Hoj,
se javljam z manjšo zamudo, ki jo je povzročilo mojih današnjih regeneracijskih 30 km, potem pa še urejanje in objava preko 600 fotk s samega teka.
Po vremenski napovedi sem se nadejal bolj prijaznih vremenskih pogojev, predvsem nižje temperature. A iz tega ni bilo nič. Zato sem se še pred startom dogovoril z
Matejo, da me oskrbuje z vodo za pitje, in
kustosom, da mi pripravi plastenke za "tuširanje". Obema najlepša hvala

, ker sta me rešila vročinskih muk med tekom. Vsak na svojem koncu steze sta me ves čas teka pridno nalivala oz. zalivala

Mata pijačo v dobrem

.
Glede na trenutno pripravljenost sem planiral, da bi kroge obračal za 1:24, a vročina je naredila svoje in vse skupaj je izpadlo malenkost počasneje. Bistvo je, da sem kar dobro napovedal svoj čas (znotraj 5 sekund) in precej izboljšal svoj lanskoletni rezultat.
Naj izkoristim priložnost in se še enkrat zahvalim Erotu in njegovi ekipi, prijavni službi, časomerilcem, prostovoljcem, fotografom, diđeju za super udarno musko, Jarc Tomažu in njegovi ekipi, publiki s tribun in ob stezi za bučno podporo in navijanje, pa vsem sponzorjem, ki so poskrbeli za sladkarije in sadje, hidracijo, masažne gele, izvirne medalje in pokale ter priznanja...

Organizacija je bila res na vrhuncu

, - jaz nimam nič pri tem. Speljati 10km tekmo na atletski stezi z vso podporo in na takšnem nivoju ter predvsem za takšno število tekmovalcev je res nekaj posebnega za SLO razmere. Zato, brez razmišljanja, pridem tudi prihodnje leto.
Tukajle objavljam
FOTKE, preko 600 jih je. Sem se kar namatral, zadnji del pa je pri fotografiranju pomagal tudi Laufer, hvala. Če so vam všeč, lahko tudi pripišete kak komentar.
Mejte se in lepo tekajte, Matjaž