Asparagus napisal/-a:Kje pa boš prečkal litijsko kotlino? Ne vidim variante, kako drugače priti iz Kuma na Janče?
Iz Kuma na Janče preko centra Litije gre planinska pot. IZ Polšnika dol v Litijo nato pa pri mostu čez Savo naravnost in nekje 300 metrov naprej proti Jevnici v breg na Janče.
vencelj napisal/-a:Semjul, to je tista pot, o kateri smo se menili takrat na Rokovnjaški...in sedaj si se odločil za celo. Bi šel s tabo vsaj del (za celo sem še premajhen)...a me ni doma in žal iz te moke ne bo kruha.
Morda bo drugače, ko se boš podajal na knapovsko, kot smo že tudi v soboto na Petrovem brdu nekaj debatirali...
LP, vencelj
Vencelj zelo bi bil vesel tvoje družbe, o majhnosti ne bi govoril, saj si večji od mene. Knapovska pa kot sem rekel nam ne uide, vendar čakam da malo minejo tekme in se dogovori vsaj štajersko - gorenjska ekipa.
Hvala vsem za dobre želje, priprave so v polnem teku, edino vreme malo zamuja, mislim da vroče ne bo. Tudi sam upam, da mi uspe reportaža iz samega centra dogajanja, da si ob počitkih privoščim sprehod po TF in opišem opravljeno in trenutno počutje.Prvi zapis bo s Kuma nekje ob 5 uri zjutraj, potem pa gasa proti Ostrežu in Litiji.