa tekla z malo rezerve, saj nisem vedla kaj me čaka. Kilometrskih oznak na začetku sploh opazila nisem, ure nisem imela, tako da tudi s časom nisem bila obremenjena - ravnala sem se pač po občutku. Moram rečt da sem se ves čas počutila zelo sveže in polna energije, tako da sem lahko zadnje 3 km še malo pospešila; v cilj sem pritekla z bruto časom 1:46 in še malo, kar je boljše od pričakovanja, saj sem pravzaprav lovila čas 1:50, zelo zadovoljna pa bi bila že s časom pod 2h;
Žal mi je, ker mi ni uspelo prit na skupinsko slikanje zjutraj (čakanje na garderobo in WC je zahtevalo svoj čas in bila sem prepozna :( ) - bom vedla za drugič, da se je treba malo prej odpravit od doma .
:laola
Uporabniški avatar
 Radolca
moj vtis o današnjem "ljubljancu" pa na najlepši.
dež nas je pral celo pot, bilo je kar malo pasje (proti ostalimi).
no, tekel pa sem PB :clap:
pozdrav vsem nam "zagnanim"
 Pirat
Kljub dežju je bilo zelo lepi teči po ljubljanskih ulicah. Publika v rodnih Dravljah pa enostavno fantastična.
 PCJ
Morda kdo ve, kdaj bodo na spletni strani objavljeni rezultati?
 Igi69
Pomoje imajo kake probleme, drugače bi jih že objavili.
Uporabniški avatar
 Bosti
lani so bili objavljeni še na dan tekme, vendar so bili potem še cel naslednji dan nedostopni zaradi preobremenjenosti strežnika.
Morda bo letos kaj drugače :?: :roll:
 pegy
:laola
Res sm srečna! Danes sm pretekla svojo prvo 21-tko :D :D :D
vse je blo super, organizacija,navijači............. , še dežek me ni motil!
Uporabniški avatar
 pershing
Tudi jaz več kot zadovoljen, čeprav nisem odtekel PB, za dve minutki sem zaostal. Glede na manjko teka v zadnjem mesecu sem več kot zadovoljen, saj 3.37.22 sploh ni slabo. :lol:

Vse pohvale organizatorjem, navijačem, čeprav sem jih zaradi vremena kar malo pogrešal na nekaterih delih proge. Nekoliko pa moram pograjati nekatere deklice ob progi v rumenih brezrokavnikih, ki so delovale totalno nezainteresirano glede vzpodbujanja tekačev, posebno zadnjih 10 km, ko bi podporo najbolj potrebovali.

Vse čestitke mnogim forumovcem, ki ste se trudili na vseh progah od najkrajše, pa do kraljevske, POSEBNO PA TISTIM, KI STE SE Z ENO IZMED PROG SPOPADLI PRVIČ!!!
Žal se analize nisem udeležil, ker sem ženi obljubil, da bom ostanek dneva preživel v krogu družine... :wink: :wink: :wink:
:wink:

LP DO NASLEDNJIČ
Uporabniški avatar
 Maša
Zelo fajn mi je bilo, pretekla ceeelih 10 km, pregovorno skor zadnja :lol: ampak z največjim zadovoljstvom! Čestitam vsem, ki ste se trudili!

Glede organizacije imam pa eno pripombo, ker me je namreč zelo motilo, da za nas tazadnje reveže ni veljalo, da nam ni treba tečt med prometom. Praktično po celi Slovenčevi pa Podmilščakovi (al kaj je una) pa skor do Dunajske so spuščali avtomobile na cesto, včasih je bilo res zoprno. Ker nas je bilo pač malo, nekih brezveznežev, al kaj... No, to mi ni bilo všeč, ker sem se počutila hudo manjvredno na momente, ampak drugač pa nimam pripomb, itak :laola

LP, Maša
 TomažP
Moj drugi maraton je na srečo mimo. Čas 3:44 je kar v redu glede na težave ki sem jih spet imel. Glavno da sem prilaufal do konca. Tempo so mi narekovala kolena, ki so me začela boleti na 6. kilometru :shock:

Navijači so sigurno zmagovalci. Super so navijali v takšnem vremenu.
Oni v Dravljal so mi pa itak dali turbo pospešek.
Uporabniški avatar
 Radolca
PCJ napisal/-a:Morda kdo ve, kdaj bodo na spletni strani objavljeni rezultati?

rezultati so že objavljeni
 darcy
tukaj:http://www.ljubljanskimaraton.si/index.asp?s=10&p=1&l=sl
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA