Kot prvo bi rad rekel...."Vreme, hvala ti za ves trud, ki si ga vložil ti in tvoja družina, da si nam priredil tako lepo tekaško prireditev, na katero bi se rad in se bom zagotovo še vrnil z veseljem".
Hvala tudi Erotu, ki me je skozi do 30tega kilometra spremljal in mi krajšal čas ter me držal na tekočem z podatki kolikšna je hitrost, razdalja,kateri krog....garmin dela čudeže

.
Nasploh je bilo enkratno vzdušje skozi celotno dolžino teka. Kaj se tiče logistike, je škoda izgubljati besed, saj se je na mizah kar trlo dobrot in v takšnih količinah kot da nas tekmuje 100 in ne 33. Moral si biti kar dober karakter, da se nisi vsak krog ustavil in pojedel kakšno dobroto

.
Meni osebno je šlo zelo uredu na teku, sam sem si rekel, da bom pretekel okrog 30 kilometrov, saj nisem kaj preveč fizično pripravljen. Pa sem se podal počasi in previdno....kot sem rekel sem našel velik support v Erotu, ki je tudi usklajeval postanke zelo logično in kot bi mignil sva bila na 30tem kilometru še pred 3mi urami (se mi zdi

), potem je sledila malo daljša pauza, ki pa mi ni pasala, saj sem se potem komaj pognal dalje

. Ampak nisem prišel dalje kot 4 kroge, saj sem uletel v skupino ZdravkoC, MiroR in Vencelj, ki so se odločali če bi uporabili taktiko Mravljeta in bi spili kakšno pivo...seveda, se takšnemu povabilu nisem mogel upreti

. Tako sem spet malo dalj počival, kot je bilo priporočeno. Nato mi je mentor postal ZdravkoC, ki je imel 4 kroge več na grbi kot jaz. Nekako sva glisirala po ulicah...za Zdravkotov okus kar malo prepočasi, saj me je parkrat vprašal, če bom malo pospešil al se bom tako vlekel.....pa sem odgovoril, da se bom vlekel

. Po parih krogih je Zdravko odnehal saj je dosegel maraton razdaljo in se posvetil prijaznejšim opravilom (pil je pivo in mene vsak krog buzeriral, kaj se vlečem tako počasi

). Zadnja dva kroga pa se mi je pridružil, kjer sem slavnostno prijadral do svoje prve 42tke

. Nato sva se oblekla in z pivom v roki prečekirala progo ter opravila iztek

.
Nabralo se je 44,5kilometrov, kar je več kot sem pričakoval, vroči tuš je pasal, kot še dolgo ne, analiza je pa tudi uspela.
Hvala vsem sodelujočim, da ste mi polepšali Sobotni dan.......še se vidimo v Sladkem Vrhu.
Lp

Smeh je pol zdravja....druga polovica je Tek:)