Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Tako ste dobro tekli da je kaj. :wink:
Ja Hrovat Boštjan zaenkrat nima nobene konkurence kar se tiče končne zmage.
Nov tek nov zagon na Gorenjskem koncu.
Lep se regenerirajte pa se vidmo na naslednjem teku!
ČAO!
 MIROSAN
Tudi jaz se pridružujem pohvali organizatorjem, ki so dobro izpeljali 1. pomladni tek. Verjamem, da če ne bi bilo na ta dan tekmovanja v Planici, da bi se nas zbralo še več tekačev.(razmere na cestah)
Za tek sem se malo preveč oblekel in mi je bilo med tekom nekoliko vroče, sicer je pa vreme bilo idealno za tek, pa tudi proga (domača)razgibana in zanimiva. Tudi porcija špaget je bila dobra in obilna, da sem se krepko podprl.
Vsekakor se naslednje leto zopet vidimo na 2. pomladnem teku.
LP Miro
Uporabniški avatar
 MatjazV
tomaz.zupancic napisal/-a:Tako ste dobro tekli da je kaj. :wink:
ČAO!

Hojla Tomaž,

kje si bil pa ti, smo te pogrešali? Saj s Krope do Jesenic ni tako daleč.

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Ja veliko tekačev je manjkalo, ki bi lahko prišli pa niso :? , sicer sem bil kar presenečen nad samo udeležbo, ker je bilo kar nekaj znanih dobrih tekačev.
Sama tekaška prireditev pa je bila zelo dobro organizirana. Manjkalo ni nič. Rezultati so bili kar preveč dobri, zato tudi čestitke vsem, ki ste pretekli to lepo desetko.
Jaz sem tekel trojko s svojo boljšo polovico in Mirom. Zelo sem bil vesel, ker sem z ženo odtekel najino prvo trojko in to še na Jesenicah.
Bili sta samo dve trojki: Tomaž, Tjaša Blaž ter Miro, Renata in jaz, zato smo z lahkoto prišli do medalje :lol:, zato upam, da bo nalednje leto večja konkurenca :wink: :wink: .
No zdaj se bo treba skoncetrirati na 6.6.2008 - olimpijski tek, ki se bo odvijal na Jesenicah:!: Tam bomo tekli, tako kot znamo.

Lp
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
MatjazV napisal/-a:
tomaz.zupancic napisal/-a:Tako ste dobro tekli da je kaj. :wink:
ČAO!

Hojla Tomaž,

kje si bil pa ti, smo te pogrešali? Saj s Krope do Jesenic ni tako daleč.

LP

MatjazV

Ja MatjazV res ni s Krope daleč oziroma ponovem iz Lancovega to je pa še bližje Radovljici in drugod.
V mislih sem tekel z vami to lahko rečem z zagotovostjo.
Smo se preselili in polno dela okoli tega.Izdelava stanovanja mi je vzela skoraj celo leto, ampak sedaj so samo še finese.Tako da sem začel 1. marca trenirati ponovno.
Pa že smo se začeli pripravljati kar se tiče organizacije
3.Teka po ulicah Krope 2008 in pomalem že za 2.Tek na Vodiško planino 2008 in pa Filipidovim pohodom.
Ampak najbolj sem vesel, da se lahko tako dobite, dobimo :wink: na teku kako rečete poanalizirate ipd.
Na koncu pa da se razidete vsak na svoj dom z prijetnimi vtisi.
V Sežano če bom prišel to bom še videl pa bom zaradi samega 3.Teka po ulicah Krope 2008 in pa 2.Tek na Vodiško planino 2008 in vse kar spada poleg.
Drugače pa me pete že srbijo kar se tiče tekmovanja, ampka moram najprej še par kilometrčkov naredit da ne bom zasopihan kot nevem kaj.Pol pa gremo novim zmagam naprotič.
Lepo se imejte kjerkoli pač vas bodo že nesle noge!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Radolca
Šment, mene pa ni nikjer :(

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA