Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 pajo
Gotovo bom kaj pozabil napisati zato se že v naprej opravičujem:
1. Ero kapo dol za lep dopoldan hvala ker si polže spustil tako zgodaj, da ne bi kasneje spustili dušo.
2.Loni kaj bi brez tvojih dobrot - do prave hrane bi bil prva žrtev v Domžalah in to ne od teka.
3.Corni moj zajček me je prehitel za cel krog - hvala za družbo.
4. 1:07:16 sedaj 59:25 zadovoljen kaj pa drugega.
Se že veselim naslednjega teka - torek in 10k Rožnik. Bilo bi mi žal če se ne bi udeležil tega teka ne zaradi časa ampak sploh zaradi družbe pred in po teku. Papica res dobra doma pa sem za mizo na žalost omagal :shock: .
Uporabniški avatar
 lenči
Classix napisal/-a:Vse za pet! Organizacija, družba, steza...navijači! V prvi skupini sem bil zadnji v cilju, s tem sem si prislužil prav lepi aplavz...hvala vsem! Upoštevajoč samo prireditve oziroma tekmovanja sem od Nočne 10ke na Bledu, do danes rezultat precej popravil, oziroma takole gre...
Radenci 1:21:45
Bled 1:11:04
Domžale 1:06:46

LoniM...tebi pa še enkrat posebej lepa hvala za spremljavo v zadnjih dveh krogih. Če kdo ni opazil, LoniM jih je odtekla bosa!

Prijeten in uspešen dan vam želim!

Matjaž 'ma vas rad!

Sem opazila, da si dobil spremstvo :wink: . LoniM je res iz super testa, še boljša kot njeni kukiji :wink: :lol: . Tebi pa čestitke za super tek.
Uporabniški avatar
 Dule
Se strinjam s predhodniki zelo uspešna in lepa tekaška srednjeprogaška prireditev :clap: Prisoten sem bil od začetka pa do konca(7ur :shock: ) in užival v dogajanju 8). Vmes seveda tudi tekel in to 3 minute bolje od predvidevanja o svoji trenutni formi. Čestitke vsem za odlično borbo s krogi in uro :D
Se vidimo na TF-10tki naslednje leto, do tedaj pa bo treba večkrat zaiti na treninge na stezo.

PS Hvala Lenči, ker je v objektiv ujela moj "strašni" finish :D
Uporabniški avatar
 Bali
Evo, še moja pohvala organizaciji. Res lepo tekaško dopoldne je bilo. Spoznala sem kar nekaj TF-jevcev, z enim od njih tudi obudila stare luštne čase.

Tekla sem čisto nad pričakovanji in kar malo dvomim v mojega Garmina, ker mi še nikoli ni nameril takšne hitrosti teka. Je pa tudi res, da te skupina malo potegne, pa tudi teren je nekaj dal.

Hvala vsem za slikice - sem se kar nekajkrat našla.
 NeMiran
Zame je bila to prva preizkušnja na atletskem stadionu. Zahvala organizatorejm, da so mam jo omogočili. Organizacija BP zataknilo pa se, vsaj mislim tako, pri štetju korogov.

Bral sem o težavah s štetjem krogov in sem se na to še posebej pripravil. Meril sem vsak korg a glej ga zlomka. Ko naj bi po mojem štetju šel v 25. krog mi sodnica zavpije "še 2 kroga" :shock: :shock: :shock:

Odtekel sem še dva kroga v prepričanju, da sem odtekel enega več. V tem prepričanju me je utrdil tudi forumovec "Mostiščar", pa tudi navijačica na tribun.

Sodnik mi je povedal, da je tekma posneta in da bo predal posnetek organizatorju.

V kolikor se bo posnetke pregledovalo sem zainteresiran, da se prešteje korge tudi zame. Moja št. je bila 422.
Uporabniški avatar
 Cormi
Do zadnjega sem odlašala s predprijavo, ker sem zadnje čase bolj malo tekla. A na domačem terenu le ne smeš manjkat :wink: Nisem imela upanja na PB, ker na stezi še nikoli do danes nisem tekla, sem si predstavljala, da je težje. No saj malo duhamorno pa je res.

Lenči mi je bila odličen zajček več kot polovico proge, tako sem celo izboljšala svoj PB in to za skoraj tri minute.:D :D :D

Organizacija zelo dobra, upam da ta tekma postane tradicionalna.
Uporabniški avatar
 tae
Bali napisal/-a: z enim od njih tudi obudila stare luštne čase.

Naj razkrinkam Petro, mojo prvo soplesalko v tekmovalni selekciji v osnovnošolskih časih. Tudi jaz sem vesel, da sva se spet spoznala (saj veš, ti si me takoj, jaz pa sem te moral 2x pogledati) :D
Uporabniški avatar
 tae
No, da se še jaz malo razpišem o dogodku. Nad samo organizacijo nimam prav nobenih pripomb, čeprav je bil ero na analizi že samokritičen in previdel, kaj bo drugo leto še bolje.

To je bila moja prva tekma v avgustu letos, hkrati tudi prva na štadionu sploh. Čas sem napovedoval takoj ob pojavi razpisa, vmes pa je bilo... (ne bom iskal razlogov, takšna je pač moja trenutna forma). Vedel sem, da mi napovedan čas ne bo uspel, čeprav sem letos že večkrat tekel pod 40. Bil sem med najslabšimi med najboljšimi. Vmes sem sicer že mislil, da sem postavil svoj nov rekord na 5k, vendar sem kasneje doma ob preračunavanju videl, da je to nemogoče, tako da ni nič. Kroge sem si štel sam s pomočjo stegnjenih prstov. Čeprav je štadion točno zmerjena razdalja in stalno ravnina, je meni osebno zaradi stalnega ponavljanja težje, kot na cesti.

Ugotovil sem tudi, da pri meni ne velja, kar pri večini (vzemi si nekaj pavze in potem boš boljši), jaz moram stalno tempirati formo, drugače mi očitno hitro pade.

Spet je poseben vtis name naredil Bojan Ambrožič, s katerim sva se sedaj le končno spoznala. Fant je tekel pod 36 minut in bil absolutno 4. Hudooooooooo. Če se prav spomnim, sem te lani okoli blejskega jezera še prehitel, letos pa si me nascal za 5 minut.

Septembra spet začnem s tekmami na polno.

Hvala vsem za fotke.
Uporabniški avatar
 dexi27
Vidim, da ste se meli lepo, no jaz pa sem se po dolgem premisleku odločil, da v prid maratona Celje - Logarska spustim to tekmo, ker pač vem, da je to , da bi šel zgolj rekreacijsko lahko samo zmotna tolažba, ker tekma je tekma.

Čestitke vsem za dosežene rezultate in vsem, ki ste dosegli ali pa presegli zastavljene cilje. Si bom pa za drugo leto rezerviral termin za to 10ko. :clap:
Uporabniški avatar
 bla_k
Nekaj mojih vtisov:

organizacija - takšna, kot si jo vedno želimo, torej vrhunska
rezultat - PB!
družba - ne more zaostajat, če gre za TF druženje
gledalci/navijači - pohvala predvsem moji ''mladi/mali'' družinici
splošni vtis - za trenutek sem si med tekom upal zamišljati, da tečem na štadionu v Zürich-u.

LP, Blaž
Uporabniški avatar
 bla_k
[quote="a nje ni" in še nekaj drugih] podrla svoj osebni rekord! Iz 58:49...na 54:06 :juhuhu:[/quote]

Spoštovani gospod Stare, bi imel na te vaše dosežke (beri: izboljšava za 2 minuti ali celo več na 10km) kakšno sočno za pripomnit v smislu: ''No, poglejte jih goljufe'', ali ''tukaj nekaj ni vredu!''
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,

današnja tekma na Domžalskem štadionu je bila odlično organizirana in izpeljana. Že sama ideja, da se v Sloveniji organizira 10-ka na stezi z uradno sodniško ekipo in časomerilci, in še posebej da je organizatorju uspelo zbrati takšno število tekačic in tekačev, presega vsa pričakovanja. Tisti, ki poznate stanje na uradnih atletskih državnih prvenstvih, kjer se na štartu zbere vsega kakih 10 tekačev, dobro veste, da do sedaj pri nas praktično ni bilo posebne priložnosti, da bi se tekači lahko pomerili v teku na 10 km, na atletski stezi. No, danes je bil storjen ogromen korak naprej. Preko 100 tekačic in tekačev se je v štirih skupinah spopadlo s 25-timi krogi in padlo je ogromno PB-jev.

Čestitke Erotu in vsem, ki ste kakor koli pripomogli k zelo uspešni izvedbi tekme. Upam, da jo bomo ponovili tudi naslednje leto.

Jaz sem s svojim tekom zelo zadovoljen, pa tudi z doseženim rezultatom (uradnim in neuradnim), čeprav sem spet dobil nekaj pribitka. Tokrat je bil ta pribitek le 12 sekund, kar je nič v primerjavi s tekmo na EVACS, kjer so mi dodali krepke 3 minute.

Nastalo je ogromno foto materiala, ki ga bom vsaj delno, objavil v naslednjih dneh.

Lp, MatjazV

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA