Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

zdaj nevem ali sem samo jaz dobil tako majico, vzel sem številko L, ki mi je ponavadi še malo prevelika, tokrat mi je premajhna, seveda je iz bombaža, torej sploh ni dres, v njej je tako vroče da jo imam gor samo minuto, tako da je bom moral nositi.
Tomaž 77 napisal/-a:Očitno se je splačalo "malo" dlje počakat na majico, hvala za res lepo tekaško majico!

Se vidimo 25.6. 2011!

LP Tomaž

Tako kot Tomaž sem jaz s svojo majčko prav zadovoljna, tekaška brez rokavov. Niti sledi o bombažu.
rokpuhar napisal/-a:zdaj nevem ali sem samo jaz dobil tako majico, vzel sem številko L, ki mi je ponavadi še malo prevelika, tokrat mi je premajhna, seveda je iz bombaža, torej sploh ni dres, v njej je tako vroče da jo imam gor samo minuto, tako da je bom moral nositi.

Dvomim da smo dobili različne tekaške majice, ker moja ni bombažna in bi takoj imel oz. celo kupim še eno takšno, ker mi je prov všeč....

LP Tomaž
rokpuhar napisal/-a:ja, jaz vem kaj sem dobil, tudi moja mati je dobila enako bombažno majico

Sej nisem rekel da ne veš kaj si dobil ampak za mojo lahko zatrdim da ni iz bombaža, material je podoben kot pri tekaški majici iz LM 2009.

Če je vroča ne vem, mislim pa da jo je Loni že preizkusila na K Rožniku......
Asicsova tekaška majica, bela z modrimi obrobami. Sem pa spomnila, da so lani govorili, da so bile cifre bolj majhne, pa sem upala, da bo letos tudi tako. In je bilo, sicer je malce lufta, a prav nič moteče.

Topla pa tudi ni, vsaj nič bolj kot ostale tekaške majice.

Jaz bi vprašala organizatorja, kaj je čaral.
Tudi jaz sem že dobil majico ASICS in prav tako 2 številki premajhno, tako da ni govora ,da bi jo lahko uporabljal, po vsej verjetnosti gre za ženski model, zato pa so številke majhne... :roll: :?: Zanima me če se jih da zamenjati za večjo številko..., ta zadeva se pa bolj organizatorja tiče...??? :?: :!:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA