Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

diler
Zlopi, hvala za link od rezultatov. jaz sem tisti, ki te je nekje okoli kampa mal spodbudil, TF dejmo, k sm mim prletel :) no, pa tut druge sm spodbuju na poti, se mi zdi, da sm biu najbolj glasen :twisted: haha !

no, še moj pogled. bil je lep tek, pa čeprav z 15 kg preveč na meni, z 12 minutami predolgim časom in spraševanjem na šstaru : Kaj za boga iščem tukaj?

ampak no, recmo da mi je ratal dat vse skozi optimalno, res pa da me je zmotilo to, da cilj ni bil točno definiran ter ni bilo časa nikjer na spregled. no, ok, so pa vseeno ostali lepi spomini, še posebej na zvit gležen nekje na petem kmju, pa pogledi na sexy tekačice, ki so bile pred mano, pa lepa narava okoli in še bi se našlo :)

torej da zaključim :)

Naslednje leto pridem spet :) upam, da tudi vi !

lp
Uporabniški avatar
 marčni zajec
mi smo s familijo preživeli en lep dan na bohinjskem.
pravkar smo se pripeljali domov, ker smo še ob 18h kopali v jezeru. pa s čolnom smo se vozili, pico smo snedli, sladoled... fajn je bilo.
da bi si tak lep dan pokvaril zaradi takih malenkosti kot jih eni navajate? ma niti slučajno.
čestitke vsem!
Uporabniški avatar
 raf
lep dan je bil v Bohinju danes. Edino nočni dež je malo zakompliciral situacijo s progo pred Ukancem, ker je bila ful spolzka in posledično so bili padci ter zvini relativno pogosit. Še sam sem se najbolj bal, da obnovm svojo poškodbo gležnja, ampak sem jo na sreco odnesel samo z blatnimi nogami.Sem več gledal v tla, kot pa okrog po naravi.
Čas je glede na razmere pozitino presenečenej za mene, ampak bolj je bilo pomembno to, da ko sem prišel v cilj mi je sotekač dal pohvalo, da sem mu bil dober vlečni zajček za zadnje 4 km, ki sva jih skupaj pretekla.
cizek napisal/-a:Menda pri zvinu pomaga domače zdravilo: obkladek, ki ga naredite tako, da krpo namočite v svojem urinu. Navežete čez noč, zjutraj je OK. Preverjeno.

upam, da se ni kdo tako spotaknil, da si je ustnico presekal...
 diler
hm, bom se kr držu preverjenega recepta...led in nakolfen gel..v bistvu pa ni tko hudo, vsaj kot bivšemu rokometašu ne, kjer so gležnji kr frčali po zraku :) haha
Uporabniški avatar
 marčni zajec
je kdo mogoče izmeril progo? meni je moj polar nameril točno 11,0 km pa nisem prepričan če to drži.
Uporabniški avatar
 cizek
To piše za tiste, ki se jim je to zgodilo. Marčni zajec, bodi vesel, če se ni tebi. Sliši se čudno in neokusno, morda celo smešno, ampak to je recept, ki res pomaga.
 diler
:arrow: sj men se je zgodilo..zvin..ampak hvala bogu ne hud ! :)
Uporabniški avatar
 Bali
marčni zajec napisal/-a:je kdo mogoče izmeril progo? meni je moj polar nameril točno 11,0 km pa nisem prepričan če to drži.

Moj Garmin pa 11,1km, ampak se je na spolzkem terenu signal zgubljal in je potem za cca. 4 km malo povprečil. Se mi pa tudi glede na moj rezultat zdi, da jih ravno 12 ni moglo biti.

diler: kot bivši rokometaš verjetno res veš kaj najbolj pomaga; PRICE (Protection, Rest, Ice, Compression, Elevation). So pa tudi domači zvarki lahko dobri, ampak ...
Uporabniški avatar
 activean
ja 12 ni:)
ker takih časov na taki progi nebi bilo...so prehitri..
pa tudi moj čas je bil za 3-4 minute prehiter, glede na to kaj zmoren na 12 km...tako da bo res držalo okrog 11

Bojan...hvala za slike :lol: :D
 diler
jp, hvala za slikce, čeprav mene ni gor nažalost :( ampak ni hudga :)

joj, smpa milsu, da je 12 km...matr sm bil počasen. zgleda da lublana 21 km ne bo šlo pod uro pa pol tko kt v dobrih starih časih :( deamn ... nč, se bom šu pa mal družit med tekom, spoznat druge dimenzije prireditev, ne sam tekmovalne :)

yes ! :)
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Ati je bil priden oz. je imel veselje :D

Fotk ni nikoli preveč. Če jih ima še kdo naj jih prosim pošlje oz. objavi.

Aja pa še zahvala vsem, ki ste brali moj blog. Danes sem imel 20 000. obiskovalca. :cast: :cast1:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA