Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:Lenči kaj pa "od leve proti desni"? :lol:

Bravo, bravo...

Pa dajmo tisto ta zadnjo (čeprav Niki nam je vmes pobegnila, na eni prejšnji kaže hrbet)

Stojijo : Počasnela, IRA, Moja "velikost", Ksenija, Asparagus
Čepijo: Mausi s hčerko, Loni in Špela*
Uporabniški avatar
 lenči
niki5 napisal/-a:Ja bilo je res super, predvsem smo se fajn načvekale :D Jaz imam pa končno svojo prvo majčko, ki sem si jo sama prislužila s tekom :D

Slika
Uporabniški avatar
 jelenček
No, jaz sem pa samo donirala :-) ker smo končali na igralih. Sem računala na hojo z vozičkom in starejšim sinom, ki se je začel dret takoj ko je videl množico ljudi, tako da so vsi moji načrti padli v vodo.
Uporabniški avatar
 Asparagus
Prijeten tek, dobra družba in še posebna pohvala Lenči in Gospodu 5.0 za prevoz in fotke. :laola
Uporabniški avatar
 lenči
jelenček napisal/-a:No, jaz sem pa samo donirala :-) ker smo končali na igralih. Sem računala na hojo z vozičkom in starejšim sinom, ki se je začel dret takoj ko je videl množico ljudi, tako da so vsi moji načrti padli v vodo.

Namen je bil dvakrat dober, tudi tvoj čas bo še prišel Slika
Uporabniški avatar
 AVI
...super prireditev s krasnim namenom.... :D :D :D ....TF zastopan v velikem številu.... :D :D ...čestitek vsem... :clap:
Uporabniški avatar
 niki
Ja, in še pri novicah na Pop-u sta bila sva 'naša' iz TFja :wink:

:TF)
Uporabniški avatar
 Ksenija
ojoj... pa sej me ni tolk lulat tiščal noooo :oops: :lol:
Uporabniški avatar
 ZDENKA
Tudi meni je uspelo priti na sobotni tek. Bilo je lušno, Erojka so super (sinu so bili bolj všeč mladi rokerji). Hčerka (9)se je odločila , da bi tekla, zato sva šli le na 2 km, sin (10)pa je pazil ta mlajšo(2). Vse pohvale organizatorjem, lep in vedno dobrodošel namen! Končali smo pa seveda na igralih! lp vsem!
Uporabniški avatar
 IRA
AVI napisal/-a:...super prireditev s krasnim namenom.... :D :D :D ....TF zastopan v velikem številu.... :D :D ...čestitek vsem... :clap:

A ti si bil ta, ki se je sramoval polžkov :shock: :lol: :bum: :bum:

Bemu mast pa taka pripadnost :TF)

sej, če bi te ujel bi ti slišal svoje :twisted:
 Karamela
Čeprav iz nočne,sem se udeležila teka.Lepa druščina na kupu ,pa še presenetili so me s prvo nagrado-mobilnik Samsung.
Lp Karamela
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Na slikah je pa ena čist Ksenji podobna. :lol:
Uporabniški avatar
 Ksenija
a dej a se ti zdi? sam podobna ji je ane - v resnici je Ksenija čist druga - sej vem ;)
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
lenči napisal/-a:Bilo je prav prijetno, luštno, super, da sem vas spoznala toliko na novo:
IRA, Niki5, Mausi, Metkamarjetka in seveda spremljevalce.

končno sem tudi jaz prišla do kompjutra :hack: - saj veste: v službi ga ne delim z nikomer 8)

moji vtisi: v tivoli sem prišla 1 URO PREZGODAJ :evil: :evil: :evil: , ker sem bila sveto prepričana, da je štart ob 10h. ko sem videla , da ob 10h ne bo nič, sem se malo sprehodila okrog, obhodila vse stojnice, se šla medtem še enkrat preoblečt, ker me je zeblo ko "cucka".
jah, Polžkov pa nikjer na vidiku :cry: . no, 15 min pred štartom pa od daleč zagledam rdeče majčke s polžki :cast: . malo je bilo nerodno :oops: vse skupaj, ampak ni panike; saj smo "že taveliki" :wink: , se znamo nekako zmenit.
dekleta: res me veseli, da smo se srečale! bom samo hvalila: SAME FEJST DEČVE!
progo sem pretekla kot trening, bojda 7,2 km in ne 8. mi je bilo všeč, ker je bila večina proge v senci, tudi klančki me niso prehudo utrudili - bi šla čisto "komot" še en krog :D

v glavnem: eno lepo dopoldne!

p.s. doma sem zaslužila eno dobro kosilo v bližnji gostilni, da mi ni bilo treba še kosila pripravljati :D :D :D
Uporabniški avatar
 AVI
IRA napisal/-a:
AVI napisal/-a:...super prireditev s krasnim namenom.... :D :D :D ....TF zastopan v velikem številu.... :D :D ...čestitek vsem... :clap:

A ti si bil ta, ki se je sramoval polžkov :shock: :lol: :bum: :bum:

Bemu mast pa taka pripadnost :TF)

sej, če bi te ujel bi ti slišal svoje :twisted:

...OK, zdej pa sploh ne vem za kaj se gre :?: :?: :?:.... :shock: :shock: ....

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA