Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

milan napisal/-a:
andreya napisal/-a:Čestitke vsem, še posebej pa tistemu, za katerega sem navijala :wink:

:cast1: :cast1: :cast1:

Pa še spremljala na kolesu ane ;)

:shock: To pa ne, se mi je pa kar zdelo, da bo kdo mislil, da sem jaz tista Andreja :wink: :wink:

Sem šele kasneje videla srečno zgodbico. Čestitke Aviju in Andreji :heart
andreya napisal/-a:
milan napisal/-a:
andreya napisal/-a:Čestitke vsem, še posebej pa tistemu, za katerega sem navijala :wink:

:cast1: :cast1: :cast1:

Pa še spremljala na kolesu ane ;)

:shock: To pa ne, se mi je pa kar zdelo, da bo kdo mislil, da sem jaz tista Andreja :wink: :wink:

Sem šele kasneje videla srečno zgodbico. Čestitke Aviju in Andreji :heart

:-- :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hello: :hello: :hello: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :--
Morda se pa lahko ponovi taka zgodbica :oops: :?: :?: :?: :?: :lol: :juhuhu: :juhuhu: :heart :Fslo :heart :Fslo
ka pa veš kak bo še naneslo :cmok: :rol: :cmok:

Kaj pa TI misliš Bošti :?: :-- ene par takih TRANSOV pa vidiš al je lbezen al tud kej dalnosežnega :clap: :oops:
Avi in Andreja, čestitke obema in ..... res vso srečo, razumevanje, strpnost...

Pa ... romantika le še ni čisto izumrla. Krasno, da se še najde tak dečko in na tak način zaprosi svojo drago. Mja, ženske smo pač neskončno romantične.
Nazadnje spremenil maca, dne 10 Avg 2010, 21:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Vsem udeležencem moje iskrene čestitke in globoko spoštovanje!
Ah Avi...alter Wiener šule is niht tot...obema z Andrejo želim vso srečo na skupni poti!

LP
Matjaž
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA