Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Ej Dexi, na številke se bol slabo spoznam,pa mal mešam prvi in drugi.Ipak carja sta velka, sve su ostalo nianse.
Ko sem z druge etape poročal za forum Vitezov sem napisal. Čez Vršič kot Kontador in Šlek v jurišu na zadni vzpon z ramo ob rami in iz iste piksne pivo pijeta in garata.
Lušno vaju je blo gledat, čeprav sta najbrž oba po švicu smrdela :laola
semjul napisal/-a::D

BRAVO VSEM!!!

:clap: :clap: :clap:

Tak Leon,

Zdaj se morava sam se zmeniti, kdaj bomo to traso prekolesarili.
Startamo na Koroskem ( da se trasi, ki so jo tako odlicno napeljali fantje dodamo Koroski del ) in se na Pavlicu priklopimo.

Cestitke vsem! Posebej prvim trem.
Mlademu paru pa srcno ( in ne prevec tekasko ) skupno zivljenje.

Za sotekace, ki ste morali iz kakrsnega koli razloga odnehati pred Koprom pa veliko vec srece v naslednjem poskusu. Odlicna organizacija fantov na terenu. Res sem hvalezen za podporo. Če ne bi bilo drugi dan Angela Varuha Nejca in ZdravkoBjeve partnerke bi bil verjetno danes skupaj z vami in koval uzaljeno zaroto proti zelodcnim tezavam v naslednjem poskusu naslednje leto.

Prijetno regeneracijo vsem.
Čestitke vsem tekačem, ki so zmogli zahtevno traso in seveda vsem ostalim, ki so iz različni razlogov prenehali. Res ste pravi KERLCI :laola
In seveda čestitke Aviju in Andreji :clap:
Ojej,
najprej vsem res iskrene čestitke za tak uspeh. Prav nimam besed... kako se to zmore,
( še ) ne vem.
Vem pa, da je David tisočkrat lepše prikazal ta romantični prizor, kot bi ga v kakšem filmu odigrala Richard Gere in Julia Roberts.
Sem zjutraj pogledala video in je še zdaj luža po tleh od solz. Kako lepo! Naj vama bo tako vse življenje! Srečno!
Trans Slovenija ostaja enaka ne glede na letni čas in potek trase. To je skupina organizatorjev, večinoma tudi rekreativnih tekačev, ki med seboj izjemno dobro komunicira in je pripravljena tekačem nuditi največjo podporo. Trans Slovenija je tekma kjer iščemo meje človekove fizične vzdržljivosti, kar pa se pogosto izkaže tudi kot iskanje psihičnih in čustvenih meja.
Trans Slovenija se hkrati spreminja. Trasa je v delu poti tokrat potekla po Avstriji in Italiji, Trans se iz pomena čez oz. preko nečesa fizičnega spreminja v pomen zamaknjenosti oz. hipnozi podobnega stanja.
Osebno me posebej veseli, da smo tudi tokrat uspeli pripeljati tekmo do konca brez nesreče in da tudi družinski člani ostalih, ki pomagajo pri organizaciji večdnevne tekme, razumejo njihovo odsotnost od doma. Takih, ki pa v začetku avgusta namesto poležavanja na plaži raje od petih zjutraj do večera pomagajo pri organizaciji, pa ni veliko. Kljub temu so to prav vsi na Trans Sloveniji.

Iztok Boltez
Pozdravljeni TF!

Kar nekaj dni je že od zaključka 3. Trans Slovenije zato morda ta prispevek ne bo segel do vseh, ki bi morali ali lahko temu prisluhnili, ali pač ...

Neizmerno vesel sem, da se je nazadnje oglasil naš Iztok Boltez in me s svojimi misli spodbudil k naslednjim besedam.

Trans Slovenija ostaja enaka in se hkrati spreminja ! Moje mnenje izraženo od prvega večera na štartu 1. etape in zaključnega balona na cilju v Piranu, Čatežkih toplicah in Kopru je, da je Iztok z vso svojo ožjo ekipo in zunanjih sodelovcev v zadovoljstvo vseh tekačic in tekačev pripravil in uspešno zaključil tekaško popotovanje po rodni domovini Sloveniji. Vsem potrebam je v celoti ugodil, celo več vsem nam je podaril druženje zajetne "družine tekaških fanatikov". Besede zahvale, stiski rok in objemi so le zunanji znaki naše neizmerne hvaležnosti za ves trud in radosti preteklih dni.

Vsem, prav vsem iskrena hvala !

Zgolj p.s.: Moje mnenje! TS se je v tretji izvedbi dokončno tudi spremenila. Postala je tekma, z vso napetostjo, energijo, časi, taktiko in kar "me boli" pretirano tekmovalnostjo!

Sicer pa, le nekaj žuljev posaniram in bom zopet pripravljen na nov IBTeam izziv. Hvaležen čakam nov poziv te "krasne gorenjske družinice" !

Darko Pavc
OLE napisal/-a:Zgolj p.s.: Moje mnenje! TS se je v tretji izvedbi dokončno tudi spremenila. Postala je tekma, z vso napetostjo, energijo, časi, taktiko in kar "me boli" pretirano tekmovalnostjo!

Moje mnenje.
Bil sem zadnje dva dni, kot spremljevalec in bi lahko rekel, da se moja videnje ravno ne strinja steboj. Prav je da je tekmovanje in da se merijo časi. Na TS je kot prvo tekmovanje s samim seboj, da je pa bilo tekmovanje med tekmovalci pa nisem imel takega občutka.

Da je temu res tako, lahko dodam nekaj dejstev:
:arrow: Urankar in dexi27 sta skoraj cel TS tekla z ramo ob rami, dve izjemi sta bili, kjer je Urankar pridobil nekaj minut, zato sta zame oba zmagovalca. Da ni bilo tekmovanja med njima, (vsaj z dexi-jeve strani) pove že to, da je Tatjana :clap: oba oskrbovala na progi in roko na srce, če ne bi bilo Tatjane, :clap: :clap: bi bilo tudi vprašanje, če bi potem Urankar še lahko konkuriral dexi-ju
:arrow: tudi sam sem pomagal drugim tekmovalcem (MirotuR, AVI-ju) in tudi drugi so zajcu
:arrow: še bi lahko našteval primere

Mislim, da je TS predvsem preizkus vsakega posameznika; moči, volje, vzdržljivosti,...kjer pa se sklepajo nova prijateljstva, solidarnost, izmenjava izkušenj, nasvetov,.... skratka ena skupina tekačev, kjer jim je na štartu 1. etape le ene želja, želja priti na cilj zadnje etape.

Še enkrat vsem, ki so na kakršen koli način sodelovali na TS vse čestitke. Ker s skupnimi močmi smo napravili 4 lepe dneve ultratekov. :clap: :clap:
ROSSI nebi se mogel bolj strinjati s tabo, jaz sem prišel na štart le z enim namenom, to je dobro druženje in preizkušanje meje nemogočega. Žal, roko na srce, so eni že pred štartom zvečer dajali dokaj čudne izjave, ki jih jaz nisem preslišal in jih tud pozabil ne bom (prav zarad tega pa pol prihaja do raznih občutkov tekmovalnosti).
Edino, kar lahk rečem zase in tud Tatjana pravi tako, da sma bila celo pot pripravljena pomagat in tud sma vsem, ki so rabili pomoč, včas tud brez da bi zanjo prosili. Za nič od tega nama ni žal in če bi bilo treba to naredit še enkrat bi to storila.

P.S. Pa verjemite, da se vsi ne strinjajo z mano, sploh tisti, ki vejo kaka je bila situacija na terenu, sploh tisti, ki vejo, kaj se ti lahko zgodi brez stalne podpore ob progi.
Tretjo izvedbo TS smo si zamislili še težjo od prvih dveh, ampak kljub temu je prišlo do cilja kar 12 od 19 tekmovalcev! Vsi, ki ste bili na startu pod balonom v Logarski, si zaslužite veliko priznanje, FINIŠERJI pa sploh :!:
Še to: organizatorji smo imeli poleg obveznosti čez dan, tudi polne roke dela čez noč: dogovori, usklajevanja, soočenje različnih mnenj, hidracija,...zares naporen dopust :roll:

Jutri ali v petek boste tekmovalci po pošti dobili CD s cca. 1200 fotkami in filmi.

Lp Marjan
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA