Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Se tudi jaz popolnoma strinjam s tabo ;)
Glede oznak bi jaz še dodala: še dobro, da sem šla z Nano in možem v Buje, ker v Bujah ni bilo nobenih oznak za štart in bi ga verjetno kar lep čas iskala.
Pa v cilju (potem ko sva ga 10 minut iskala po Novigradu ;)) sva imela tudi srečo, da sva si lahko razdelila zadnjo porcijo testenin :roll:
Naslednje leto me NE bodo več videli tam!
Lp,

tekači in organizator. Jaz vidim napako pri tekaču in organizatorju!
Zakaj:
- tekač: se je sam odločil, da gre na to tekaško prireditev v taki situaciji - nebi smel
-organizator: se je odločil, da jo bo izvedel v taki situaciji - nebi smel

Se pravi, da ne moremo kritizirati samo organizatorja oz. tekaško prireditev ampak tudi sebe, ker ste se udeležili tega teka v taki nemogočni situaciji.
Pa brez zamer, tako je moje mišljenje.

Lp
Mario :D
Malo snega ni nemogoča situacija. Tudi če ne bi bilo snega, bi topla pijača na okrepčevalnicah prijala - tudi pri +5 stopinjah meni, pa verjetno še komu, ne paše piti ledeno mrzle pijače. Pa označena proga bi tudi morala biti ne glede na to, če je snega ali ne. Da ne govorim o tuših.
Jaz sem se pred desetimi dnevi odločil, da bom šel na Roglo. Kaj čmo, na dveh koncih hkrati ne morš bit. Soboto sem izpustil zaradi vremena, v nedeljo je bil pa lep dan. Po letu 1986 (Bohinj, prvi trije: Mogren, Svan, Ulvang)) spet ogled tekmovanja za svetovni pokal v živo, popoldan pa še krajši trening na smučeh.

lp, Štefan
Uroš Sobočan napisal/-a:
štefan64 napisal/-a:Po letu 1986

ZdravkoC pa ti pravim...čudežni dečko sem :shock: :mrgreen:

Vidiš, kolk časa ga eni na razne načine že s tekom biksamo. :D (če ti dopizdi, si pa privoščiš skoraj četrt stoletja pavze :oops: ... )

lp, Štefan
Uroš Sobočan napisal/-a:
štefan64 napisal/-a:Po letu 1986

ZdravkoC pa ti pravim...čudežni dečko sem :shock: :mrgreen:

Saj drugo leto bo tudi sneg, :shock: saj je Uroš že napovedal udeležbo, :lol: tako da se lahko pripravljate na podobne razmere. :D
Tatjana napisal/-a:Malo snega ni nemogoča situacija. Tudi če ne bi bilo snega, bi topla pijača na okrepčevalnicah prijala - tudi pri +5 stopinjah meni, pa verjetno še komu, ne paše piti ledeno mrzle pijače. Pa označena proga bi tudi morala biti ne glede na to, če je snega ali ne. Da ne govorim o tuših.

Tatjana, sem absolutno na tvoji strani glede pomankljivosti, a upajmo, da bo drugo leto bolje :) .

Mario
Nazadnje spremenil MARIOLINO, dne 22 Dec 2009, 13:30, skupaj popravljeno 1 krat.
spela* napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:Sedaj si lahko malo obudite spomine ob gledanju fotografij, ki jih je skozi objektiv zabeležila Marjana, :clap: no nekaj sem jih prispeval tudi sam. :wink:

Povezava: http://picasaweb.google.si/rs.strelec/0 ... 0750923858

http://picasaweb.google.si/rs.strelec/0 ... 0750923858

:shock: :shock: A je bilo tebi vroče zaradi nazdravljanja za rojstni dan? :D

To je bilo še pred startom, smo se šli malo kopat v morje. :lol:
MARIOLINO napisal/-a:- tekač: se je sam odločil, da gre na to tekaško prireditev v taki situaciji - nebi smel
-organizator: se je odločil, da jo bo izvedel v taki situaciji - nebi smel

Se pravi, da ne moremo kritizirati samo organizatorja oz. tekaško prireditev ampak tudi sebe, ker ste se udeležili tega teka v taki nemogočni situaciji.

Jaz se ne morem strinjat s tabo. Veliko tekem je verjetno potekalo že v veliko slabših razmerah. Priznati je potrebno, da je bila temperatura čisto normalna za ta čas. Večina tistih, ki tečejo pozimi, bo npr. v Sloveniji tekla v veliko večjem mrazu. Novozapadel sneg tudi ni predstavljal večjih težav. Se strinjam, da je težje tečt (ker spodrsava), je pa po svoje lažje (ker se izogneš večjim kamnom ob dolini Mirne. Tudi to ni za ta čas nič posebnega in večina tistih, ki bo(mo) tekli pozimi po PST, bo imela tudi slabše razmere.
Jaz pri teh 30 km, ki sem jih pretekla nisem imela nobenih posebnih težav. Pila sem sok, ki ni bil leden. Tudi, če bi imeli topel čaj, bi se takoj shladil, kar se je videlo v cilju. Še najboljša varianta bi bila torej termoska, ki bi jo imeli s sabo.
Meni bi se zdelo škoda, če bi ta "tekma" zaradi 10 cm novozapadlega snega odpadla, pa tudi smisleno verjetno ne bi bilo. Verjetno pa bi bilo veliko bolje, če bi se začela prej (mogoče celo pol ure pred uradnim začetkom), ker nekaterim ne bi bilo potrebno tečt po temi.
nana napisal/-a:Verjetno pa bi bilo veliko bolje, če bi se začela prej (mogoče celo pol ure pred uradnim začetkom), ker nekaterim ne bi bilo potrebno tečt po temi.

Pod to se pa tudi jaz podpišem. Start ob 9:00 ali 9:30 bi bila dobra rešitev in bi vsi prišli še pred mrakom v cilj. :)
Letos je bil start predviden ob 10:00, :) uradno smo pa startali ob 10:40. :(
RoKo napisal/-a:
Lepo bi bilo, ( v danih možnostih seveda) štartati malo prej, recimo ob 09:30, dobiti lep zaprt prostor v Novigradu in druženje malo podaljšati, vsi pač ne pridemo v 4 urah ali pa tečemo skrajšane variante.

Točno to in vsi bi bili zadovoljni, no sajsmo itak, smo odtekli po planu, vreme je najmanjši problem.
Nana napisala:

Tudi, če bi imeli topel čaj, bi se takoj shladil, kar se je videlo v cilju. Še najboljša varianta bi bila torej termoska, ki bi jo imeli s sabo.
Meni bi se zdelo škoda, če bi ta "tekma" zaradi 10 cm novozapadlega snega odpadla, pa tudi smisleno verjetno ne bi bilo. Verjetno pa bi bilo veliko bolje, če bi se začela prej (mogoče celo pol ure pred uradnim začetkom), ker nekaterim ne bi bilo potrebno tečt po temi.
[/quote]

Tudi jaz se pod to podpišem, videl sem da je nekdo imel s sabo za pasom bidonček...dobra ideja :idea: za prihodnje dolge "hladne" tekme , če org. ne bo imel tople pijače na postajališčih,(se ga vpraša pred tekmo) bom vedno s sabo nosil topel čaj v termo flaši :!:
LP Mirosan

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA