Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 dannae
Takole. Prilagam še moje fotke. Upam, da se tekači in tekačke na kakšni najdete. Razdelila sem jih pa na dva sklopa. En, kjer so zvezde tekaškega dneva in drug del, kjer je nepremična narava.

TEKAČI in TEKAČKE

VTISI

Pozdravček
D.
Uporabniški avatar
 Z*
dannae napisal/-a: Razdelila sem jih pa na dva sklopa. En, kjer so zvezde tekaškega dneva in drug del, kjer je nepremična narava.

Waaauuu, pravljica! :shock: :shock: In jaz sem nekje do konca ravno pogruntala, kam bi tebe dela in od kod te poznam ... :oops: Sorry, D.:oops:
Uporabniški avatar
 dannae
Z* napisal/-a::oops: Sorry, D.:oops:

Nobenega problema. Pa drugič... :wink: Verjetno smo se tule že vsi kdaj znašli v taki situaciji. Tudi meni se je to že zgodilo... :oops:
Uporabniški avatar
 miro
Letos tretjič, zagotovo ne zadnjič - nisem se še čisto spoprijateljil z dolino Mirne.
Organizacija dobra, vsako leto je več tekačev, toda Maraton Umag obvladuje situacijo - pohvale.
To , kar sta pa opravili Alja in Dana je pa sploh... nimam besed s katerimi bi lahko izrazil občudovanje.
Saj jaz sem vse te detalje narave tudi opazoval in zaznal, vendar je na sliki vse še lepše.
Preživel izredno lep dan,tudi poklepetal s prijatelji, čeprav sem večino teka pretekel sam.
Kaj naj rečem:" se vidimo drugo leto?"
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 predrag
:laola
Vsem "hrabrim" lep pozdrav, in čestitke za "avanturo", posebej pa hvala za outdoor izjemne fotografije Alji Dannae in Erotu, tudi naših fotk je precej,

... koktel fotk 03. UPM Istra ...
http://picasaweb.google.hr/predrag64/03 ... #slideshow

... lista 03. UPM Istra...
http://www.maratonumag.hr/rezultati/lista_UPM_Istra.htm

Vsem želimo srečne praznike in uspešno Novo 2009 leto. LP Predrag, MK Umag
Uporabniški avatar
 predrag
:laola
Vsem "hrabrim" lep pozdrav, in čestitke za "avanturo", posebej pa hvala za outdoor izjemne fotografije Alji Dannae in Erotu, tudi naših fotk je precej,

... koktel fotk 03. UPM Istra ...
http://picasaweb.google.hr/predrag64/03 ... #slideshow

... lista 03. UPM Istra...
http://www.maratonumag.hr/rezultati/lista_UPM_Istra.htm

Vsem želimo srečne praznike in uspešno Novo 2009 leto. LP Predrag, MK Umag
Uporabniški avatar
 Loni
Predrag, mene si zgubil, jaz sem šla traso od Savudrije do Buj.
Uporabniški avatar
 RoKo
RoKo napisal/-a:http://www.maratonumag.hr/rezultati/lista_UPM_Istra.htm

Rezultati, ali seznam sodelujočih, ki pa ni ravno popoln. Se bo že popravilo.

To sem opazil že tule. Savudrija-Buje manjkajo vsi. Koliko jih je sploh bilo?
Uporabniški avatar
 Loni
Dva sva bila.

Ups, Predrag pravi, da celo trije, ampak še zmeraj sem bila prva in zadnja v ženski kategoriji na tej razdalji. Yes.
 klopotec
Še malo mojih vtisov.
Do doline Mirne sem zmogel brez težav in lahko rečem da v lepšem okolju še nisem tekel. Izbral sem si pravilen tempo in me ni nič motilo, da je glavnina odbrzela naprej. Zdaj se po znam tudi že na daljših razdaljah in vem, da je treba šparat gorivo za zadnje kilometre.
Žal pa je imela Marija, ki me je zvesto spremljala na kolesu, pred Grožnjanom nesrečo in sem od tam do vstopa v dolino precej skrbelo za njeno roko. Tam smo kolo razšravfali in Predrag je nato Marijo in kolo odpeljal do cilja.
Zame so se pa 42. km začele težave, ki so se vlekle enih 5 km, ko sem izmenično hodil in tekel. To sem tudi pričakoval in čakal, da se mi moči povrnejo. In so se, tako da sem zadnje km zopet lahko lepo tekel. Ko sem prišel do izliva Mirne v morje sem misli, da je konec, tam pa sta mi Pia in Ero povedala, da je še 3km. In pol tega je bilo še v klanec. Ampak je šlo lepo.
Z Marijo naju je potem čakala še vožnja do Murske Sobote, takoj slikanje roke na urgenci in olajšanje, ker so kosti cele. Ima pa en "lep" hematom na podlahti in izliv krvi med vezi, tako da je na prisilnem počitku. Ampak drugo leto se vidimo zopet. Občutek je res dober, zmogel sem.
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Evo še moji vtisi glede teka. Lep in razburljiv začetek pa lep tempo in tudi za ultrašom miromR in urbanom, ki sem jima do Grožnjana sledil. Po spustu do doline Mirne me je začel boleti gleženj, ki ga sedaj zdravim z obkladki. Ko sem pritekel do postojanke na začetku doline Mirne, sem vprašal fanta, koliko km je že za mano.... Rekel je okoli 40km. Pogledam na uro in glej 2h in 58 min. :lol: :lol: .

V dolini Mirne me je vedno bolj bolel gleženj in začelo se je trpljenje; samo trma in volja sta me pripeljali do konca. Na cilju me je obšla čudna slabost :cry:, ki je trajala kar do naslednjega dne.

Sicer je bil tek zelo lep, še lepši kakor prejšnič - tokrat je bilo najlepše ob tako čudovitem vremenu. Pohvala organizatorju in zahvala Miru in Mirosanu za spremstvo in pomoč na poti do doma.

LP
 MIROSAN
Še nekaj mojih vtisov iz Istre, teka sem se udeležil prvič, za začetek na kratki 21km razdalji od Grožnjana do Novigrada. Na začetku v Savudriji sem iskal prevoz, pa mi je Predrag zrihtal avto,(zahvala) da sem se peljal do Grožnjana od koder sem štartal malo pred 13h. Tek sem vzel kot dober trening(lep izlet) in druženje s sotekači in sotekačicami.Tudi z dolino Mirne sva se dobro zastopila,(zmerni tempo z občudovanjem okolice) vreme čudovito, organizacija-okrepčevalnice odlično. Po teku pa sem še občudoval sončni zahod-sonce je zašlo-utonilo ob 16h26min, bil je to prvi zimski dan z lepim tekom končan...
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Evo, spet jaz ...
Ne mislim pisat poročila, bi se pa zahvalil vsem fotografom/injam za odlične fotke (v glavnem so foto zapis prevzele ženske :D )
Vesel sem, da sem spoznal simpatično in zgovorno fotografinjo Dano-aaejo 8)

Nekaj fotk je naredila tudi moja žena in eto
http://picasaweb.google.com/zdravc58/UltraPromo08#
Poiščite se :shock:

Slika
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Še ene pohvale za slike :clap: :clap: :clap: :!:
ZdravkoC, se priporočamo za Čazmo, da nas bo slikala tvoja žena :oops: :oops: .

Lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA