Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 stepsi
Čestitke za kaj že? Smisel tega? Komu se dokazovati?

Kaj imajo skupnega šport, rekreacija in zdravje s tem podvigom?

Da razširim obzorje vaših misli....
 kovit
Ma jaz ga razumem...mislim da je eden redkih v Sloveniji, ki je za take podvige, ki ga tudi osebno zadovoljujejo plačan kot vojak in da je tu smisel tega početja.
Drugače pa?
Ja drugače nas je pa cela armada precej bolanih, ki počnemo določene stvari čez mero...
tudi meni je zelo všeč občutek ko se laufa in bicikla do daske in čez in potem si v formi....samo druge stvari potem trpijo in kdor to zanika si zatiska oči pred realnostjo.
Športanje? vsekakor v mladih letih, ko si brez obveznosti...pa še to rekreativno. seveda tudi starejši vsekakor, samo meje ki si jih zastavimo so pa posebno vprašanje.
Letos sem na enem od kopališč ob Kolpi za sosede dobil familijo v kateri je njihov sin pri cca. 12 letih obetaven kolesar in ga je mama v pogovoru z enim od kolesarskih stručkotov že videla kot bodočega Brajkoviča. seveda sem z veseljem vlekel na ušesa in zavijal z očmi, hkrati pa gledal tega fanta kako se še rasposajeno igra po vodi z vrstniki...fantu želim lepo prihodnost...daleč stran od kakšnega profi športanja in svinjarijami povezanimi z njim.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA