Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

anab
:clap: sploh ne najdem besed, kako bi naj izrazila zadovoljstvo, pa ne nad mojim rezultatom, pač pa nad Vitezi. Rollback, Zvezda, Puhko, Iggy...in še 100 drugih od prostovoljcev dalje :laola TO je organizacija, TO je tek in TO je realizacija le tega. Vrhunsko!
Uporabniški avatar
 Eustahije
Tudi meni je bilo izredno všeč. Blejska 10ka je res originalen dogodek, ki ga je vredno obiskati in vesel sem, da sem bil letos del tega. Pohvale organizatorjem!

Ker sem v petek pred tekmovanjem ugotovil, da vendarle nimam prevoza, sem že mislil, da bo letos vse padlo v vodo, a sva potem z ženo vendarle našla način: kamp na Bledu! Pa če sem že v formi pohval, naj pohvalim še tisti kamp, ki je res odlično urejen in niti ne tako drag. Najprej sem se malo zasekiral, ko sem videl dolenjske gasilce, ki imajo piknik v kampu. Ne samo, da so gasilci, bili so tudi z dolenjske! Prepričan sem bil, da mi bodo popili vso pivo z bližnje trgovine in ker je vikend, ne bodo mogli priti do novih zalog, zato sem si dve pločevinki kupil daleč vnaprej, za po teku. Za hidracijo. No, pa tudi zato ker je dober. Pravzaprav, pozabite na tisto o hidraciji. :)

Mimogrede, če kdo ne ve (vsaj jaz nisem zasledil te informacije nikjer) kamp v Bledu mi je dal 5% popusta, ker sem tekel na nočni 10ki, ne vem če je bilo to kje objavljeno sploh.

Darila v vrečki? Brez besed sem, kako dobro majico sem dobil! Dejansko, če odšteješ potne stroške, bi se splačalo se prijaviti na 10ko že samo zaradi tiste majice! Kako so organizatorji to uspeli urediti mi ni jasno! Če sem že pri denarju in kaj dobiš za to, če ne bi imel 190 pulza bi še kaj razložil tisti kokoši, ki se je tako glasno drla: "aja, a ne me j****, a to je folk dejansko plačal ali kaj? A zato, da lahko tečejo okrog jezera?" Me zanima kaj je ona kupila za 20€. Jaz osebno bi ji za ta denar kupil nagobčnik.

Všeč mi je bila prva vodna postaja na 1km :) Saj vem, da jo rabiš šele ko prideš okoli, ampak vseeno je bilo duhovito.

Malo smo si res hodili po prstih in se butali s komolci, kar bi me morda motilo, če bi se mi šlo zelo za rezultat, tako me pa ni. Je vsaj izgovor za podeliti ali prejeti kak nasmeh in dve besedi.

Pa da me ne bo sama hvala, še nekaj opazk: na vilici/medalji bi lahko bilo kaj vgravirano, da je z nočne desetke, tako zgleda kot vilica. (Ja vem, da JE vilica)

Sicer sem končal s precej slabim rezultatom, a imam zato veliko srce :)
Uporabniški avatar
 mušnica
Naša tradicionalna trojka se je na Bled prirolala že zelo zgodaj in je bil moj Fiat lahko garderoba še za nekaj več TF-jevcev :D
Ker nas je naslednji dan čakal mali maraton na Faaker See-ju in glede na veliko število tekačev, je bil že začetni načrt iti na izi - izkazal se je za odlično taktiko, saj ni bilo nobene slabe volje med ali po teku. Ker je pač potekal v temi, sem še pobrskala za dodatnimi rekviziti in namesto lučke uporabila rožičke - varčevanje z energijo itd :hehe:
Z Maco sva - skupaj z izginjajočim Bojanom, ki mu ni bilo jasno kako si imava lahko toliko za povedati :ignore: - odtekli ta dva kroga, sape ni zmanjkalo niti v klancu, povprečni utrip pa tudi ni bil primerljiv z ostalimi tekmami. Lani sem bila manj kot minuto hitrejša ampak sva z Iro sopihali kot dva vlečna psa - počasi nabiramo kondicijo :D :D
Aja, Bojan - bravo za tiste sklece v cilju :clap: :clap:
Imam samo dva predloga, tek bi bil lahko netekmovalen, brez čipov in potem ne bi bilo nobenih pritožb. Druga stvar so pa kremšnite, vem da so tradicionalno blejske itd itd ampak jaz bi rajši kako pleskavico ali čevape :mrgreen:
Nihče ni nič napisal o žurki kasneje, a so vsi šli domov spat al kaj? :--

Suma sumarum, bravo vitezi :laola
 anab
[quote="Eustahije"]" Me zanima kaj je ona kupila za 20€. Jaz osebno bi ji za ta denar kupil nagobčnik.

na vilici/medalji bi lahko bilo kaj vgravirano, da je z nočne desetke, tako zgleda kot vilica. (Ja vem, da JE vilica)

:lol: Graviranje ni zastonj! :mrgreen:
Uporabniški avatar
 Loni
No, mi2 sva uživala. Prišla na Bled skoraj direkt s potepanja po Soški dolini in letela dalje lovit divje svinje na Sljeme.
Nočno 10ko jemljem edino in samo kot družabni dogodek, na katerem se nimam nikoli namena dajati s tempom, časi, prehitevanjem, ampak z uživanjem od začetka do konca. In tale ni bila nobena izjema.
dAVIdova Andreja ni imela družbe (nekdo je po extremeGM4O počival), pa sva jo z Marjanom najela za zajčico, od začetka do konca smo jo sprehajalno odtekli. Vmes fotografirali, trenirali intervale, da smo lažje fotografirali, preverjali nogometne rezultate, vmes sem dobila še malce dodatne opreme (pentljaPress). Med tekom že dolgo nisem toliko klepetala, predvsem pa s tako lahkoto. Je bilo naravnost zabavno opazovati sotekače, kako so jo sopihali, mi pa čvekitičvekitičvek.
Krasno in hvala vsem za vse. Majčk je tudi zame zmanjkalo v S velikosti, ampak našla se je dobra duša, kateri je bila še S prevelika, tako da sem jo dobila.
Bilo je kratko, a sladko. Celo skoraj celo kremšnito sem zmazala, jaz, ki jih sploh ne maram.
Uporabniški avatar
 gala
Tudi jaz se pridružujem čestitkam za organizacijo. Ker spadam med bolj počasne tekače, sem šla na startu skoraj na rep in potem počasi sem ter tja prehitela koga v klanec.
pajo napisal/-a:
klematronic napisal/-a:Organizacija in vse na nivoju, res več kot odlično.

čestitke vsem

Tudi sam se strinjam z pohvalami. Prosim edino za popravek pravilnega časa. To očitno ni bil moj čip. :D Hvala in se vidimo drugo leto.
Več kot očitno je bil ženin čip na moji nogi.
120 813 Gale Alenka Ž 1963 Tekaški forum 0:27:01.4 1:05:56.1 1:07:34.1
175 814 Gale Pavle M 1961 Tekaški forum 0:29:38.7 1:18:32.0 1:20:10.0

Zahvaljujem se Pajotu (čeprav me ne poznaš :lol: ) za odličen tempo, ko sem te dohitela, sem se ti prilimala od zadaj in držala isti ritem, ki mi je bil čisto pisan na kožo, le na vodni postaji sem potem stekla naprej, ampak očitno si bil glede na čip tvoje žene :D ti skoraj istočasno z mano v cilju...
Uporabniški avatar
 pajo
Jao jao kaj doživim. Da nekomu odgovarja moja neverjetna hitrost. Priznaj, da si se šlepala v zaveterju zato toliko dober rezultat z tvoje strani. :D Lepo drugič še pocukaj za rokav saj ne grizem. Najbolj pa sem se nasmejal paru, ki sta zagledala oznako za 3km ali pa bolje povedano 9km ali 1km do cilja. Ko sem jima razložil, da je konec teka... Kaj je ženska usekala proti cilju. Kaj takega še nisem videl. Tae se ne bi sramoval takega km finiša.
Uporabniški avatar
 gala
pajo napisal/-a:Jao jao kaj doživim. Da nekomu odgovarja moja neverjetna hitrost. Priznaj, da si se šlepala v zaveterju zato toliko dober rezultat z tvoje strani. :D Lepo drugič še pocukaj za rokav saj ne grizem. Najbolj pa sem se nasmejal paru, ki sta zagledala oznako za 3km ali pa bolje povedano 9km ali 1km do cilja. Ko sem jima razložil, da je konec teka... Kaj je ženska usekala proti cilju. Kaj takega še nisem videl. Tae se ne bi sramoval takega km finiša.

Ja, ni ga čez šlepanje v zavetrju :lol: Sem te imela namen v cilju pocukat in se ti zahvalit za tempo, pa te potem v tisti množici nisem več našla. Velja za naslednjič (LM, 21, isti tempo :D ? )
Uporabniški avatar
 Enkica
gala napisal/-a:
pajo napisal/-a:Jao jao kaj doživim. Da nekomu odgovarja moja neverjetna hitrost. Priznaj, da si se šlepala v zaveterju zato toliko dober rezultat z tvoje strani. :D Lepo drugič še pocukaj za rokav saj ne grizem. Najbolj pa sem se nasmejal paru, ki sta zagledala oznako za 3km ali pa bolje povedano 9km ali 1km do cilja. Ko sem jima razložil, da je konec teka... Kaj je ženska usekala proti cilju. Kaj takega še nisem videl. Tae se ne bi sramoval takega km finiša.

Ja, ni ga čez šlepanje v zavetrju :lol: Sem te imela namen v cilju pocukat in se ti zahvalit za tempo, pa te potem v tisti množici nisem več našla. Velja za naslednjič (LM, 21, isti tempo :D ? )

Ha ha ha Pajo, ne boš verjel, tudi jaz sem si te izbrala za zajčka tam nekje med 4. in 6. km! Pozneje sem te sicer prehitela za kak korak, kot kaže čas tvoje žene :lol:, a se vsekakor zahvaljujem za pomoč pri dosegi PB, ki se ga ne bi sramoval noben pošten polžek :clap:.

Sicer pa prekrasen tek, taka prireditev s srcem in dušo, res. Zagotovo še pridem in še koga pripeljem! Otroke, ki so tekli tako na otroškem kot na rekreativnem teku, pa sploh! Vitezi, hvala!!!

Predlog z moje strani: kar ostanite pri množičnosti, veličasten je bil pregled proti štartu tam z repa kolone (pa polžki pridemo raje tja, kjer imamo upanje, da vsaj koga prehitimo :oops:).
Uporabniški avatar
 mojchka
mušnica napisal/-a: Ker je pač potekal v temi, sem še pobrskala za dodatnimi rekviziti in namesto lučke uporabila rožičke - varčevanje z energijo itd :hehe:
Z Maco sva - skupaj z izginjajočim Bojanom, ki mu ni bilo jasno kako si imava lahko toliko za povedati :ignore: - odtekli ta dva kroga, sape ni zmanjkalo niti v klancu, povprečni utrip pa tudi ni bil primerljiv z ostalimi tekmami.

AAAAA, ma sta bili obe v krilcih? Potem sem pa ves čas tekla v vajini bližini...

Tudi meni je na cilju manjkalo kakšno sadje in namesto kremšnite bi res raje kaj bolj "kraftnega".
Sicer pa, ja, super je bilo!
Uporabniški avatar
 pajo
Punce kaj pa Domžalska 10ka? Nič ne diši? Sploh vesta kako lepo majčko brez rokavov ima za vaju Ero? Pa pustimo majčko... družba,dobra volja,navijanje.... To pa vaju nič ne mika? Ljubljanski marato? Se bomo našli? Če bomo hoteli...
Uporabniški avatar
 mušnica
Torej tako zdaj punce - mojchka, enkica itd. - se je treba enkrat tudi v živo dobit na kaki tekmi ali potem na grapefruitu :drink
Midve z Maco sva ponavadi opazni in glasni, tako da samo pocukajte za kiklo (ja mojchka, Maca je bila hello kitty roza, jaz pa živalska - grr)
Drugače pa organiziramo eno družabno srečanje - pri teh sem jaz vedno v ospredju ne kot na tekmah, vsak mora pač najti svojo nišo :-- :--
Enkica, ko si zadnja pomisli na to, da si nekomu polepšala dan in tekmo, kajti ko se je ozrl, ni bil zadnji - ergo: opravljaš dobra dela :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: jaz jih pogosto na lokalnih tekih, ko ni veliko tekmovalcev :lol:

Pajo, jaz še razmišljam o Domžalski desetki, lani sem bila samo prostovoljka, mi tekanje po štadionu ne diši najbolj - travme iz OŠ itd :evil:
Uporabniški avatar
 maca
Se mi zdi, da je Mušnica povedal vse.
No, skoraj vse :--

Jaz bi dodala še par malenkosti (upam, da jih ne bo preveč, čepa ja, potem je to posledica nočnega čvekiteka):
:!: navijam za netekmovalni tek,
:!: manjkalo mi je sadje (banane, pomaranče, limone, karkoli)
:!: ja, ja, meni je tudi ženska S prevelika, če ni telirana, Vitezi, prosiiiiimmmmmmm
:!: vse ostalo, v organizaciji Vitezov, super
:!: o navijačih raje ne bi izgubljla besed, Bojč (bosonogi vitez) in njegov sine, pa sevede medve z Mušnico, smo imeli fuuuul opravka, da smo navijali za gledalce, jih spodbujali in jim ploskali :mrgreen: Bravo Slovenceljni, raje bi vm rekla limone
:!: BojanM se mi je celo progo nekam valil, malo spredaj malo zadaj za nama, sigurno se je šlepal s kakim ..., ma ne, naju z Mušnico je moral gledat z vseh strani,
:!: Bojan, sklece sem tudi jaz štela, bravo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA