Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 RoKo
Naše št. ni nijer med Žurnalovimi. Morda sem spregledal, če kdo opazi št. 85 na zeleni podlagi (28 km), naj prosim javi. Hvala.
RoKo napisal/-a:Naše št. ni nijer med Žurnalovimi. Morda sem spregledal, če kdo opazi št. 85 na zeleni podlagi (28 km), naj prosim javi. Hvala.

Evo, eden od trojice je tule:
http://www.zurnal24.si/sport-v-sliki/te ... lerija/194
To sem čisto po pomoti našla, nisem vsega pregledovala. Tako da verjetno še obstaja kakšna vaša fotografija :wink:
Uporabniški avatar
 RoKo
MančaPomaranča napisal/-a:
RoKo napisal/-a:Naše št. ni nijer med Žurnalovimi. Morda sem spregledal, če kdo opazi št. 85 na zeleni podlagi (28 km), naj prosim javi. Hvala.

Evo, eden od trojice je tule:
http://www.zurnal24.si/sport-v-sliki/te ... lerija/194
To sem čisto po pomoti našla, nisem vsega pregledovala. Tako da verjetno še obstaja kakšna vaša fotografija :wink:

Hvala, to smo mi, vsi trije. :clap:
Letos je kaj malo poročil s tega teka. Sam sem 100% užival v družbi z MojcoZ on Oranžnim_Slonom pod imenom TF TekliBoMo Igraje. Inštrumentom za igranje sicer nismo imeli (nismo igrali) tek pa je bil igra
V primerjavi z lasnskim letom (alergija na nekaj, kar je bilo na travnikih) se nisem nič matral, tekli smo skupaj in očitno bili glede na svoje cilje vsi trije v odlični formi, ter se večji del proge pogovarjali (pogovorni tempo). Nekoliko je pogovor zastajal le (kar se mene tiče) pri vzponu na Urh in Orle. Potem smo po domačem Goladnem terenu in ciljni ravnini še prehiteli nekaj konkurence (kako se je jezil na svojo trojko "najmočnejši" v moški trojki, ko ga je prehitevala najina sotekmovalka, potem pa še midva, je pa že nova zgodba).
Po pregledu rezultatov videl, da smo za predlanskim (mojim) novodobnim rekordom zaostali le za minuto (in ne sedem, kot sem prvotno mislil). - pa še proga je bila baje letos daljša :-)
Potem smo še nekaj časa analizirali pri Zlati ladijci, kjer smo postavili rekord v številčnosti udeležbe (dokumentiral MatjažV - hvala za slike in tudi ostalim fotografom Laufer in drugi).
Za laufat je dež res v redu, za analize pa očitno ne.
Tele trojke so res fine, vsako leto sem v super ekipi in tudi letos je bilo tako. Hvala vama.
Uporabniški avatar
 daks
Se vedno mi ni jasno, kako je lahko sef protikorupcijske komisije med rezultati, ce vsi vemo, da so ga odpeljali v bolnisnico in ni prisel do cilja :evil:
No comment !
Prvič sem tekla na teku trojk in s sotekačema smo se spoznali na startu, zato je bilo tudi ime Radovedneži čisto primerno za nas. Ker sta bila Dunja in Blaž hitrejša tekača, sem se potrudila :oops: in dala vse od sebe. Zato sem tudi dosegla zame odličen čas in uvrstitev, tako da sem skoraj spregledala našo trojko med rezultati, ker sem iskala preveč zadaj :D :D .
Vzpon na Golovec ni kar tako in si ga bom privoščila še enkrat v netekmovalnem tempu.
Zaradi dežja, ki je začel padati takoj po prihodu v cilj, smo se hitro razšli. Z mojim navijačem pa sva si privoščila še malo pohajanja po Ljubljani. Nagradila sva se s pito in čevapčiči in se verjetno prvič v življenju prostovoljno udeležila proslave :wink: .
 spela*
daks napisal/-a:Se vedno mi ni jasno, kako je lahko sef protikorupcijske komisije med rezultati, ce vsi vemo, da so ga odpeljali v bolnisnico in ni prisel do cilja :evil:
No comment !

Kolikor jaz vem, se je zgrudil v cilju. Torej je moral do tja priteči.
Uporabniški avatar
 miro
Drago Kos,je omagal kakšne tri km pred ciljem - sem ravno tekel mimo, ko so ga nalagali v rešilca!
Miro
Uporabniški avatar
 bucko
Res je bilo kakšne 3km pred ciljem, na koncu gozda, preden smo se začeli spuščati po kockah navzdol. Smo se morali še rešilcu odmaknit da je nemoteno do njega prišel.
Uporabniški avatar
 daks
Tocno to. Pred spustom z Golovca so ga nabasali v resilca.
Navadne smrtnike so na Sustarsem mostu ustavili, ce niso bili vsi 3 skupaj. Za nekatere so zgleda veljala drugacna pravila :twisted:
daks napisal/-a:Tocno to. Pred spustom z Golovca so ga nabasali v resilca.
Navadne smrtnike so na Sustarsem mostu ustavili, ce niso bili vsi 3 skupaj. Za nekatere so zgleda veljala drugacna pravila :twisted:

Kako bi pa izgledalo, da bi ekipa Draga Kosa bila na koncu seznama s pripisom DQ? :mrgreen:
Zanimivo je tudi to, da objavljajo njegovo sliko izpred dveh let, kjer je v ozadju prikazan rezultat ene ure :--

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA