Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 veter v laseh
Čestitke udeležencem maratona v Palmanovi. Videti je, da ste vsi izboljšali svoje predhodne rezultate. :laola
:D
 Marinka
Čestitke udeležencem maratona v Palmanovi. Videti je, da ste vsi izboljšali svoje predhodne rezultate.

Strah nas je bilo, da bo burja znova zapihala, pa smo raje za vsak slučaj malce pohiteli. :lol:
Uporabniški avatar
 RoKo
BlackOrange napisal/-a:Tudi drugouvrščeni med moškimi, Robert Kotnik je uporabnik tega foruma - predstavlja se kot Forest.

Torej je :Fslo in si zasluži :clap:
Uporabniški avatar
 climber-z
Bom dodal ob priliki!
Uporabniški avatar
 RoKo
Lep tek v hladnem vremenu. Res sem kat trening odtekel v hladnejšem vremenu, tekmoval pa še nisem. Organizacija je od lani malo nazadovala, čaprav ni bilo toliko več tekačev kot lani. Premik štarta v mesto morda ni bil preveč pametna poteza, ker se je gneča preselila na mestne ulice, lani se je do tja že razredčilo.

Tek kot tek-telo hiter, ravno ko se v 16 km razmišljal če bi kaj dodal,obetal se mi je čas 1.34.00), me je špiknilo pod desnim rebrom, malo me je zagrabila panika, malo jeza, muka do 17 km, nekako sem se izvlekel pod 1:35 v cilj.(1:34:25) Za kaj več je treba pa več delat. Za letos bo do čist dovolj.

Ana-liza Kraških tekačev uspela, z napako. Čakala me je še nočna služba.
Uporabniški avatar
 5rca
climber-z napisal/-a:Bom dodal ob priliki!

mene tut ni gor :cry:

:wink:
Uporabniški avatar
 klaudi
Imeli smo se nadvse lepo. Najbolj me je spet navdušil BoFov humor, cabernet suvignon, Pegazov objem, na koncu pa še večerni gost radia underground, šofer avtobusa, ki je pozabil izklopit mikrofon.
Bojan in BoF, super sta tole organiziral, res hvala za trud.
Uporabniški avatar
 Vlajko
klaudi napisal/-a:... na koncu pa še večerni gost radia underground, šofer avtobusa, ki je pozabil izklopit mikrofon...

A je smrčal med vožnjo? :roll:

PS: Čestitke vsem. :D
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,

tale Palmanova je pa res postala že tradicionalen zaključek tekaške sezone TF. No, ni še čisto konec, saj se bomo eni v nedeljo potili še na maratonu v Firencah.

Tekma se mi je zdela do sedaj najbolje organizirana. Mogoče res ni najbolj posrečeno, da je bil štart prestavljen v mesto, kjer smo se zelo gnetli. Je pa treba razumeti organizatorja, saj so s tem želeli tekmo še bolj približati domačinom, ki so si štart ogledali v velikem številu.

Pogoji so bili, vsaj zame, odlični. Malenkost je motil le veter, ki je zapihal nekje na 14. km. Okrepčevalne postaje in vse ostalo BP.

Žal boste na fotke s teka morali še malo počakati, saj je bila Maša zelo prizadevna in je naredila ogromno serijo posnetkov, ki jih še urejam.

Za spremembo tokrat najprej objavljam fotke z analize oziroma z degustacije v Dutovljah in večerje v gostilni Kraški hram - FOTKE.

LP, Maši pa hvala za pomoč in odlične fotke.

MatjazV
Uporabniški avatar
 Sončka
Ma, kolk ste luškani. Pa hitri!!!
Čestitke vsem!!!
:laola

Nada, a je šlo?
Uporabniški avatar
 shash
Mogoče ni ravno za semle ampak vseeno:

Kaj pa tebi Sončka, je šlo?

Sem držal pest včeraj.

lp
Uporabniški avatar
 Sončka
Uspelo ti je Sash. Dobro si držal pesti!! Ratalu mi je.
Hvala, Lep dan Irena

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA