Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Tako je pa UltraBalaton doživel fotografski objektiv Spartathlon Team Slovenije

http://picasaweb.google.si/zajcek.dolgo ... 9121537922

Z bolj ali manj posrečenimi komentarji.... :wink: .

PS: Wega...tam na videu od rafa na 1:21.....kam ti te roka sili??? :lol: :lol:

Lp :)

PPS: Člani ekipe bomo poročila napisali na Zdravkotovem blogu takoj ko bo mogoče (urejanje slik je trajalo do danes :? ).
Uroš Sobočan napisal/-a:Ok tokrat se ne bom zadržal, ker me to res jezi.

Prav tako me je razočaral Dušan. Za takega tekača se mi zdi njegovo poročilo spust na nek nižji nivo. Da ni imel gelov in konstantega supporta. Res me je razočaral.

Lp

Uroš

Pa naj to še dodam, ekipe s tako velikim srcem in tako predanostjo kot je Spartathlon Team Slovenija Grčija še ni vidla.

Katerega Dušana to misliš?
Dexi je čisto fajn napisal, če greš laufat ultramaraton to ne pomeni da greš na Madžarsko gobe nabirat! To je pa to, do takih preizkušenj je treba čutiti spoštovanje in se zavedat, da je lahko včasih pretežka zate. Včasih se obnašate, kot največji razvajenci, voda je pretopla, slaba ponudba na okrepčevalnicah (a ste na Madžarskem pričakovali all inclusive?), prevroče je (človek božji sredi junija smo), komarji so nadležni (sem rekel da laufajte hitreje!).

Prav tako me je razočaral Dušan. Za takega tekača se mi zdi njegovo poročilo spust na nek nižji nivo. Da ni imel gelov in konstantega supporta. Res me je razočaral.

Sedim za mizo in se čudim :shock:. Premišljujem ali naj napišem kaj si mislim o napisanem.... pa bom raje tiho :roll: .

Še enkrat čestitke VSEM, ki ste si upali na štart :laola !!!
Nazadnje spremenil natasa, dne 23 Jun 2010, 21:48, skupaj popravljeno 1 krat.
]

Pri nas rečejo, da od jeze rit raste kar pa za tek preverjeno ni dobro. :oops:
Tekači smo si različni po teži,letih,talentu,natreniranosti in še po čem in za razliko od Deksiya sem hotu sam še drugo plat medalje povedat, kako zgleda, če nisi 100% pri stvari.Če priznam, kje sem ga lomil, še ne pomen, da se ven vlečem. Kako si reku: input-autput? Drži!
Glede bobi palčk,vode,madžarskih keksov in treningov pri velikih vročinah brez pijače pa upam, da ne bo tega kdo dobesedno uporabljal. No ja, pri rosnih letih še, kasneje se je pa bolš malo šparat in mislit naprej.
Ko si po 15km odteku mimo mene sem ti zaželu dober tek in verjel, da bo tako, saj kolikor te poznam z tekov vem, da si dober tekač in da te čaka še veliko uspehov.Vendar-Dušan Mravlje je legenda.
Ne me narobe razumet ker nobenega nisem hotel napast ali užalit. Leon vem da si mi zaželel vse dobro in tega se še kako dobro spomnim, kmalu po tistem ko smo zagazili v tisti hrib in še v zadnji delček šumske poti.

Dušan Mravlje je legenda, kaj sem hotel povedat je da vidiš idola pred sabo, nekoga ki ga občuduješ, ki pomeni smisel da vztrajaš in ti je za vzor. Potem pa.

Očitno sem si vzel vse skupaj preveč k srcu, legende ste pa tako ali tako vsi, ki si sploh upate pojaviti na startu, to pa sem jasno že večkrat povedal. :Fslo
natasa napisal/-a:... Premišljujem ali naj napišem kaj si mislim ...

Ma, se najdeva z Natašo istih misli :D

Poročilo počasi pripravljam, a še ni gotovo.
Verjamem, da nihče na startu Ultrabalatona ne more garantirat, da bo prišel v cilj. Temu je podrejeno moje nadaljnje razmišljanje. Čestitke vsem in vsakomur za vsak kilometer, seveda pa je hudiču rep spipal Lojze Primožič :clap: :clap: :clap:
Izreden je bil tudi Tomaž Pivec in seveda dolgohlači in dolgorokavi Ivan Drvarič. Ko so me vprašali, kako to, da je Drvarič tako fejst oblečen v tej vročini, sem rekel, da ne vem, vem pa, da bo zagotovo prišel v cilj. Saj je te vendar Pohorc :clap: :clap: :clap:

Dušan Mravlje je svoje največje teke že odtekel. Je v svetovni zgodovini ultra tekov zapisan s tako velikimi črkami, da verjetno tako velikih črk več ne bo in je res živa legenda. On se ne boji teči zraven mlajših, močnejših, tistih, ki so v razcvetu ... in ravno zato je še večji.
50cent napisal/-a:Tako je pa UltraBalaton doživel fotografski objektiv Spartathlon Team Slovenije

Lp :)

PPS: Člani ekipe bomo poročila napisali na Zdravkotovem blogu takoj ko bo mogoče (urejanje slik je trajalo do danes :? ).

S temi vašimi komentarji ob fotkah... Nasmejala sem se od srca in do solz! Super ekipa ste! S U P E R!
50cent napisal/-a:Tako je pa UltraBalaton doživel fotografski objektiv Spartathlon Team Slovenije

Ne boš verjel: ruzak držim v roki ;).

Sem bil pa verjetno edini, ki je svoj kos proge podaljšal za skoraj 5 km... :bum:
Moja osma etapa je izgledala takole:

http://www.mapmyrun.com/run/hungary/si% ... 8459894700

Prisežem da na ovinku za klancem ni bilo (več?) puščice.
Malce sem bil že okregan, da nič ne napišem, vendar sem resnično polno okupiran, sedaj bom nekaj dni odsoten, potem pa obljubim poročilo.
Hvala vsem, ki ste navijali in nas tako ali drugače spodbujali.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA