Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Bernarda, sej sem čula eno vpitje,samo je bilo brez :TF) Sm malo čorava, me je včasih treba tudi malo uščipnt, da vidim :bum:
Kje ste se skrivale? Jaz sem se drla ko živina, da me še danes bolijo - noge,ha. Ja noge,od dretja in copotanja. Me je Ira v red spravila, z masažo :mrgreen: , sem ji skoraj na mizi zaspala.
Meni je blo fajn :-- , pa naj drugi mislijo kukr čjo.
A ja, čestitke :cast1:
natasa napisal/-a:
maca56 napisal/-a:Kje ste se skrivale? J
Meni je blo fajn :-- , pa naj drugi mislijo kukr čjo.

V prvi vrsti :D , in res je blo fajn :wink: !!!
:wink:

Fajn, fajn, škoda samo, da sem morala prehitro domov...
A ste še kaj plesale? :D
Pozdravljeni!

Da še se jaz oglasim! Iskrene čestitke vsem za dosežene rezultate na teku, še zlasti Bernardi za zmago in Dexiju za stopničke :laola . :clap: :clap:
Še posebno čast si po mojem zasluži Vandrovec, ki kaže ogromno voljo, :cast1: :cast1: :clap:
Res lepa zastopanost :TF) , in tudi pri meni je kar nekaj TF imen dobilo obraze.
Hvala vsem tekačem za družbo in spodbudo na progi! Vedno se je lepo vračati med tekaške prijatelje!

Glede na to, da sebe štejem med turistično eksotične rekreativce sem zadovoljen s svojim tekom in tudi rezultatom. Sam se ne obremenjujem z razdaljo, kar se tiče organizacije pa sem zelo zadovoljen, tudi na okrepčevalnici pred obratom ni bila samo voda, če se na tekočine kaj spoznam, tudi meni je številko odnesla voda in ostale so samo štiri sponke, a sem nato na vsakem obratu in v cilju kar pel svojo številko! Na koncu naj samo dodam, da je enostavno "pljuvati" in kritizirati organizatorja, ki se trudi po najboljših močeh in se trudi spodrsljaje popravljati!

V glavnem sam sem zelo zadovoljen z organizacijo, zato nasvidenje na Maratonu državnosti 2010! :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu:
Super tekma, idealno vreme. Pred tekmo sem se bal vročine in sem bil v dilemi 10 ali 21 km.
Odločitev je padla pred tik začetkom tekme in sem se prijavil za daljšo. Začel sem bolj rezervirano cca 4:00-4:05/km in odtekel prvi krog. Med tekom nekje na sredini tekme sem
spoznal nekaj tekačev in se tudi zapletel v pogovor z njimi. Na začetku drugega kroga sem pospešil in ujel priključek k vodilni skupini. Zmagovalec tekme je bil prehiter za ostale in je z lahkoto drvel proti cilju. Na zadnjem kilometru na "ciljni ravnini " mi je zmanjkalo moči in sem popustil v boju za eure. Na koncu 5. mesto absolutno in 3. v kategoriji čas 1:21:17. Moram povedati da sem presegel svoja pričakovanja. Pred tekmo sva se z kamaratom DEXIJEM pogovarjala o času pod 1:30, po tihem pa sem si želel 1:24.

Čestitke vsem tekačem! :clap:
Arabo je napisal: "Kot smo že večkrat ugotavljali, bi morali na tekih predvsem nagrajevati tekače, ki mogoče pridejo med zadnjimi ali zadnji in so pravi junaki teka, saj so njihovi napori, želje, vztrajnost,... verjetno še večja kot pri kvazi-amaterjih oziroma kvazi-profičih. "

Če bi rad nagrado, boš moral hitreje teči- za lenuhe ni nagrad.
Pa malo več spoštovanja do boljših od tebe, mi "kvazi profiči" se ne norčujemo iz slabših tekačev- spoštujemo boljše in slabše.

Lp
jozet napisal/-a:
C v I k L napisal/-a:
tae napisal/-a:Evo so že rezultati:
http://www.drustvo-maratoncev-celje.si/ ... z_l09.html

Saj drugače ni panike, ampak vseeno, včeraj sem bil še 11. danes pa 12. No, to itak nič ne spremeni.

Haha . . . na 21km sn biu drugi . . . pa me že nikjer več ni. Da o podelitvi raj nč ne rečem. Katastrofa je tole z rezultati!

Odgovor je podalo vodstvo našega društva:Odgovor

O jaaa . . . kr brez številke sem prišel v cilj. Od vseh svojih pretečenih maratonov oz. polmaratonov imam številke doma, razen od tega k ste mi jo na cilju odvzeli.
Glede denarne nagrade k vidim da vam gre v nos . . . ne bom se zdaj spuščal v to kdo mora imeti čas pod 1 uro in 20 minut, se vam še enkrat zahvaljujem, če pa je slučajno tudi tu prišlo do pomote pa mi to prosim sporočite in sem vam denar pripravljen tudi vrniti!
C v I k L napisal/-a:
jozet napisal/-a:
C v I k L napisal/-a:Haha . . . na 21km sn biu drugi . . . pa me že nikjer več ni. Da o podelitvi raj nč ne rečem. Katastrofa je tole z rezultati!

Odgovor je podalo vodstvo našega društva:Odgovor

O jaaa . . . kr brez številke sem prišel v cilj. Od vseh svojih pretečenih maratonov oz. polmaratonov imam številke doma, razen od tega k ste mi jo na cilju odvzeli.
Glede denarne nagrade k vidim da vam gre v nos . . . ne bom se zdaj spuščal v to kdo mora imeti čas pod 1 uro in 20 minut, se vam še enkrat zahvaljujem, če pa je slučajno tudi tu prišlo do pomote pa mi to prosim sporočite in sem vam denar pripravljen tudi vrniti!

Ne vem, sam nisem bil zraven, ko ste prišli skozi cilj, a poiskal sem tele slike, pa presodite sami...

Fotografije gledalcev

G. Andrej, upam, da so se Vam naši vodilni ob podelitvi in vseh teh zapletih opravičili, ampak take stvari so življenske. Napaka je bila naša, številke bi morale biti tako kot so na maratonu Celje - Logarska dolina plastificirane, in potem ne bi razpadle med samim tekmovanjem. Vendar, tudi ostali tekmovalci smo nosili prav takšne številke, imeli smo podobne težave in smo kljub temu, zabeleženi med rezultati. Potrudili se bomo, da te napake ne bomo več ponovili.

Ste udeleženec vseh naših zadnjih 6-tih maratonov in tudi ostalih tekov, ki jih prireja naše društvo.Ste odličen tekač, vedno ste bili uvrščeni pri vrhu in tistih par sekund, ki vam je zmanjkalo za čas pod 1:20:00 ni nič v primerjavi z večnostjo...
Zato nihče ne pravi, da morate težko prigarano in pošteno zasluženo nagrado vrniti, saj sicer vam je tudi ne bi podelili.

Meni se vse skupaj ne zdi tako katastrofalno in škoda bi bilo, da se zaradi takšnih igrivih stvari, ne bi več videvali na naših tekih, a ne?

LN Jože.
Nazadnje spremenil jozet, dne 01 Jul 2009, 07:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 jozet
Na naši spletni strani si lahko ogledate tudi fotografije uradnega fotografa in gledalcev ob progi in v cilju.

Bližnica

Zahvaljujem se jim za poslano v imenu vseh tekmovalcev.

Dodal sem še komentar vodje tekmovanja, in pa nekaj malega korigiral med rezultati. Jutri v ponedeljek je še možnost za pritožbe na rezlutate, po tem datumu pa rezultate predamo Simobilu, ki bodo omogočili tiskanje diplom. Povezava bo iz naše spletne strani.

Jože
Marul, hvala za nasvet. Se bom potrudil. sicer pa nimam takih ambicij, da bi bil med prvimi. Tekmujem, da prehitim sebe.

Nisem hotel biti nespoštljiv do hitrih in boljših. In če me je še kdo tako razumel, se opravičujem. Zame so vsi taki tekači vzorniki (glede rezultatov kot tudi glede vloženega truda za dosego le-teh). :cast1:

So pač tekači, ki ne trenirajo dosti in jih čas ali uspeh na teku ne zanima. Pa se kljub temu odpravijo in odtečejo po svojih močeh in poskrbijo za množičnost, kar si tek za praznik državnosti zasluži. Medaljo in priznanje pa tako dobimo vsi udeleženci teka. :D
Vsem udeležencem Polmaratona državnosti
iskrene čestitke za dosežene rezultate in posebno
Bernardi za absolutno zmagu.vem da ti ta zmaga veliko pomeni
tako kot meni dnes ker sem prvič prehodil 11km hitre hoje
in to brez kakšni težav.Še bomo če ne to leto drugo sigurno odtekli veliko tekem
za štajersko koroški pokal.
Bilo je lepo in organizacija je bila čisto OK. Se vidi, da organizatorji dihajo s tem tekom. Če so kakšni kiksi, bo pa drugič zaradi tega bolje :D
Letos sem tekla tretjič, za razliko od prvih dveh "poskusov", vreme res ne bi moglo biti bolj idealno... Naslednje leto spet pridem ;)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA