Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 tae
A vidiš Mitja, da so tudi drugi lačni tvojega poročila. Do polovičke ti je šlo dobro. Sem opazil, da si se hudo resno pripravljal. Se bova v Ljubljani udarila še enkrat ali je še prekmalu po maratonu ?
 spela*
mitjas napisal/-a:bližnjica :wink:

Ali bo mitjas premagal težave z nogavicami? Mu bo uspel boj z vetrom v prsi? Bo prišel na cilj v pričakovanem času? Kaj se bo zgodilo v naslednjih 21 km?
Bo Hrabri mišek rešil svet pred polento? Vse to v naslednji epizodi. :D
Uporabniški avatar
 mitjas
tae napisal/-a:A vidiš Mitja, da so tudi drugi lačni tvojega poročila. Do polovičke ti je šlo dobro. Sem opazil, da si se hudo resno pripravljal. Se bova v Ljubljani udarila še enkrat ali je še prekmalu po maratonu ?

:lol:
Nič ne bo v Ljubljani z najinim dvobojem, sem prijavljen na prvi štart.
Uporabniški avatar
 ROSI64
mitjas napisal/-a:
tae napisal/-a:A vidiš Mitja, da so tudi drugi lačni tvojega poročila. Do polovičke ti je šlo dobro. Sem opazil, da si se hudo resno pripravljal. Se bova v Ljubljani udarila še enkrat ali je še prekmalu po maratonu ?

:lol:
Nič ne bo v Ljubljani z najinim dvobojem, sem prijavljen na prvi štart.

Potem si že zmagal, boš pred njim v cilju. :lol:
Uporabniški avatar
 mitjas
spela* napisal/-a:Ali bo mitjas premagal težave z nogavicami? Mu bo uspel boj z vetrom v prsi? Bo prišel na cilj v pričakovanem času? Kaj se bo zgodilo v naslednjih 21 km?
Bo Hrabri mišek rešil svet pred polento? Vse to v naslednji epizodi. :D

Naslednja epizoda že objavljena :wink:
Uporabniški avatar
 tae
Mitja razumem tvoje razočaranje, ker sem ugotovil, da sva si po marsičem podobna. Treniral si dobro, držal si se plana. Če ne drugega ti je prinesel nov rekord na polmaratonu. Tudi za željeni čas maratona si že sposoben. Žal se mora na dan tekme več stvari "poklopiti," kljub dobrim treningom in pri tebi se ni ravno. Za uspeh je vedno potrebno tudi nekaj sreče. Pa že imaš en plan za naslednje leto (tudi mene še čaka neizpolnjena 10-ka). Po drugi strani pa, če se prav spomnim, si bil lani neverjetno srečen, ko si zadevo spravil pod 3h. Vsekakor si med top rekreativnimi tekači (zame so to vsi rekreativci, ki odtečejo maraton pod 3h).
 david30
Mitja , spet je šlo pod 3 h tako da ti čestitam in še v NY odtečt podobno in sezona bo skljenjena fenomenalno.
Uporabniški avatar
 zigzag
Mitja, ne glede na vse :cast1: Hvala za izjemno poročilo v treh dejanjih :wink: Človek čist noter pade, ko to bere in tudi sam se pridružujem taetovem mnenju - rekreativec, ki odteče tak maraton pod tremi urami sodi med top tekače. Nenazadnje si si s tem rezultatom brez problema prislužil normo za bostonski maraton 2010 (ki jo edini od "velikih 5-ih" zahteva za nastop). In vsaj v mojih očeh je to velik dosežek...
Uporabniški avatar
 Štefan
Moj tretji maraton v tujini letos se je končal malo bolj klaverno kot sem pričakoval, čeprav sem letos dosegel že vse in sem rekel, da grem v Amsterdam uživat, sem še vedno računal ,da lahko tečem pod tri ure, a mi krči to v zadnjih kilometrih niso dovolili. :( Super sta se držala Stanko in Mitja, posebej, pa še pohvala Renati za svoj prvi maraton :cast: Veš ti si jokala, da so solze tekle, a eni jočemo, da se to sploh ne opazi.Hvala vsem Šalabajskom bili ste prekrasna družba :pivo: Pred nami so noivi izzivi :piti:
zajc napisal/-a:@mitjas: mislim, bravo :clap: že lansko leto sem občudoval tvoj dosežek :clap: tole tvoje poročilo bom, upam, imel za "plonklistek" za nedeljsko dogodivščino na LM :P

Za plonklistek imej rajši še jutrišnji epilog :wink:

@David30: ej Zasavc, kje se skrivaš :?: :!: Se vidimo vsaj v LJ :?:

Hvala vsem še 1x za čestitke, ampak ta tema ni samo moja... :oops:
Slovencev nas je v nedeljo teklo kar nekaj v deželi tulipanov (in še marsičesa :lol: )
 ton
Komaj sem dočakal nadaljevanje in avtor me ni razočaral. Bravo, Mitja, junaško si prišel v cilj s časom, ki ga eni samo sanjamo. Za PBje imaš časa še na odmet.
 david30
Žal sem poškodovan že pol leta in hodim od dohtarja pa do dohtarja ter čakam da mi napišejo mag. resonanco ker imam baje športno kilo.Na LM me nebo ker nimam volje za tečt na tekmovanjih zato laufam samo še doma bolj po razpoloženju.Ko se malo porihtam se vidimo .
lp David
Uporabniški avatar
 mitjas
Takole, še obljubljeni epilog, link imate pa že zgoraj :D Do poročila iz NY imate pred mano mir :--

David čim prejšnje okrevanje, maratonov imamo še veliko za prelaufat :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA