Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Ja današnje temperature so bile res enkratne. Kaj bi dal če bi bile take včeraj. Ob7h sva to že izkoristila in odtekla Krožnik. Povprečen srčni utrip je bil samo 143! Halo. Včeraj mi je pa čisto ponorel. Še 1x za včeraj - HVALA!
LP

Bilo mi je v veliko zadovoljstvo da sem delal na super prireditvi. Udeležba ni bila možna zaradi poškodbe sem pa zato bil prostovoljec za pomoč, navijanje in vodo. No malo sem tudi odtekel v pomoč Pajo-tu in pa seveda ko sem bil terenski tuš zmagovalcu Matjažu sem se pošteno našvical. A bilo je super. Hvala Pii za pomoč pri moji nogi. Vidimo se.

:TF) :laola :pivo:
P.S.
Nekaj smo se natiho dogovarjali, da bi morda drugo leto probali izpeljati 24 urno tekmo, predlogi so bili 24 v ekipi in vsak po uro, ultramaratonci eni do 50km eni do 100km v 24 urah, prvi krog bi se lahko upošteval tudi za ekipo. sej je tekaških ekip kar nekaj že v Lj kje so pa še ostale po Slo.
Živjo.

Čeprav se ne maram ponavljati mislim, da se je v tem primeru potrebno. Pohvala organizatorjem, prostovoljcem in tekačem. Na stadionu je izžarevala pozitivna energija. :mrgreen:

Posebej bi se še zahvalila lonely-ju za vzpodbudne besede med tekom in luzerju za vso njegovo zafrkancijo, ki je tudi meni pomagala teči naprej. :mrgreen:

Upam si trditi, da bo to tekmovanje v mojem spominu ostalo kot eno najboljših. Počutila sem se, kot bi se z večino poznali že dolga leta, čeprav smo se včeraj videli prvič. :D

Majica je super. Ves čas sem mislila, da govorimo o navadni bombažni in ko sem videla, da gre za tekaško. Wau! :clap:
Nagrade z žrebanja pa prav tako super. :mrgreen:

Povezava do slik pa tukaj. :wink:

LP

P.S.: To je moja najlepša medalja! :D
He, he, spet sem se izkazal... Tretje mesto v generalnem plasmanu in prvo mesto v kategoriji; od zadaj seveda.
Kake bolj zabavne štorije s katerimi bom živciral kako šico, resne predloge za naslednje leto in prijazne komentarje o dobri družbi, bom spravil skupaj.
Včeraj nisem mogel, res sem bil crknjen. Pač podtreniranost, če citiram neko gospo.
Kako pa je videti pretreniranost, ste tudi videli...

Tuš, hladilnik in vse ostalo, z dvobojem vred obljubim za naslednje leto; le pravočasno moramo prepričati organizatorje, da ne bomo naredili preveč škode na stadionu.

Res me bo veselilo, če bo vencelj lahko tekel v Dolžanovi soteski, ker to pomeni, da prenašanje stojnice ni pustilo preveč posledic.
Nazadnje spremenil luzr, dne 23 Avg 2009, 16:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Ojla!

Tudi z moje (netekaške) strani vse pohvale tekačem, organizatorjem.....

Moram priznat, da so me pete kar srbele, ko sem vas gledala.

Bom pa vsaj za drugo leto vedela...pridem, če bodo le noge nesle.

lp
eggy
kustus napisal/-a:Nekaj smo se natiho dogovarjali, da bi morda drugo leto probali izpeljati 24 urno tekmo, predlogi so bili 24 v ekipi in vsak po uro, ultramaratonci eni do 50km eni do 100km v 24 urah, prvi krog bi se lahko upošteval tudi za ekipo. sej je tekaških ekip kar nekaj že v Lj kje so pa še ostale po Slo.

Jaz se na nek način opravičujem vsem, ker sem imel izjemno tih oz. nem dan. Pač pride tudi kaj takega, si tokrat niti nisem razlagal zakaj je tako.

Čestitam vse tekmovalcem in se zahvaljujem vsem volunterjem.

Sem pa ravno zaradi tega, ker sem ves čas predvsem opazoval tudi sam prišel na nekaj idej.
Kaj pravite, da bi mogoče drugo leto naredili pred prvo skupino še tek na 5 km. Predvsem za začetnike in mlajše (ne tiste, ki bi radi postavljali rekorde na 5 km). Enotna skupina vseh.
No če smo pri mlajših, potem seveda bi lahko nadaljevali in nadaljevali in prišli do Cooperja. Jaz bi se vseeno ustavil pri 5 km.

Nisem pa si znal odgovoriti na drugo zadevo - in sicer malo ljudi. Tek na stezi je vendarle omejen na št. ljudi. Kot je že letos bila zgornja omejitev - 200 ljudi, je težko to dvigniti. Ker verjamem, da bi z malce boljšo promocijo in mogoče malce boljšim terminom zlahka to presegli.
Če ima kdo kakršnokoli idejo, kako bi to naredili...

Druga je zagotovo 24 urni tek. To imam nekako potihem v mislih vse od časov, ko so v Trstu prenehali s svojim 24 urnim tekom. Lahko bi bil 24, mogoče le 12 urni, lahko pa več izvedb, kot je že kustus napisal. Vsekakor sem zainteresiran za organizacijo česa podobnega.

Skupna pereča točka obeh idej pa je "animacija" vseh udeležencev in spremljevalcev. Še bolj mogoče pri 24-urnem teku. Če se ne motim, so v Trstu tekmovalci kampirali na sredini štadiona, kar pa v Domžalah niti pod razno ni mogoče. Pa samo kampiranje niti ni dovolj - pijača, hrana, spremljevalni program...
Tudi če ima kdo na to temo kakšno idejo...
Lep pozdrav!
Prireditev je bila odlična, zadovoljna sem. Še posebej lepo je bilo teči v prvi skupini, ker je bilo oblačno in se je sonce prikazalo šele v zadnji polovici teka. Naključje je hotelo, da sva z očetom imela enak rezultat. :mrgreen: :mrgreen:
Družba je bila prijetna, a ne Urška? :D
ja, medalje so bile res lepega in zares estetskega videza.
Lucka je naredila nekaj deset fotk in z veseljem jih bo delila z vami. :)
Dostopne so na: http://cid-0973c24013c95da0.skydrive.live.com/home.aspx

(S)mejte se!!

Kristy in Lucka
živjo,
glede na to, da sem prišel na stadion 5min pred štartom in stekel brez nobenega ogrevanja, je dobro, da sem sploh do konca prišel:)
Hvala organizatorjem in nesebičnim navijačem ob progi za super vzdušje. Po skoraj treh letih tekaškega posta, je 47:47 ob nični kondiciji prav lep rezultat.
Se vidimo še na kaki tekmi,
LP Matej
Na prvo TF 10ko sem bila prijavljena, pa se je nisem mogla udeležit zaradi neplanirane operacije. Doma sem stokala in jokala, še posebej potem, ko sem prebrala vse komentarje. Obljuba je bila... naslednje leto pridem! Potem se je pa "zgodil" prestavljen datum. Vnaprej odločena, da grem na Vrbsko jezero, sem se odločila, da TF10ko spustim. Z Loni sva praktično kolebali do zadnjega in odločitev je padla. Greva na oboje, pa kam pade, pade :D In ni mi žal... vse je bilo super: organizacija, družba, še moj tek (se mi je zdel super :oops: ). Majčke so lepe, včeraj sva jih z Loni poplahnili kar v Domžalah, posušili v avtu in oblekli danes na teku ob Vrbskem jezeru.
Naslednje leto pridem spet, bom pa neizmerno hvaležna Erotu, če bo tale tek prestavil nazaj na zadnji teden v avgustu. Tako bom lahko dala vse od sebe na obeh tekih :D
Skoraj sem pozabila najpomembnejše... na 10 km sem dosegla PB (o rezultatu pa ne bi) :D
luzr napisal/-a:Res me bo veselilo, če bo vencelj lahko tekel v Dolžanovi soteski, ker to pomeni, da prenašanje stojnice ni pustilo preveč posledic.

Ja, luzr, ti je že Štefan odgovoril :arrow: v Dovžanovi sem tekel, prsti so (zahvaljujoč Pii) v redu...hvala za skrb!

LP, vencelj
Kot vidim ...je tudi 2.TF 10ka popolnoma uspela.

Malo me razočaralo majhno število nastopajočih v odnosu do prve prireditve...no že dober...eni so imeli drugačne prioritete...eni so poškodovani...največkrat bo razlog za ne-udeležbo ,po mojem mnenju,strah pred dolgočasnim kroženjem po atletski stezi.
Specifike določenih tekov so pač različne...vzponi...kamni,korenine...dolge ravnine...krogi na tartan stezi...in prav to daje poseben čar tem tekom.Odločitev o udeležbi je v rokah vsakega posameznika.
O svojem teku ne bi kaj dosti...lani sem imel 42 min...zdaj sem napovedal čas višji za 10%,ker mi še malo nagaja Ahilova tetiva...in to je to ...OK.
Starim in novim TF-prijateljem in prijateljicam hvala za družbo in klepete.
Ero...čestitam tebi in tvojemu teamu na odlični organizaciji...le tako naprej.

PS
Leta 2008,po 1.TF 10ki sem napisal tole spodaj in vidim da je bila sprememba vidna že letos:

------------------------------------------------------------------------
"@Ero Ti si pa res CAR.
V takem kratkem času(od EVACS-a) si vse organiziral na najvišji
ravni-vsaka ti čast.
Moj nasvet za drugič:čip+display, spominek(ob višji vpisnini)"
-------------------------------------------------------------------------
Lp
Hoj,

se javljam z manjšo zamudo, ki jo je povzročilo mojih današnjih regeneracijskih 30 km, potem pa še urejanje in objava preko 600 fotk s samega teka.

Po vremenski napovedi sem se nadejal bolj prijaznih vremenskih pogojev, predvsem nižje temperature. A iz tega ni bilo nič. Zato sem se še pred startom dogovoril z Matejo, da me oskrbuje z vodo za pitje, in kustosom, da mi pripravi plastenke za "tuširanje". Obema najlepša hvala :clap:, ker sta me rešila vročinskih muk med tekom. Vsak na svojem koncu steze sta me ves čas teka pridno nalivala oz. zalivala :D Mata pijačo v dobrem :drink.

Glede na trenutno pripravljenost sem planiral, da bi kroge obračal za 1:24, a vročina je naredila svoje in vse skupaj je izpadlo malenkost počasneje. Bistvo je, da sem kar dobro napovedal svoj čas (znotraj 5 sekund) in precej izboljšal svoj lanskoletni rezultat.

Naj izkoristim priložnost in se še enkrat zahvalim Erotu in njegovi ekipi, prijavni službi, časomerilcem, prostovoljcem, fotografom, diđeju za super udarno musko, Jarc Tomažu in njegovi ekipi, publiki s tribun in ob stezi za bučno podporo in navijanje, pa vsem sponzorjem, ki so poskrbeli za sladkarije in sadje, hidracijo, masažne gele, izvirne medalje in pokale ter priznanja... :laola

Organizacija je bila res na vrhuncu :D , - jaz nimam nič pri tem. Speljati 10km tekmo na atletski stezi z vso podporo in na takšnem nivoju ter predvsem za takšno število tekmovalcev je res nekaj posebnega za SLO razmere. Zato, brez razmišljanja, pridem tudi prihodnje leto.

Tukajle objavljam FOTKE, preko 600 jih je. Sem se kar namatral, zadnji del pa je pri fotografiranju pomagal tudi Laufer, hvala. Če so vam všeč, lahko tudi pripišete kak komentar.

Mejte se in lepo tekajte, Matjaž
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA