Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Bilo je fino!

Lep dan v super družbi! Hvala Pajk, 50cent, Izyemna, Sebi, Mih, ...

Naslednjič pa morda spravim spet kaj več besed iz sebe... :wink:
Podobne razprave o uporabi GPS so bile pred leti med taborniki, pa ima sedaj večina ekip čudežne napravice s seboj. To potrjujejo tracki na raznih forumih, saj vodijo direkt na KT.
Dejstvo je, da na STL GPS ni prepovedan in omogoča tistim ki orientacije niso vešči udeležbo brez strahu, da bi se izgubili.
Sam sem ga celo lansko sezono nosil v nahrbtniku, letos pa sem prvič pogledal nanj, ko smo tavali po rušju Lovrenških jezer.

lp Yogo
Še en link s slikami: http://picasaweb.google.si/matejblatnik/40KilometrskiTrekingPoPohorju# in poročilom v obliki komentarjev pod slikami.
Mojemu vrlemu bratcu se takle treking ni prav nič poznal, mala malca, naslednje tri dni je pohajkoval s 15-kilskim ruzakom po Velebitu. Take mamo :)
Sicer pa zanimiv, pretežno vodnat treking, v močvirju sem prav lepo zajela blato in ga v upravičenje priimka nesla vse do cilja, kot se spodobi :). Garmin mi tokrat še ni pripadal, so mi dodelili napačno štartno številko :D. Pod budnimi očmi organizatorja sem šla vendarle malo potrenirat to soboto po štajerskih hribih (beri priprave na ARS) - da se bom naslednjič malo bolj spodobno zgubljala ;).

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA