Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Ali si že bil na Kališču?

Da
21
51%
Ne
9
22%
Kje pa je to???
11
27%
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Simona T napisal/-a:Za spolzek teren pa morda rešitev, če koga zanima.
Kako pa izgledajo žebljički, pa tukaj:...
Kje vse se dobijo ne vem. Jaz sem jih tukaj okoli našla samo v Koala športu na Bledu in sem z njimi zelo zadovoljna.
Modelov pa je itak več.
LP
Simona

Pa ti žebljički ne popadajo ven čez nekaj časa?
 Simona T
DuleKTKV napisal/-a:Pa ti žebljički ne popadajo ven čez nekaj časa?

Sem slišala, da nekaterim kakšen žebljiček odpade ven.

Jaz lahko napišem za sebe. Uporabljala sem jih dve sezoni (drug model), po različnih terenih. Z njimi sem gonila po hribih tudi potem, ko ni bilo več samo snega in ledu, delala sem 12 ur Kališča, premočene so bile pa tudi velikokrat.
V vsem tem času mi ni odpadel niti en žebliček.

Saj pravim, tako je bilo v mojem primeru. Lahko pa zagotovim, da jih "šparala" nisem.

Za mene so, kar se tiče treninga pozimi, zakon!

LP
Simona
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Se mi zdi, da bo kar za preizkusit kaj takega :)
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Še par slik iz včerajšnje tekme v "drsalni tehniki"!! :wink:

LP VB
Uporabniški avatar
 BONI
Bravo Vilko dobre fotke.
lp dare
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
vidim, da se že ubadate z zimskimi nevšečnostmi. no, pa saj te morajo biti, drugače odpade naziv "zimska liga" :D

mene pa že od otroštva spremlja spomin na moj prvi vzpon na Kališče: bila sem še smrklja (uf, kje so že tisti časi :? ), ko sta me mami in fotr "gnala" gor. seveda sem se vlekla kot megla in fotr je z nahrbtnikom vred spičil naprej.... jaz pa žejna za umret. in "na srečo" je mimo prišel en prijazen gospod srednjih let in nama z mami ponudil pijačo. z največjim veseljem sem naredila nekaj dooooooolgih požirkov.... čaj!!! ne - čaj z rumom !!! pravzaprav rum s čajem :shock: ja, seveda sem za nekaj časa prav lepo obsedela na bližnjem štoru :oops:

tako da: bolje je videti nekoga, ki obsedi na zadnji plati, ker mu je zdrsnilo na snegu, kot pa koga, ki se že med potjo gre take "pijanske" podvige :D :D :D
Uporabniški avatar
 T1
2MUCH4ME napisal/-a:Še par slik iz včerajšnje tekme v "drsalni tehniki"!! :wink:

LP VB

Kaj imaš to za en fotoaparat? Ima ful sneženo sliko.

LPT1
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
T1 napisal/-a:Kaj imaš to za en fotoaparat? Ima ful sneženo sliko.

Ha! Glede na to, da zaradi sneženja sploh nisem videl, kaj slikam, so slike kar uspele!!! Za koledar ravno niso, nekaj se pa le vidi!!! :wink:

T1, naj ti pomagam, če se ne najdeš!! :wink: Si na slikah 29 in 30, se pa vidi tudi tvoja rit na slikah 32 in 33!! :roll:

LP VB

PS: tae, jaz in T1 se osebno poznava, da ne bo spet kaj narobe!!!! :lol:
Uporabniški avatar
 elingr
ja ce kdo rab ksn nov fotoaparat ga lohk pr men kup
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
elingr napisal/-a:ja ce kdo rab ksn nov fotoaparat ga lohk pr men kup

Je to reklama ali še ena od zbadljivk na račun "nedeljskega paparaca"??? :wink:

LP VB

PS: Glej sliki 25 in 26, tam se boš zagotovo našel!!!! :wink:
Uporabniški avatar
 T1
Mogoče en namig: če jaz potrebujem še kakšen fotoaparat, grem v hribe, na mesto kjer sem izgubil prejšnjega, malo pobrskam in evo ga.
Zadnjič sem na Cjanovci po 4 mesecih in dveh dneh našel svoj IXUS400 (Canon). Prestal je poletno vročino, dež, sneg. Napolnil sem baterijo in glej ga: DELUJE! Pa še vse slike sem imel gor :shock: .

LPT1
 janezu
glede na prihajajočo zimo bo res počas treba menjat opremo,med drugim tut fotoaparate :D ,ali pa, da bo firbec namestil kamero in v živo na netu kazal prihode v kočo.nekaj že obljubil :oops: .mu verjamem LP ju
Uporabniški avatar
 elingr
ni tist o prodaji ni bila sala na tvoj racun res ga lohk pr men kup
Uporabniški avatar
 BONI
Mislim da bi bilo bolje če bi kdo prodal kakšno točno uro,ne pa fotoaparat
lp DARE
Uporabniški avatar
 elingr
ja to tud nebi blo slab glede ure :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA