OLE napisal/-a:Zgolj p.s.: Moje mnenje! TS se je v tretji izvedbi dokončno tudi spremenila. Postala je tekma, z vso napetostjo, energijo, časi, taktiko in kar "me boli" pretirano tekmovalnostjo!
Moje mnenje.
Bil sem zadnje dva dni, kot spremljevalec in bi lahko rekel, da se moja videnje ravno ne strinja steboj. Prav je da je tekmovanje in da se merijo časi. Na TS je kot prvo tekmovanje s samim seboj, da je pa bilo tekmovanje med tekmovalci pa nisem imel takega občutka.
Da je temu res tako, lahko dodam nekaj dejstev:

Urankar in dexi27 sta skoraj cel TS tekla z ramo ob rami, dve izjemi sta bili, kjer je Urankar pridobil nekaj minut, zato sta zame oba zmagovalca. Da ni bilo tekmovanja med njima, (vsaj z dexi-jeve strani) pove že to, da je Tatjana

oba oskrbovala na progi in roko na srce, če ne bi bilo Tatjane,

bi bilo tudi vprašanje, če bi potem Urankar še lahko konkuriral dexi-ju

tudi sam sem pomagal drugim tekmovalcem (MirotuR, AVI-ju) in tudi drugi so zajcu

še bi lahko našteval primere
Mislim, da je TS predvsem preizkus vsakega posameznika; moči, volje, vzdržljivosti,...kjer pa se sklepajo nova prijateljstva, solidarnost, izmenjava izkušenj, nasvetov,.... skratka ena skupina tekačev, kjer jim je na štartu 1. etape le ene želja, želja priti na cilj zadnje etape.
Še enkrat vsem, ki so na kakršen koli način sodelovali na TS vse čestitke. Ker s skupnimi močmi smo napravili 4 lepe dneve ultratekov.