Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

HAHAHA ja Zdravko, je blo tist trdo miličniško, pešci na pločnik pa ni važno tud če si vsi noge polomijo, ker je na njemu pol metra snega. Jaz pač na to gledam mal drgač, ker pač je stric policist vedel, kaj se dogaja pa da nas ni pettisoč bi lahk bil mal popustljiv, ampak , ne trdo po predpisih, ampak eni pa vemo, da se lahko včasih to tud mal zaobide :wink: :wink:

Ja za pol, ko pa ne bo snega pa mam tud jaz kako idejo :roll: :roll:
Dexi, nimaš prav.Tud sam imam, sicer ne velik ampak nekaj pa prijatljev med policaji. Nisem pa zarad tabutastih nikol grdo gledal na tadobre. Jih je pač treba ločit. Tud mene je v Sevnic ko sem že vidu cilj in pospeševal zarad občutka in videza en nateral na pločnik, pri čemer ni velik mankal, da bi šel gleženj. Ampak kaj češ. Je pa res, da je včas pa potrebno da koga mal umirijo, a ne?
EčO napisal/-a:Bilo je nepozabno. Hvala vsem! Tekačem, spremljevalcem, še posebej moji spremljevalki, in pa seveda celi organizacijski ekipi.

Res projekt za kapo dol....

:laola

BRAVO obema!
Zdej, zdej bo cajt, da pripravim prostor na steni poleg plakata Mravljeta!

In čestitke tudi vsem ostalim! Tole vse skupaj res...brez besed!

LP
No,pa se je le našel čas,da še jaz napišem par besed.Najprej moram pohvaliti organizatorja
za izredno lepo izpeljano tekaško prireditev.Vse je štimalo v nulo,tako da ni bilo nobenih
problemov,tudi glede spremljevalne in zdravniške ekipe,obeh maserjev ter fotografov.
S svojim tekom sem zelo zadovoljen.Prva etapa mi ni uspela najbolje,nato pa sem bil iz
etape v etapo boljši.Najbolj mi je všeč,da sem vse etape zlaufal brez problemov in se na
koncu počutil enkratno.Tako,mi daje še dodatno energijo,voljo in upanje,da bi mi uspel
moj največji podvig tekaške kariere,da uspešno opravim z Špartathlonom,ki bo letos
septembra.Zahvaliti se moram vsem tekačem,ki so mi med tekom delali družbo,pravtako
vsem,ki so mi pomagali pri suportu,še posebej Baričevi ženi in Rosiju,ki sta zelo skrbela
zame,tako da mi ni nič manjkalo - najlepša hvala.
Presenetila me je tudi žena in otroci,ki so me čakali na cilju v Čatežu.Škoda, da se je vse
tako hitro končalo.Sedaj,mi ostaja upanje,da bom imel še kdaj možnost,da opravim še
z poletno varianto,s katero imam še neporavnane račune.

:lauf:
Pa da še jaz dodam nekaj besed. :)

Bil sem prvič udeleženec tekme, kot ne-tekmovalec, torej kot spremljevalec. Moram priznati, da sem v tej vlogi užival, :D pa čeprav sem bil v večernih urah malo utrujen. Upam, da sem svojo vlogo dobro opravil. :) Hvala zajcu za povabilo in za zaupanje. :clap:

Vse čestitke vsem tekmovalcem, :clap: lepo vas je bilo gledat, kako tečete polni pozitivne energije in dobre volje. Enkratna družba ste bili in lepo je bilo delit dva dni z vami. :D

Pa še nekaj spominov v foto galeriji:
http://picasaweb.google.si/rs.strelec/T ... 1428314002

Fotografij je bolj malo, saj ni bilo časa, ker sem imel druga bolj važna opravila, :drink :piti: :juhuhu: sploh na 4. etapi, kjer sem oskrboval zajca in MirotaR. :D
:hack: :hack: :cast: :hack: :hack: Končno sem še jest svoje spisu, je pa trajal...

Pozdravljeni VSI skupaj
Se pridružujem pohvalam naših predhodno pisajočim sotekačem in sotekačicam ter čestitke organizatorju Iztoku Boltezu in kompaniji. :laola :clap: :clap: :clap: :juhuhu:
Raje bom malo spisal iz svoje zornega kota videno.

1. etapa :juhuhu:
Za posladek smo štartali v prelepih sveže snežno belih Ratečah in tako se mi je uresničila želja, ki sem jo novembra napisal. Super tekaško družbo je organizator za nameček presenetil z verigami YakTrax Pro za tekanje po snegu
    http://www.mestne-dereze.com/
, kar se je zelo dobro obneslo in niso bile moteče med tekom. Pravzaprav smo jih nosili kar večina, tisti ki so bili pa brez pa so morali več energije vlagati v odriv. Odkrili smo nov korak - SPODRSOVALNI KORAK ….mal nam je spodrsavalo na mestu odriva hahaha… sem na internetu iskal, pa ga nisem nikjer še našel, bom ga moral patentirat je…bela cesta.
Med potjo sem opazoval okolico, se izmenjaval z Semjulom, Tomažem, Jožetom in še nekaterimi sotrpini. :rol: Žena Bernarda mi je suportirala celo pot in pomagala tudi bližnjim tekačem. NAJLEPŠA HVALA in je ena izmed izbrank :cast1: :cast: :cast1: , ki so na ta način PREPOTOVALE IN DAJALE SUPORT, ter s tem prekrižale našo SLOVENIJO! Ni jim bilo lahko, probleme so imele z vozili :driver: in morda tudi z nami….hahaha…. :--(
Skratka tam proti Martuljku :hello: dva poštarja srečam, :heart je klicalo, pa sem mal podebatiral, slikal, pa hajd dalje. Tam na Belci si mal slečem pajke, namažem z ICE POWERJEM, da ne bi bolelo, sta policaja v vozilu vse v zapisnik dala …hahaha. :ignore: Jesenice, POŠTA PBS, gremo srečo sprobat, :clap: sem malce poprosil za kartico, pa so mi jo prijazne poštarke zastonj dale, da sem našim pisal. Najlepša hvala za pomoč. :rol: Se kmalu Žirovnica prikaže, pa smo jo mahnili skozi vasi, bolj proti Begunjam že en rdeč ford pod cesto, na srečo vse OK z mladenko, predlagal da najde kakšen traktor pa ga ven povlečejo. Na okrepčevalnici mal futra, pa tam na Črnivcu še za trenutek si za prjatle vzamem cajt pol pa tisto »ravninsko progo« k jo ima Ambrožič za trening stečemo pa smo že v Podbrezjah pol pa še ena ravninca pa »Naku«, :--( No tle smo pa tko kot da bi meso za sušenje pršuta mel, fest namočt pa nasolit pa sušit, paj en fest pršut bi reku. Sem se besedno :cenz: zelo sprostil tisti čas , sem si še z rokam pomagu, :FO: matr j blo fajn. Sej vozniki niso bli nč uržah mndee. :nono: :nono: :nono:
2. etapa :juhuhu:
Zelo lepo poštamfana proga do Kranja snežno bela, v mestu sem baje z direktorjem Mobitela govoril :piti: , si čas vzel za poštarja :hello: tam v Prebačevem in pa okrepčilo pri našem Udovič Bojanu – bivši olimpijec na kolesu in bratu JanezU dve legendi :cast: :cast: , Nataša ima težave z dihanjem :oops: , kasneje me prehiti Gašpirc, spodbujal nas je tudi naš lanskoletni maser Damjan Žepič :clap: , pa na okrepčevalnici pri Smledniku Novice preberem, smo bli že na eni strani z Lojzetom – GTA na vrhu seveda. Ste opazili kako lepe planjave golf igrišča in golf akademija je mimo nas šla, pa tam kjer so bili nesrečni dogodki pred Lipo :-(( . Poštar tam pri Tacnu za trenutek spusti gas , jest pa telefon pa smo se slikala. Tam na parkirišču pri gl. cesti med reševalno ekipo :hehe: stopim pa fanta mem grede zaprosim za en klik, še maserka zlatih rok - Oletova žena ob strani z mojo počaka, se poveselimo. Pod Rašico dohitim Gašpirca, je mel krizo, pa sva mal pozitivno razmišljala, sem ugotovil da je sosed mojega bivšega šefa Jožeta, kak je svet mali. Črnuče nam pripravijo lepe odseke ravninskega dela, čist pomirjujoče je delovalo, vmes pomahala ena fest trolejbuska svetlolasa je bila :D , kultura voznikov se je izboljševala in pošiljajo pozitivne misli, so dejali da smo bli na radiu Hit, da maškare :hehe: :hehe: :hehe: tečejo dol proti Litiji, kar so kasneje popravili in pojasnili da smo pa le tekači Trans Slovenije. Vmes sem nujno moral analizirati še blato poleg redne analize tekočine, pol me pa že Lojze in Boštjan ustavita, ker sta se že vračala domov, prav tako je bilo lepo srečati naše TF jevske enote :TF) , ki so mahale in trobile nazaj grede. V Senožetih fantek z hriba se oglasi HAJ :shock: , men orosijo se oči, ko pomaha in odzdravi mi. A ni to lepo, ko si med potjo malce v svojem svetu, pa te vmes predrami kakšen glas…. Vmes me še orel z vrha gleda in kroži – ko mu veter skozi krila reže, dviga ga v višave. No zadnji klanec mi je šel pa v čisto veselje, ker je Kimovec gostišče že prikimavalo, da je pa za danes dovolj. Čestitke in ponovno srečanje z ostalimi – čista poezija bi temu rekel. Domov se z Urankarjem in ženo vrnemo, saj jutri nov bo dan. :toast: :drink
3. etapa :juhuhu:
Zbrani najprej Damjani zapojemo za rojstni dan :TF) :piti: , Ole ji pokloni vrtnico v imenu vseh nas, pol pa štartamo, naprej pojdemo, poudarek, ki mi je ostal - kamijonar z Gorice zapelje na sredino ceste vse žmigovce prižge in počaka, da se VSI mi mem stečemo, sem mu zahvalil se z roko in nasmeh pričaral se je lahko. HVALA LEPA za kulturo obnašanja :cast1: :driver: :cast1: . Vsak svoj tempo gremo, ker ima Nataša še vedno težave z dihanjem, se pridruži mojemu tempu, smo jo pol kar skup maširala proti Sevnici. Se smo meli kar fajn, vmes jo nekajkrat pričakajo njeni sodelavci in sodelavke z zavarovalnice Triglav, to so pa trenutki sreče in solza, mi je padla na misel tale
    http://www.slovid.com/ansambel+lojzeta+slaka/74/video
, ki te napolnijo in dajo energijo za preostale kilometre, čisti užitek je bil. So se najini podpori Bernarda in Bogdan skup združili, da se manj ustavljamo, tudi Talerjev, sin najstarejšega tekača Poldeta je bil poleg, smo mal norčije :-- :hehe: :-- uganjali, da jih ni tako zeblo tam pri kraju. Ste morda tam v oblakih videli, kako otrok z roko podpira glavo in nas gleda, pa vse obraze tam v skalah desno nas so spremljali, ko proti Trbovljam smo ga gnali, ste dimnik videli kako visoko, strumno tam stoji, :nono: so z njega že skočili BASE jumperji. Še sonce globoko zajelo je sapo in meglo je pregnalo, ko od Hrastnika se je podalo. Še nekaj vzponov smo nardila, ko srečamo se z Lenči , ki je imela tud mlekomat cisterno poleg, nismo nič pili :nono: , ampak kakšno fotko smo nardili, te pa hajd naprej. Sevnica na vidiku, vlakovodja potrobi nama v pozdrav :lol: , mi obudi spomine na lansko leto, ste opazili tisti del cestišča iz Planine pri krožišču, zgleda smo ga lani tolko razturali :lauf: :driver: , da ga popravljajo še sedaj. Cilj popolnoma enak lanskemu z istimi obrazi in vzdušjem. Nepojmljivo je bilo to zaužiti ponovno. Rehidracija je bila dobra :toast: :beer: , tako kot vsa druščina zbrana. :-- Na masaži zvečer maser v svoje roke me je ujel, vam povem lahko, da našel G točko je lepo, sem tko zavriskal, :lol: :mrgreen: :lol: ko mi je pritiskal ….levo stegensko mišico………..halooo, da neb kej mislili na drujga….. :nono: :nono: :nono: Še en dan po bo. Pred spanjem si še z prvouvrščenima privoščimo kozarec Laškega pa jegrčka z Urankarjem. Zgleda da jim je to dalo vetra v nedeljo. :drink

4. etapa :juhuhu:
Na štartu že prjatu Janez z Mojco in mladino me pričakuje in superge še obuje, :juhuhu: se je fant odloču, da nam se bo pridružil to etapo, pa smo z Natašo v troje naredili to megleno malce hladnejšo etapo. :cast: :cast1: :cast: Mojca, pa Bernarda pa Bogdan so pa mal pr kraj čakali nas. Žal smo šli mimo tiste nesrečne Blance tudi, :-(( kjer je Sava vzela življenja leta 2008 osebam v čolnih. Hitro se je Krško prikazalo, tam okrepčevalnica z gasilskim kombijem stoji, ker so pred nami veliko energije potrebovali, Klemen pravi, da kombija niso več zagnali, pokličem ženo, da se priklopi, Klemen ga vžge pa se povrne lanskoletna pomoč mojemu vozilu. :hehe: Pozitivna zajebancija je rodila tudi sadove, saj tam bred Brežicami so možje hlode rihtali, pa nam so veselo ponudi en štamparle, :rol: de se neb prehladili. Sva z Janezom mu nazdravla, pa se zahvalila :hello: in mu pojasnila, kaj se je dogajalo. Še zadnje ravnice skozi Brežice, :hello: zvonovi zapojo v čast nam lepo, tam pod mostom nas še Škorc pozdravi in pa Bogdan nasproti se pojavi. Zadnji metri napolnijo telo z čistim veseljem in srečo, ker smo prišli do Čateških toplic. :laola :TF) :laola :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: Nepopisno veselje, tam v hotelu še tuširanje – HVALA lepa Oletu za brisačo, pa skupno kosilo na koncu. Trenutki so se tako hitro odvijal, Tuškovi so se medtem že k žlahti odpeljali, podelitev priznanj in odhod domov je zaznamoval tisto nedeljo. :-(( :driver: :-((

Hvala lepa :cast: :cast: :cast: še enkrat vsem ki ste nas spodbujali, masirali, fotografirali za zdravje skrbeli ino nas z okrepčili :beer: , med potjo bodrili. Hvala lepa Janezu in Mojci, ki sta me pospremila zadnjo etapo, :-(( žal mi je, ker je čas prehitro šel med tuširanjem in kosilom, bom moral še povrniti to enega lepega dne, ker so mi ušli medtem – so imeli še snidenje z mamo v Mokronoških goricah. :clap: Hvala lepa tudi Bernardi, :heart ki se je potrudila in me pedenala pred, med in potem še. Se je kar zmatrala te dni. Zahvaljujem se tudi sodelavcem na Pošti Slovenije in upravnici, ki mi je omogočila dopust za te dni. :cast1: :laola

Aha pa še nekej slik z etap neobičajnih je nekaj...
    http://picasaweb.google.si/106593176522104826358
se upan da nisem preveč naložu?? :oops: :oops:

Lepo se tekajte.:oops:
Revija Šport magazin je nova revija na slovenskem trgu. Revija je spletni brezplačnik, najdete pa jo na naslovu www.sportmag.si

Pišite nam, veseli bomo vseh vaših predlogov kako narediti revijo še boljšo. Veseli pa bomo tudi vaših prispevkov in idej o sodelovanju.

Veliko užitkov v branju...

www.sportmag.si
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA