Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Tale Zdravčeva pa je res zmagovalna, sedaj vsaj vemo v čem je skrivnost njegovega uspeha, očitno v kravljanju :lol:

Sem pa vam za konec hotel pokazati še en dokaz, da ni bilo v Radencih samo letos tako vroče. Tudi pred 15. leti ni bilo nič kaj drugače 8)

Slika
Oj Vreme, super fotka. Ti si prava brkata faca, toja žena je pa še čisto mala.
Spomini ...

5rca napisal/-a:sem končno pregledala vse slike :) in zmagala je tale ... zajček ZdravkoC :clap: :clap: :clap:

Slika

:arrow: Me prav zanima, zakaj tale na sliki tak' krili???

Odgovor je enostaven. Za TF. Najboljši navijači in ni je bilo gostilne, od koder me ne bi prepoznali :D
Kot je že marsikdo zapisal, vzklikanje ob progi ti da adrenalina. TF je zakon.
:laola
Vreme napisal/-a:Sem pa vam za konec hotel pokazati še en dokaz, da ni bilo v Radencih samo letos tako vroče. Tudi pred 15. leti ni bilo nič kaj drugače 8)

Slika

Ta slika pa mora, da je res stara. Nisem vedel, da je Ivan Cankar tudi športnik bil :mrgreen: :lol: :lol: .

Rajko brez zamere :D .
50cent napisal/-a:Ta slika pa mora, da je res stara. Nisem vedel, da je Ivan Cankar tudi športnik bil :mrgreen: :lol: :lol: .

Rajko brez zamere :D .
Samo naslov je drugi! :wink: Namesto skodelica kave je kozarec vode... :wink: :D
:D

... in v roki plastičen lonček poln kave... :mrgreen:

p.s. lahko bi "veterani" odprli novo temo: "Še pomnite...", kamor bi "odlagali" takšne in podobne slikice.. in tako nam "mladcem" dali vedeti, da se tek na slovenskem ni pričel z zadnjim modelom Asics copatk.. :wink: :lol:
markor napisal/-a::D

... in v roki plastičen lonček poln kave... :mrgreen:

p.s. lahko bi "veterani" odprli novo temo: "Še pomnite...", kamor bi "odlagali" takšne in podobne slikice.. in tako nam "mladcem" dali vedeti, da se tek na slovenskem ni pričel z zadnjim modelom Asics copatk.. :wink: :lol:

To je pa res odlična ideja.

Jaz sem "veteran" po starosti, ne pa po tekaškem stažu in sam žal ne bi mogel dodati nobene slike. Bi pa jih z veseljem pogledal.
Še pred tremi leti ste se mi vsi, ki ste tekli (razen recimo za avtobusom) zdeli eni velki butli. In zdaj se vam vsem za takšno mišljenje opravičujem. Butl sem bil jaz.
Markor ideja sploh ni slaba, samo nisem siguren če bom dodal še kakšno svojo fotko predvsem za to ,da ne bi kdo mislil ,da sem v Kekčevi deželi doma :wink:

Ivan Cankar in skodelica vode zanimivo, nikoli pomislil :drink

Je pa zanimiva ta slika predvsem iz dveh razlogov. prvo poglejte samo trimestno štartno številko, torej več ni bilo udeležencev. Druga stvar pa je če dobro pogledate na štartni številki manjka v kotu košček številke. na tem koščku je bila z malo tudi napisana štartna številka in tega so ti pri prihodu v cilj odtrgali in in zlagali po vrsti kot je tekmovalec prihajl v cilj. Torej to so bili prvi zametki današnjih čipov :D
Zanimiva slika spomnim se, da sem 1992 tekel na 10 km in smo s sabo nosili kartonček, ki smo ga oddali pri prihodu v cilj in tako se je določil vrstni red. Ob enem se je meril še čas, ki se je zapisal na kartonček.
Zametek današnjih čipov... :D
Velika vročina pa je bila tudi 1995, ko so imeli rešilci tudi veliko dela. Na žalost je takrat v cilju umrl mlajši tekač. :(
Koci maš prav, na te kartonče pa sem tudi jaz pozabil, ampak kartončki so bili samo na 10km če se ne motim :?:

Tudi žalostnega dogodka, ko je umrl tekač se spomnim je pa pritekel celo v cilj če se prav spomnim!
V prejšnjem tisočletju mi je bila lepša maratonska proga.....v enem krogu...skozi Avstrijo.....skozi Mursko Soboto.
Je pa štart bil v "hudi uri "...ob 15-ih.
V Radencih je bilo več smrtnih primerov......sem prebral zgodovino teka.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA