Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 športnik
klatez napisal/-a:
Damijan napisal/-a:...Lance je pa letos očitno bolj resno vzel zadevo:

233 214 LANCE ARMSTRONG (36) , TX 2:46:43

Zanimivo. Pa nobenega medijskega pompa...

Saj prav! Humar ga tudi ni zaganjal ob nedavno uspešnem solo vzponu na Anapurno. :D
 Boonen
športnik napisal/-a:
klatez napisal/-a:
Damijan napisal/-a:...Lance je pa letos očitno bolj resno vzel zadevo:

233 214 LANCE ARMSTRONG (36) , TX 2:46:43

Zanimivo. Pa nobenega medijskega pompa...

Saj prav! Humar ga tudi ni zaganjal ob nedavno uspešnem solo vzponu na Anapurno. :D

Mislim, da je že njegov lanski dosežek izredno dober. Sicer je pa lanski rezultat popravil za 15 min.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
In Armstrong je naredil res nekaj izjemnega.Kljub temu da je uradno :wink: končal kolesarsko kariero!
Skratka dober je bil!
ČAO!
 sister
Ker sem si maraton v NY ogledala od blizu naj pojasnim debato okoli motorjev in slabega zraka. Motorji (s snemalci) spremljajo le vodilna (moški, ženska) in zvezdnike (Armstrong), ostali pa uživajo v kar dobrem zraku, letos pa je bilo vreme prav lepo sončno. Naši, posebno Boštjan in Lojze, pa odlična.
Uporabniški avatar
 vencelj
V včerajšnji številki Gorenjskega glasa je objavljena kar obsežna reportaža (2/3 strani) z maratona v New Yorku, s poudarkom na uspešnem teku dveh Škofjeločanov, Boštjana Potočnika (2:56:41) in Lojzeta Primožiča (2:59:54). Še enkrat :clap: .
Ostalo tretjino te strani pa zapolnjujejo vrstice avtorja Janeza Frlica ("šef" tekaške ekipe GG in Gorenjskega pokala ter tudi član TF), ki za GG vsak torek piše zanimive članke o rekreaciji in teku pod naslovom Gibajte z nami in so tudi prva stvar, ki si jo v torkovih številkah vedno z zanimanjem preberem :D .
LP, vencelj
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
vencelj napisal/-a:V včerajšnji številki Gorenjskega glasa je objavljena kar obsežna reportaža (2/3 strani) z maratona v New Yorku, s poudarkom na uspešnem teku dveh Škofjeločanov, Boštjana Potočnika (2:56:41) in Lojzeta Primožiča (2:59:54)...

http://www.gorenjskiglas.si/novice/spor ... k&id=13780
Uporabniški avatar
 primus
GTA, Boštjan, obema čestitke !!!

Jaz sem lahko mal važen, ker smo pred dvema letoma istočasno tekli Berlinski maraton.
Kar pa seveda ni bilo tudi časovno isto. :D :D

primus

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA