Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Tudi jaz malo pozno, toda ta teden je bil delavno nor in za TF res ni bilo časa. Torej super prireditev, tekmovalnih ambicij nismo imeli, 10ko smo pretekli po pričakovanjih, po teku pa smo se postavili na zadnji ovinek pred ciljem in huronsko navijali za junake forumaše na 21 in 42ki.

Čestitke vsem forumašem za dosežene rezultate, še posebaj tistim, ki ste 21 in 42km premagali prvič, žal nam je za tiste, ki zaradi bolezni ali kako drugače niste mogli nastopiti....

Naš obisk na analizi je bil kratek, pa saj bodo še priložnosti za druženje...

LP Vilko B.

PS: Edino, kar pogrešam, so slike Anžeta in Aljaža med tekom ali prihodom v cilj. Izgleda, da so imeli organizatorji takrat pavzo. Sicer pa, kustus, ali nisi rekel, da je tvoja hčerka posnela nekaj slik. :?: Jih boš kaj objavil????

PSPS: dedič in runner, super sta!!! :cast: Tudi nam vzbujata skomine, da bi prihodnje leto izvedli kaj podobnega!!!
Uporabniški avatar
 runner
draga moja toooomac familijo ...
tudi vi ste nam za vzgled (nasi dekleti strajkata (5rca pooomagaj s to dvojino) in vas zdaj jemljemo kot solski primer ... veste ?),
posebej Viti ste ostali v lepem spominu ... "tole medaljo je ata za te pritekel..."

2machovci ... vi ste ene face

BTW se vedno sem v Kaprunu in se vedno je vreme KICASTO (SPIK A BERES TI TO? hi hi ) in sem ves popecen po faci ... tekel sem samo enkrat (7km) ampak niti priblizno kot lanskoletna avantura (-20 pod niclo) in jutri je zadnji dan :-(((((

Mogoce se bom jutri naucil terensko vijuganje v ozkem hodniku (ah ... terminologija ...to je tisto vijuganje ko vidis in reces..." tale pa zna ... obvlada" )

Ajd ... lepo pozdravljeni dragi forumovci in lepe moje forumovke (scipnem vas za obrazcic in razkustram laske)... jutri naredim eno "zico" za vas.
Uporabniški avatar
 5rca
runner napisal/-a:(nasi dekleti strajkata (5rca pooomagaj s to dvojino)

vse je o.k. :wink:

sicer pa, se ne pogovarjam s tabo, dokler ne prebolim, da si smučal :cry: :cry:
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

TUMAČFORME jutri bodo slike gor kar jih imamo mi.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Se bom potrudil. Danes sem se vrnil v SLO in zdej bom slike snel z fotoaparata in jih obdelal jutri pa na net vsaj upam da bo čas , če pa ne pa obljubim v nedeljo zvečer ko pridem iz službe.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No sem si kar uro navil zjutraj in obljubo izpolnil. FOTKE so na spletu.

Pa brez zamere zaradi zamudnine.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 Vlajko
kustus napisal/-a:....Pa brez zamere zaradi zamudnine.....

Nobene zamere ne bo ..... zamudnino boš plačal, pa je..... 8) :wink:

Slike so pa carske, oziroma prevedeno v tvoj dialekt :arrow: FUL KUL. :D :wink:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No Vlajko če je zamudnina cvičkova valuta pol sploh ni frke. Bom plačal dvojno zamudnino pa bo FUL KUL ŠPON dobr obema.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No vidva (kustus in Vlajko) pa ne rabta dost da najdeta razlog za tekočo valuto. Pa sej nisem huda v Sežani plačam jest vsakmu deci ane dedca.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No Vlajko pa se bova mela spet luštn.

2MUCH4ME nekaj fotk je tudi vaših. objavljene so v galeriji fotografije.

Ma nasplošno je kar nekaj TF-jevcev dobila v objektiv .
Uporabniški avatar
 Vlajko
Nadj@ napisal/-a:... v Sežani plačam jest vsakmu deci ane dedca....

Nadj@, žal me v Sežano ne bo. Letos se bom udeležil samo še dveh uradnih tekem: Štanjel in Dolsko. :!:

Kar se pa runde tiče, sem pa jaz na vrsti. :wink:
Uporabniški avatar
 Nadj@
Vlajko napisal/-a:
Nadj@ napisal/-a:... v Sežani plačam jest vsakmu deci ane dedca....

Nadj@, žal me v Sežano ne bo. Letos se bom udeležil samo še dveh uradnih tekem: Štanjel in Dolsko. :!:

Kar se pa runde tiče, sem pa jaz na vrsti. :wink:

CIAO

No kdaj pa sta ti dve tekmi, morda se pa tam vidimo.

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Uporabniški avatar
 mare
5rca napisal/-a:
runner napisal/-a:(nasi dekleti strajkata (5rca pooomagaj s to dvojino)

vse je o.k. :wink:

sicer pa, se ne pogovarjam s tabo, dokler ne prebolim, da si smučal :cry: :cry:

Ah 5rca ne rabiš bit preveč zavistna. Na Kaprunu so delale samo tazgornje vlečnice (3), ker je premalo snega. Med prazniki pa je bila tudi nora gužva. Vse ostale naprave služijo samo za dostop. Je treba na pravo smuko še malo počakati.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Ni mi jasno da se ni nikjer nihče opravičil tekačem ki so dobili gel z pretečenim rokom uporabe. Vsaj beseda OPROSTI bi bila nekaj kar bi lahko naredili.
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Ali morda kdo ve če so objavljeni kje rezultati od šolskega teka. Saj so imeli tudi oni čipe in ne morem nikjer najti rezultatov.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA