Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 ZdravkoC
AlešB napisal/-a:Ja, torej...
Prvi maraton je pač takšen, ki si ga vsak ki ga preteče posebej zapomni. Hvala družbi, ki je bila z nami v Firencah, bili smo dobra klapa in sem vesel, da sem lahko z vami delil vse dobro in slabo ob svojem debiju...
Aleš.

Pozdravljen na tekaškem forumu.
:laola
Uporabniški avatar
 Vreme
ZdravkoC napisal/-a:Zdaj pa ne smem vode pit, da mi železo ne zrjavi :toast:

Hhaah to pa je verjetno pri tebi zelo teško vzdžat :D

Sicer pa še enkrat vsem čestitke, še posebno markor-u in Aleš-uB za prvi opravljen maraton!!! :clap:
 AlešB
Ja, pa še nekaj kar sem pozabil prej omeniti!

Največje spoznanje, ki se mi je zgodilo po mojem prvem pretečenem maratonu je to, da sem spoznal koliko nepotrebnih stopnic imamo v vsakdanjem življenju ter okolju okoli nas. Vsepovsod so, samo gor, pa dol...

Jaz pa se vlečem po vseh štirih preko njih...

Še kakšen dan pol pa bo ok.
 AlešB
Zdaj pa ne smem vode pit, da mi železo ne

Zdravc
če bi Refošk bila voda potem bi ti bilo veliko lažje. :roll:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
AlešB napisal/-a: ...če bi Refošk bila voda, potem bi ti bilo veliko lažje. :roll:

:arrow: Napaka
:arrow: Potem bi bilo veliko slabše, saj voda škodi živcem, če imaš železne živce :wink:
:arrow: @AlešB ti bi pa lahko odprl novo temo "Ptuj - Polet - .."
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Vreme napisal/-a: ...Sicer pa še enkrat vsem čestitke, še posebno markor-u in Aleš-uB za prvi opravljen maraton!!! :clap:

Ej ... kaj pa Simona? A jo šikaniraš, ker ni TF prepoznavna? Al maš kaj drugega v rukzaku :rol:
Lepo se ji opraviči, ... ampak vreme smo imeli pa res super. Hvala Vreme, da delaš za nas.
 SiOb
dannae napisal/-a:Čestitam vsem za dosežene rezultate, prav posebej pa Simoni in Alešu. Nisem sploh vedela, da se pripravljata za 42-ko :oops: . Simona, oglasi se, ko boš kaj tekala po Ljubljani...
pozdravček
d

Hvala za čestitke. Bilo je fenomenalno. Sem rekla da grem prvič in zadnjič, pa nisem najbolj prepričana več o tem. :D
Uporabniški avatar
 Vreme
ZdravkoC napisal/-a:
Vreme napisal/-a: ...Sicer pa še enkrat vsem čestitke, še posebno markor-u in Aleš-uB za prvi opravljen maraton!!! :clap:

Ej ... kaj pa Simona? A jo šikaniraš, ker ni TF prepoznavna? Al maš kaj drugega v rukzaku :rol:
Lepo se ji opraviči, ... ampak vreme smo imeli pa res super. Hvala Vreme, da delaš za nas.

Joj Simona oprosti... :oops: :bum: , vreme pa je tako vedno z nami :D
Uporabniški avatar
 Tjas
Tudi zame je bil to ta prvi maraton. Par let nazaj si sploh nisem upala pomislit, da bi tudi jaz to kdaj pretekla, letos sem se pa odločila, da bi že lahko probala, pa sem, in ratal :D (po 3h in 55 min).

Schnellsightseeingtour skozi mestne znamenitosti Firenc je potekal v nepozabnem vzdušju, h kateremu so pripomogli zvesti navijači (še posebej se je potrudila sodelavka, s fantom, ki sta prišla prav posebej navijaško oborožena).

Zadnja dva km sta se vlekla in vlekla in ko sem se končno privlekla, pa samo še.... :D :D :D

*tudi jaz opažam (občutim), da tu okoli nas niso bili nič bolj šparovni s stopnicami

Tjaša
Uporabniški avatar
 Vreme
Hvala vsem za objavljene fotografije, posebno pa še tiste od ZdravkaC, fotografirane med samim maratonom. Me je kar prevzelo, kot da bi bil tam 8)
Uporabniški avatar
 miro
Bravo vsem udeležencem,posebne, iskrene čestitke pa tebi Tjaša, res si punca ,kot se šika.
Sedaj pa lahko gresta z nami v Istro na kratek iztek.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 IvanČ
Še nekaj mojih vtisov iz Firenz
:arrow: bilo je super, nikoli za pozabit, Firenze I'll be back
:arrow: moj četrti maraton, za malenkost izboljšal PB
:arrow: super družba, Zdravko kak se obnese nov predpasnik v kuhinji
:arrow: hvala Đuro, dober šofer si ( naš najhitrejši - PB 42km 2:31)
:arrow: ata,mama od Aleša hvala za jutranje kavice in tople sendviče
:arrow: Alešu, Simoni in Marku čestitke za prvi maraton
:arrow: Klatež hvala , nič zamerit, odlično vodenje po Firencah
:arrow: JFK čestitke za tvoj prvi čas pod tri ure,mamini medenjaki so bili odlični

:arrow: ne vem zakaj pišem danes to poročilo, ko je najtežji dan v življenju za Aleša in Simono. Bodita močna...
Uporabniški avatar
 areh
Bravo vsem, še posebej pa čestitam MarkoR! Bravo!
lpA

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA