Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Radolca
pozdravljeni "ta najbl zagnani"!
čestitke za vzpone na kališče, to mora biti kar "prijeten" napor
pozdrav
Primož
 janezu
res dobre fotke,drugo leto bom raj slikou,kot tekel. vsi,ki ste odšli v dolino,ne da bi prejeli majico in klobaso,to dobite na kališču pri neutrudnem FIRBCU, piva pa je žal zmanjkalo.bo treba drug let menjat sponzorja iz tujine :D :D lepo se imejte in vesele praznike ju
Uporabniški avatar
 vencelj
Tale tekma je bila pa res tako zapeljana, da bi se lahko non- stop nekomu zahvaljeval, nekoga hvalil...torej:
:arrow: hvala vsem (firbec, ero...) za izdatno sprotno poročanje;
:arrow: poleg že izrečenih čestitke tudi "sposojenemu dedku" janezu za dober tek;
:arrow: hvala marjan-u za izrečeno spodbudo;
:arrow: itd...

Vse to je lahko dvorezno: ko začneš poimensko, obstaja 99,9 % možnost, da nekatere zgrešiš in potem je lahko kdo tudi užaljen. Neč zamert, ni namerno. :wink:
Uporabniški avatar
 zz top
Od vsega hudega se javljam teden po pretrpenem...
Posledice teka mi šele prihajajo na plan, pravkar mi je ženka morala fajn zmasirati križ.
Tekma je super za gor, za dol pa... Če želiš pozimi počivati dva do tri mesece, se te tekme udeležiš, pa te čaka super regeneriranje.
Sneg, led, padajoče ogromne kepe, veje, korenike... vse to se nagiba k temu, da me na štartu naslednje leto najbrž(?) ne bo. Se kar ne morem otresti misli, da sem v prednovoletnem času poskušal narediti samomor. Pa je le najbrž bdel nekdo nad mano...
 janezu
ja tko hudo pa spet ni blo. zna bit še huj na 12urah :D če maš pa željo sam gor,se javi v nedeljo ob 8,30 na zimski ligi ! pa lep pozdrav ju
Uporabniški avatar
 Dule
Jaz pa ZZ topu kar verjamem. Če greš na to tekmo prvič in na polno ter brez predhodnih ogledov proge zna biti res nevarno. Vsekakor bi moral vsak tekmovalec vsaj parkrat pred tekmo sprobat trening trase navzdol.
Tu imajo veliko prednost Kališki "mački", ki imajo progo navzdol naštudirano v nulo, celo skidajo si najhitrejšo traso..
Najhitrejši je rabil za dol le 11minut24sekund, kar mora biti zelozelo hitro (prosti pad :D ).

ZZtop moje čestitke za tvoj rezultat, ki je odličen za prvi nastop :clap:
Uporabniški avatar
 zz top
Ja, še danes se ne smem spomniti, kako je šlo dol...Pa, nisem kakšen strahopetec...
Hvala. Dule, za čestitke.
 marjan
marjan napisal/-a:Me prav zanima, koliko kalorij smo pokurili. Morda kdo ve?

Je kdo slučajno res meril
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Zanimivo branje
Tekma je morala biti res izjemna (spust)

@marjan čestitke za izboljšanje skupinske uvrstitve TF :D
Uporabniški avatar
 mirko1
živjo
bo treba prekinit s tem pretiravanjem o tem spustu. z mojega vidika je to približno tako: zadnje tri četrtine spusta so res kar precej strme, vendar, če tam ni poledenelo, ni nič posebnega. prva četrtina pa je tako strma, da zopet ni važno ali je led ali sneg ali veje, tam itak letiš, ali kot pravi dule, tam je prosti pad. :wink:
pred dvemi leti sem bil na tekmi 12 ur kališča četri, gor dol gor zopet četrti, letos ekipno šesti(pokali do petega mesta). kaj mene vleče na kališče nimam pojma, vem pa da bom drugo leto spet tam. :D . meni je bilo lepo.
srečno še ta dva dni, ter naslednje leto 2008 :D
lp ,mirko
Uporabniški avatar
 T1
marjan napisal/-a:
marjan napisal/-a:Me prav zanima, koliko kalorij smo pokurili. Morda kdo ve?

Je kdo slučajno res meril

Pri meni je Polar ocenil na 2319 kcal.

LPT1

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA