Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

PRIMOŽ GAŠPIRC napisal/-a:..
TAKOJ pridemo spet letet.

Gašpirc, ti si najbolj nor od vseh nas; po tvojem napredku sodeč ne bi bil nič presenečen, če bi letos užgal še kašno Sparto :D :D :clap:

Drgač je blo pa meni tud fajn, same ultra legende okrog mene (vsaj na štartu), pa en kup zanimivih dogodivščin. Organizacija spedenana, edino ruma jim je zmanjkal tretji dan :drink

Spoznal sem en kup odbitih ljudi, mel zanimive pogovore pred, med in po, tud sam s sabo sem se mel precej za pomenit. In ni nič škodovalo, priznam :D :argue: :D

Da še sam dodam: hvala vsem, ki ste prispevali, hvala mojemu suportu in tudi ostalim, hvala vsem, ki ste bli na progi in zraven, ali pa ste na daljavo držali pesti in spremljali pike na ekranih. Morda pa še kdaj :wink:
:D

Vreme napisal/-a:Da ste tekli vse štiri dni mi je jasno :D , me pa pa zanima, kaj ste delali ko niste tekli, kaj jedli, kako se hidrirali, ali pa ste samo spali??' :mrgreen:

Vreme, na ta vprašanja lahko odgovori vsak posamezno saj se recepti zelo razlikujejo.
Zase lahko rečem da sem spal manj kot doma, jedel pa sem vse po vrsti. Med tekom vsaj dva sendviča, na pustno soboto dva krofa, nekaj frutabel, malo turškega medu.Pil vodo in vsako etapo pol litra coca cole.Tudi kak čaj ali izotonik na okrepčevalnicah.Pred tekom jajca in hrenovke. Po teku uradi obrok, ki je bil normalne veličine, sem si naročil običajno kakšno uro ali dve kasneje še enega.
Naprimer prvi obrok njoki zrezek solata, drugi obrok še dva zrezka.Hidriral sem se z brezalkoholnim pivom.Drugače pa še polnozrnate piškote, tortilje z arašidovim maslom, kakšno dekstrozo.
Predvsem pa sem se med regeneracijo ogromno presmejal, tako da so me smejalne mišice bolele.

Le kdaj sem tekel, če sem toliko jedel :lol:

Pa hvala za pošto, ko sem se vrnil iz Trans SLO me je čakala.
Tudi organizatorjem se je TS-WE zdela zanimiva tekma in štiri dni smo se imeli lepo. Dober glas od poletne izvedbe Trans Slovenije je bil najbrž razlog za nepričakovano veliko zanimanje za februarsko avanturo in ugodni obeti so se kazali že ob prejetju prvih prijav - vključno s prvo prijavljeno tekmovalko. Ista organizacijska ekipa kot poleti je ponovno delovala usklajeno in z veliko dobre volje.
Vesel sem vseh pozitivnih odzivov udeležencev in tudi dejstva, da nam je bil uspešen nastop vseh tekačev skupen cilj. To je bila tekma, kjer se ne odneha brez razloga. Manj kot 10 % odstopov na takšni tekmi je najbrž lahko pohvala organizatorjem (obstaja pa najmanj še en možen razlog za malo odstopov in to so prekratke dolžine etap). Vesel sem tako zmage Lojzeta Primožiča, kot uspešnega zaključka Gunnarja Nilssona iz Švedske. Tako kot ostalih trideset sta tekla po svojih najboljših močeh.
Že takoj po tekmi je bilo slišati vprašanja, kdaj bo naslednja podobna tekma. Če izveste za katero, povejte. Grem zraven.
Vsem sodelujočim, predvsem pa soorganizatorjem pa se še enkrat zahvaljujem za sodelovanje.
Iztok
Uporabniški avatar
 AVI
No, ko se počasi glava bistri pa še nekaj z moje strani.....o organizaciji res ne gre izgubljati besed. Čisto vsem gredo res iskrene čestitke za tako dobro speljan projekt :clap: :clap: :clap: ....čisto vse je štimalo....vse je teklo kot po maslu.....ni kaj fantje in punce...kapo dol.... :clap: :clap: :laola

Vsaka etapa posebej je bila svoja zgodba…od sneženja do sončka...od malo daljših do malo krajših….vendar pa je bilo vsem etapam nekaj skupnega…velike količine pozitivne energije, veselih ljudi, v glavnem čudovito…

Tudi čas ko nismo tekli je minil kar prehitro…ob semjul-ovih zgodbicah in šalah se človek nasmeji do solz…kakor tudi debatam štajerske naveze ZdravkaC in INOTa o hitrih mišičnih vlaknih…seveda ne smem pozabiti še na vse zgodbe »starih« ultra mačkov o takšnih in drugačnih podvigih, itd…ki so za najmlajšega udeleženca na TS-WE :oops: še posebej zanimive, res čas je kar letel …hm…hm...kdaj smo že jedli….:lol: :lol:

Ja, kar hitro je šlo /prehitro so minili ti dnevi.... :cry: ...ampak ostajajo zelo lepi spomini... :D :D :D

Hvala vsem, ki ste nas podpirali, navijali, spodbujali prišli tudi ob progo na cilj ali na štart v glavnem hvala vsem ki ste dihali z nami.... :clap: :clap: :D :D Hvala tudi vsem sotekačem za veselje in dobro voljo...no, z nekaterimi smo prebili več časa skupaj z nekaterimi žal manj, ste bili prehitri... :lol: :lol: :lol: ...

Seveda pa gre največja zahvala moji :heart Andreji, :heart , ki je bila vse te dni z menoj na poti in mi ob tem nudi lak suport da lahko rečem le: "ma, ni da ni"…vse sem imel vedno pri roki..od pijače do hrane…do spodbudnih besed… :heart …se bo potrebno kar pošteno oddolžiti….
Tudi jaz čestitam prav vsem junakinjam in junakom, ki ste premagali celotno Slovenijo v teh štirih dneh :laola :clap: :clap: . Vsi ste zmagovalci :clap: :laola :clap: . Par zgodb sem slišal in so navdušujoče :) . Vsem skupaj želim čim hitrejšo regeneracijo, čeprav sem videl da so se eni zelo šparali na TS :) (tekaškidnevnikdexi27press) :) .

Lp :)
semjul napisal/-a:
Le kdaj sem tekel, če sem toliko jedel :lol:
.

Hehe, pa še res je, sm bil sam na istem :D Mi pride na misel izjava enega od spremljevalcev na Badwater ultramaratonu:

"Ultras are just eating and drinking contests, with a little exercise and scenery thrown in"

..sem dal kar v originalu, ker je najbolje poudarjeno bistvo :wink: :drink

ROSI64 napisal/-a:Rollback, tudi ti si postavljal rekorde na TS, :clap: ..

Rosi, hvala ti za čestitke :D
Je pa problem tudi z minimalno obutvijo. Čeprav sem vsak dan fural isto cifro feelmaxov, so mi bili zadnjo etapo že premajhni. Ne vem, ali gre za tovarniško napako, al pa je blo z mano kaj narobe :shock: :D :D
Organizacija spedenana, edino ruma jim je zmanjkal tretji dan :drink

Droben spodrsljaj - ruma je bilo dovolj, ampak v napačnem kombiju :D

Čestitke vsem, ki ste se podali na pot v snežnem metežu v Ratečah :!:
Po pošti boste dobili DVDje s fotografijami, filmi in rezultati (samo še pečico ogrejem).

Lp Marjan
firbec napisal/-a:
Organizacija spedenana, edino ruma jim je zmanjkal tretji dan :drink

Droben spodrsljaj - ruma je bilo dovolj, ampak v napačnem kombiju :D

Čestitke vsem, ki ste se podali na pot v snežnem metežu v Ratečah :!:
Po pošti boste dobili DVDje s fotografijami, filmi in rezultati (samo še pečico ogrejem).

CARSKO :laola :laola

Lp Marjan
Končno sem našel nekaj trenutkov, da se oglasim ...

Najprej resnična pohvala organizatorju, torej Iztoku Boltezu in desni roki Milanu Jeleru pa Marjanu Rekarju, dr. Alešu Fabjanu in njegovi ekipi, obema dekletoma Simoni in Damjani, obema odličnima maserjema, voznikom in sodelavcem, pa navigatorju in skratka vsem, ki jih niti našteti ne znam. Enkratna ekipa, ki je živela s prireditvijo noč in dan. Hvala vam.

Zahvaliti se moram najprej še Alji :cmok: , ki je tri dni gasila mojo žejo, mi pripravljala zvarke in me razvajala, spravljala v dobro voljo in skrbela za fotospomin. Podobno je en dan počel Samo. Oba sta bila odlična, a Samo je Aljo prekašal samo v eni stvari (z menoj je spil pivo :toast: ). Enkratna ekipa. Hvala obema. :cast1: :cast:

Številne telefonske vzpodbude, sms-i, ni kaj ni bilo. S Fiftijem sem klepetal po GSM kar med tekom, medtem ko je na daljavo spremljal dagajanja. Ob trasi so bili najbolj zvesti navijači ravno spremljevalci drugih tekačev, ki so se nenehno prestavljali naprej in naprej in znova in znova so navduševali. Hvala prijatelji(ce).
:laola

Tekaški forum je ponovno dokazal neizmerno sinergijo. Na startu nas je pozdravil Miro, pa JanezU, ki je po nekaj kilometrih postavil okrepčevalnico. Na drugi etapi se je prikazal MitjaS, kasneje sta presenetili Loni in Nana z zastavo TF in to ne samo enkrat. Na tretji etapi se mi je v Litiji prikazala Nada s čokoladnim srčkom. »A boš zmogu?« je vprašala. Na četrti etapi Lenči z ragljo in soprogom. Še en možakar me je dvakrat ogovoril po imenu, pa ne vem kdo je bil. Rosi se je pojavil v soboto in je bil itak dva dni v spremstvu. Nekje sem videl še Radolco, pa ne vem več kje. Verjetno sem jih veliko še izpustil, saj … Hvala vsem.
:TF) :TF) :TF)
Najbol sem se smejal sredi Jesenic, ko naju z Dexijem policaj natera iz odtaljene ceste na zasnežen pločnik. Dexi nekaj zamrmra in pravi "Vidiš, zaradi takih mene ljudje nimajo radi"

To je tudi zanimivo :D
Kaj bova pa potem delala skupaj, ko ne bo več snega? ;)

Jaz imam idejo ... lahko si :-- :--
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA