Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Nekaj je potrebno napisati, se zahvaliti, pohvaliti..... :D

:arrow: čestitke vsem za petečeni tek, tudi tistim, ki ni uspelo priti do cilja, namen je bil :clap:

:arrow: hvala vsem fotografon za slike......vaše delo je prav tako težavno ...slike so :clap:

:arrow: navijači :laola :laola ma fenomenalni ste bili HVALA :clap:

:arrow: Drugače, pa je bil ta moj maraton dobesedno krvavo prigaran, se zgodi :--
še1PR napisal/-a:Zdaj so objavljene še zadnje moje fotke. Praktično vse pa TULE.

Najlepša hvala Erotu, ki je poskrbel, da sem dobila fotografsko akreditacijo! Brez nje fotk s cilja gotovo ne bi bilo!

Ojla,

Alja šele sedaj sem naju našel in sva res OK!!! :clap: Hvala... :laola
muc, Ksenija, b0j3, Bojan in Manča, hvala. Res je, da se je kar nekaj slikanih nasmehnilo v fotoaparat, verjetno zato, ker smo s puncami ful navijale in pihale v piščalko. V taki hitri gneči je težko opaziti poznane, bolj te morajo opaziti oni. Bolj kot sem navijala, bolj so pogledali v foto ;) . Je bil pa to moj navijaški maraton. Morda bom pa drugo leto spet tekla. Že dolgo nisem...
Moja tanajmlajša je pa še celo popoldne z nasmeškom "tarnala", kako jo boli roka od "gimifajf". Verjetno je bil to vzrok, da sta, ko se je množica zmanjšala in je postalo bolj dolgčas, (...maratonci večkrat omenjajo, kako pusto postane na in ob progi v drugem krogu...) obe odšli domov. Jaz sem pa počakala še do konca, ko so odprli cesto. Baterij mi je pa le malo pred tem zmanjkalo.
bigk napisal/-a:Pretekel polmaraton. zadovoljen z organizacijo. nezadovoljen s svojim tekom. polno poročilo na blogu: http://www.humerca.com/?p=1390 . Hvala za vse fotke in čestitke vsem tekačem na LM-ju.

Začel si super, potem te je pa zmanjkovalo. Škoda. Čas je kljub temu zelo dober, edina škoda je v tem, da ni v skladu s tvojimi načrti. Imaš pa nizek srčni utrip... npr. če bi jaz tekel s takim utripom, bi najbrž rabil 15 minut več... Mogoče bi rabil kakšnega zajčka ali sotekača, da te malo vleče. Vseeno čestitke.
Ok, nekajx sem že začela pisat, ampak vidim da sem še vedno pod vtisom maratona, zato samo na kratko (mogoče kdaj drugič napišem knjigo :mrgreen: ).

V nedeljo sem pretekla svoj prvi uradni maraton. :D V to, da ga bom pretekla sem bila 100% prepričana (v nasprotju z mojimi domačimi :argue: ), rezervnega scenarija ni bilo. Pri meni je bilo "vse v glavi", v nogah malo manj, ampak je šlo. :--
Želja, da bi ga pa mogoče vseeno pretekla pod 4:00 se mi je za minuto in 38 sek. izjalovila. Sem na predzadnji okrepčevalnici preveč vode pila (žeja je bila ogromna!) in na zadnji preveč čokolade tlačila v sebe. :rol: (ko bi me šele v cilju videli, skoraj sem imela celi pladenj v roki :rol: )
Krize oz. zida ni bilo od nikoder. Niti enkrat nisem pomislila na to koliko km je še pred menoj in ali bom zmogla. :o Super občutek je bil ko so drugi zavili v cilj, jaz pa sem lahko tekla dalje! :-- Ok, priznam, zadnjih 5 km mi je nekdo na skrivaj dal uteži na noge :mrgreen: , ampak je vseeno šlo.

Hvala Zdravcu in Nataši za "občasno" družbo, tudi ostalim na progi, predvsem pa TF navijačem na koncu! :TF) :juhuhu: Smo kar poleteli v cilj mimo vas. :clap:
Skratka vsem navijačem hvala!

Čestitke vsem ki ste se v nedeljo podali na krajšo ali daljšo pot! :laola

To je to..... Kdaj gremo na naslednjega? :--

Aja, musklfiber še zdaj čakam......
Mogoče kdo ve, če bodo vmesni časi tudi tokrat objavljeni? Glede na to, da mi je letos odpovedala tehnika, bi rad naredil 'mini' analizo na podlagi vmesnih časov (tisti časi pri slikah nažalost niso dovolj natančni !!).
Pozdravljeni!
Kot fotograf sem sodeloval na 15. Ljubljanskem maratonu in naredil približno 1300 fotografij. Fotografije so na voljo za nakup na moji spletni strani
http://fotovesel.si/?id=gallery&gal_id=244 .Ker je fotografij veliko in je težko brskati po vseh fotografijah, da se na eni najdeš, mi lahko na fotovesel@gmail.com pošljete elektronsko sporočilo s svojo štartno številko in za vas bom našel fotografijo, na kateri ste vi. Če imam vašo fotografijo, vam pošljem predogled in nato se lahko odločite, če želite fotografijo kupiti.

Lep pozdrav,
Nejc Vesel
Liquid napisal/-a:Mogoče kdo ve, če bodo vmesni časi tudi tokrat objavljeni? Glede na to, da mi je letos odpovedala tehnika, bi rad naredil 'mini' analizo na podlagi vmesnih časov (tisti časi pri slikah nažalost niso dovolj natančni !!).

To leto se pač nisem udeležil LM, amak sem bil prisoten kot gledalec in bom na kratko podal komentar na to temo- vmesni časi.
"Liquid" izgleda da ni samo tebi odpovedala tehnika , ampak tudi Timingu :D :shock: .
TIMING Ljubljana očitno ni več kos takšnim množičnim prireditvam, tri dni po tekmi še vedno nikjer vmesnih časov. Kot za primer lahko navedem zadnji maraton v Torontu, čim sem prešel vmesni čas na 21km je bilo to objavljeno že na netu, še več tudi izračunan je bil že predviden čas na cilju. Ravno tako je bilo na isti način izvedeno merjenje na 31km. Skratka odlično posredovanje časovnih informacij v splet, tudi vse grafične analize odlično napravljene in tudi objavljene na spletu. :clap: :clap: Povsem razvidne informacije o hitrosti, % tekmovalcev pred teboj, grafika ciljne ravnine in kje so tisti trenutek ostali tekmovalci....V glavnem izredne pohvale časomerilcem.
Upajmo, da se naslednjo leto poboljšajo, če ne bo morala tu posredovati konkurenca. :argue:
janzi napisal/-a:
Liquid napisal/-a:Mogoče kdo ve, če bodo vmesni časi tudi tokrat objavljeni? Glede na to, da mi je letos odpovedala tehnika, bi rad naredil 'mini' analizo na podlagi vmesnih časov (tisti časi pri slikah nažalost niso dovolj natančni !!).

Hja, tudi meni se dozdeva, da so z merjenjem časa bile letos težave. Meni se je recimo prvič zgodilo, da je moj uradno izmerjeni čas bil precej slabši od tistega, ki ga je nameril moj Polar. Res bi bilo lepo videti tudi uradne vmesne čase ... tisti, ki so objavljeni poleg slik so čisto mimo !
Fotovesel napisal/-a:Pozdravljeni!
Kot fotograf sem sodeloval na 15. Ljubljanskem maratonu in naredil približno 1300 fotografij. Fotografije so na voljo za nakup na moji spletni strani
http://fotovesel.si/?id=gallery&gal_id=244 .Ker je fotografij veliko in je težko brskati po vseh fotografijah, da se na eni najdeš, mi lahko na fotovesel@gmail.com pošljete elektronsko sporočilo s svojo štartno številko in za vas bom našel fotografijo, na kateri ste vi. Če imam vašo fotografijo, vam pošljem predogled in nato se lahko odločite, če želite fotografijo kupiti.

Lep pozdrav,
Nejc Vesel

ODLIČNE fotke, na žalost si mene letos slabo 'zadel' oziroma se skrivam za ostalimi tekači.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA