Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 zlopi
Hoj,

ravno sem pritekel iz rahlo zasneženega Golovca pa me je že na vratih zaustavil telefonski klic :arrow: klical je Predrag in mi sporočil, da bo medalja in priznanje prišlo po pošti.

To bi bil samo po sebi lahko pač klic vestnega organizatorja s sporočilom za prehitro pobeglega tekača :lol: , ki se mu ni dalo počakati na konec prireditve.

Pa je bilo čisto drugače. Med današnjim tekom sem namreč še ekrat podoživel celotno čudovito nedeljsko druženje z naravo, :TF) in organizatorji nedeljskega teka.

Prav od začetka, ko se mi je na parkirišču pridružila štajerska naveza z MiromR na čelu pa preko prvega stika s Predragom in do predzadnje okrepčevalnice, kjer sva se s fotografom zapletla v kratek pogovor ter seveda skupen prihod v cilj s prijateljem Branetom je bilo sanjsko.

Tudi po prihodu v cilj pa se vtisi še kar nočejo zaustaviti, še vedno se
dogaja ...

Predrag, hvala tebi in vsem tvojim prijateljem, ki ste nam omogočili ta prečudovit tek po enkratni naravi

:laola ,

seveda se vidimo tudi drugo leto tukaj pa tudi v Umagu pa upam da še kje!

Lp, zlopi
 nana
Sebi napisal/-a: Naslednje leto zagotovo spet pridem. Upam, da bom sposobna kakšno daljšo razdaljo pretečti...

Pa se ti zavedaš, da bo treba za "kakšno daljšo razdaljo" premagati tiste klance med Bujami in Grožnjanom, ki sva jih udobno prevozili z avtom. Ne, hvala :roll: . Če bom naslednje leto šla, bom zagotovo ostala na isti relaciji :wink:

Sicer pa... ostali so povedali že vse. Tudi moje čestitke organizatorju! :)
 dragons
---
Nazadnje spremenil dragons, dne 29 Dec 2007, 10:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 NANIKA
MatejaSF napisal/-a:V imenu TMINSKIH MIGAVCEV še enkrat najlepša hvala Predragu in vsej njegovi ekipi za lep dan v Istri.

Mateja dobrodošla na TF. :lol:
Uporabniški avatar
 matej712
Opravil s progo (oziroma bolje rečeno proga je opravila z mano :oops: ). Dokler je šlo malo gori-doli je kar šlo. Ravnina na koncu je bila pa ubijalska. Sploh zadnji del, ko je ravnina res dvojna (nič klancev, nič ovinkov). Zadovoljen že s tem, da sem sploh prišel do cilja, saj je bil do zdaj moj najdaljši tek 35km SAM (poleg še enega 37km treninga 2 tedna nazaj). Končni čas 4:48, 4500 pokurjenih kcal, povprečni utrip 145.
Vreme ugodno, pričakoval sem kakšno stopinjo manj. Organizacija odlična, sploh zaključek - pašta, vino, bakalar, olive, tuši, prevoz, vse okrepčevalnice... Zagotovo pridem spet! Bravo Predrag & ekipa, bravo vsi udeleženci!
Uporabniški avatar
 dexi27
Po nekaj prespanih nočeh sem mal sklenil vtise z Istre, no še vedno vse pozitivno, sem se pa začel malo bolj spominjati vseh klancev, ki smo jih pretekli, pa me zanima, kaj so vse vaše naprave namerile, meni je Polar 625x nameril 650 višinskih metrov, žal pa ne uporablaj foot poda, tako da nimam razdalje, no pa tud če bi ga nebi bla realna, vsaj kolk so moje izkušnje s to napravo, zato ga tud raj ne uporabljam, me pa zanima kaj so drugim namerili vaši inštrumenti :?:
Pa lep pozdrav vsem :laola
 dragons
dexi27 napisal/-a: meni je Polar 625x nameril 650 višinskih metrov

moja 710i je pokazala 660 v.m tako da sva blizu.
Razdalja pa se je pri garminčkih kar razlikovala.

lp
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Meni je Garmin FR 305 nameril razdaljo 53,04 km.
:arrow: Kmalu po startu (ne vem točno na katerem km) se je je vlekla konstantna razlika med oznakami na progi in na mojem FR 305 za 650 m, tako ocenjujem, da so bile razdalje med označenimi kilometri zelo natančne.
Uporabniški avatar
 predrag
:wink: ... Garmini so vam točno delali, mala razlika pa je bila takoj po Savudriji kje smo dali en kos glavne ceste zbog dela oz.
(odprtega kanala na cesti in gradbišču - ni bilo za tek) pri luki v stari Savudriji, tako da se je pokazala razlika od cca. - 680 m.

Točna dolžina te steze je 53.730 m., no ko sam že v debati:

:cast1: :cast1: :cast1: ...odelali ste vsi vse za +55, impresionirani smo tudi mi kot organizatorji;
naslednje leto če ste za ... UPM Istra ... bomo vsi še boljši z geslom ... "neka leti perje".
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
predrag napisal/-a: naslednje leto če ste za ... UPM Istra ... bomo vsi še boljši z geslom ... "neka leti perje".[/b]

:arrow: Predrag, škoda, da nisi naredil malo več reklame med udeleženci UPM za Paranzano, ki je, po moje, pravi projekt.
Uporabniški avatar
 predrag
:laola

Odlična ideja poved´li smo nekaj besed, in v žamoru niso imele pravi odjek, projekt je že v pripravi, vedno in lahko nekaj pride vmes.
Več sigurno v pravem cajtu ... pa vedno me izmuzete za kašen skriti plan ... pa dajmo ...

Predvidevamo možnost tkl. OUTDOOR izlet "the SPIRIT of "Parenzana" kulturno - turistično - športnega obiska pred projekt, da smo (ste) saznanjeni v prostoru nasplošno
kar je to "Parenzana", kakšno je vlogo imala za celotni kraj; in kaj vas vse čaka "za stavit je pod noge", ... no o tem več tudi pravočasno.

Izlet bo "pupica", bo zelo poučen, sigurno eden od lepših načinov da upoznate Istro, in bo tudi family primerjen.

Interesantnih izletov bo še ... eden zelo hitro .... bomo se oglasili v začetku 2008.
Uporabniški avatar
 Darja
Istra v mojem srcu je vse to in še več :D . Priznam, da sem po enih 10. km nasipa ob Mirni (boljšega imena za to reko niso mogli najti) močno pogrešala kakšen klanček s poti od Buj do Grožnjana, tako, da je bil vzpon na koncu prav dobrodošel. Pogled na Istro kot na dlani je vreden vsakega truda.
Organizacija je bila v redu, edino nerodnost s pozabljeno prtljago :? me je stala enega krepkega prehlada. Obupne premraženosti in otrplih prstov me je rešila šele lozovača, ki jo je od nekod pričarala simpatična Predragova "diplomepodeljevalska" pomočnica.
Naslednji dnevi, ki smo jih z družino še prebili v bližini Novigrada, so nas razvajali s čudovitim soncem in razkošnimi temparaturami.
Kot bi rekel kolumnist iz Nedela: obisk toplo priporočam.
Uporabniški avatar
 miro
Še ena Zahvala Predragu in ekipi.
Danes prejel po pošti priznanje in pokalček za pokal Istra v mojem srcu- četro mesto v starostni kategoriji - multi sport.
No drugo leto bom ponovno sodeloval pri projektih mraton kluba Umag, pa ne samo zaradi končne uvrstitve, pač pa zato , ker je res Istra v mojem srcu, pa ne samo zaradi športa.
Lp
Miro
 nana
nana napisal/-a:Sicer pa... ostali so povedali že vse...

... ampak jaz sem se pa čisto zares pozabila zahvalit vsem tistim, ki so tekli "ta dolgo razdaljo" in so me spodbujali, ko so me prehiteli. Hvala, res.
Sem imela pa na koncu v zadnjih kilometrih še spremstvo (moža). Ampak on ni pokazal pa nobenega razumevanja za moje jamranje (dajmo, dajmo, je že konec klanca... a si nor :shock: ).
A preživela sem :D
Uporabniški avatar
 zlopi
Hoj,

med preoblačenjem v Savudriji ali pa v Novigradu mi je iz torbe padel armband črne barve za moj MP3 predvajalnik :cry: .

Če ga je mogoče kdo našel, bi bil zelo :D če mi ga vrne.

Dam za :toast:

Lp, zlopi

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA