Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

lonely napisal/-a:V prejšnjem tisočletju mi je bila lepša maratonska proga.....v enem krogu...skozi Avstrijo.....skozi Mursko Soboto.
Je pa štart bil v "hudi uri "...ob 15-ih.
V Radencih je bilo več smrtnih primerov......sem prebral zgodovino teka.

To bi bilo lepo še kdaj doživet...tudi sam se spomnim kako so šibali mimo, pa tudi tistih, katerim je bila to zadnja pot...žal...
Ja res je, maratonska proga preko Avstrije, preko Murske Sobote in čez Bakovce nazaj v Radence je bila, lepa. Monotonost dveh krogov meni ni všeč. :?

Kolikor se jaz spomnim so se startne številke vedno pritrjevale s knoflicami. :)

Sicer pa so Radenci čudovito tekaško doživetje in se vedno rad vračam.

Kako čas beži...drugo leto bo že jubilejni, 30. MTS. :laola
Ja tudi meni je bila proga preko Avstrije mnogo bolj všeč, kot sedanja, pa kot ste rekli je bil zato maraton v enem krogu, kar je psihično mnogo bolje!

kar se tiče štartnih številk so bile pripete kot sedaj z zihercami i, samo z to razliko, da je na štartni številki že bila pripravljena luknca za ziherco. Sicer pa so bile ponekod tudi štartne številke v obliki nalepke, ki si si jo nalepil na majico :shock:
RoKo napisal/-a:Zanimovo, odprta tema pred začetkom. Lahko bi še jaz dodal, po teku bom namreč odsoten od PC (namerno). Torej tekel bom. Prijavljen sem na 21 km, dokončna odločitev pade ob prevzemu številke na dan prireditve. Odvisno od razpoloženja, vremena.........
Torej poročal, sem, eno je že za mano. Ostalo pa že napiše kdo drug. Tudi zame, če me v Radencih opazi. :wink:

Evo mene. Ob dvigu št. zamenjal 21 za 42. Ni mi žal. Vročina me presenetljivo ni zdelala, sem pa čakal da me bo prav celo pot. :D Noben rešilec ni bil zame, v drugem krogu me je prehitela samo tretja punca absolutno, napade ostalih sem uspešno odbil. :wink: Drugo ste pa že itak napisali, zdaj najdem še kao fotko. Loni in kompanija-odlično navijanje za zadnjih 30 m :TF) iz hladne gostilne :toast:
Majico, ki naj bi jo dobil po pošti (ob dvigu številke naj bi namreč zmanjakalo skoraj vseh velikosti) pa dobim................... kdo ve kdaj, verjetno z biltenom tam nekje oktobra.??????????????????????? Lahko pa da je sploh ne bo.
Ha...glede na to, da sem temo poročila začel predčasno, se sedaj skoraj počutim poklicanega, da še nekaj napišem. Torej ORGANIZATORJI...na tem in ne na kakšnem drugem mestu pričakujemo odgovore v zvezi (pa ne vi nam z recesijo...)

-izredno slabe kvalitete chipov (čipov ja)
-pomanjkanja ali celo nezmožnosti izročitve sponzorskih majic (t shirtov ja)
- odgovor...ali so diplome dosegljive na eni od sponzorskih strani vse kar boste ponudili letos...
- in ''last but not least''...zakaj razlike med objavljenimi neuradnimi in objavljenimi uradnimi rezultati...

Marko (OO Radenci...), lani ste se kar nekajkrat pozitivno obregnili ob TF kot eno izmed najbolj množičnih in najbolj zadovoljnih skupin na Maratonu Treh src. Letos je situacija nekaj drugačna...še vedno smo bili hudo množični, vendar očitno manj zadovoljni. Pojasnila torej...

LP
Matjaž
Classix napisal/-a: izredno slabe kvalitete chipov (čipov ja)

BTW, na DM teku je bilo isto sr :cenz: s čipi, tu ima verjetno Timing prste zraven. Ne samo, da so ratali leteči, tudi če so bili na mestu, časa niso izmerili.
Classix napisal/-a:-pomanjkanja ali celo nezmožnosti izročitve sponzorskih majic (t shirtov ja)

Pojasnila torej...

kljub obljubam organizatorja, da bomo majčke prejeli naknadno po pošti, jih še veno nismo :(
RoKo napisal/-a:Pozdravljeni.

Majice so včeraj prišle, tako da jih v najkrajšem možnem času dobite.

Lp Marko

Danes prejeto obvestilo od info@radenci.si Poizvedbo o majicah sem poslal včeraj. KAKO SO PRIŠLE RAVNO VČERAJ? :--

Majica prispela.
Danes sem po pošti prejel res lep in kvalitetno izdelan bilten "zbornik" 29. Maratona treh src, v katerem so vsi letošnji rezultati, nekaj slik in ostale inf. o prireditvi.

Res lep izdelek za spomin na lep tek, pohvale organizatorju Maratona treh src!!!

LP Tomaž
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA