- 12 Jul 2010, 08:57
kratko in jedrnato,bravo Vitezi samo tako naprej odlično organizirano
lp
lp
pajo napisal/-a:klematronic napisal/-a:Organizacija in vse na nivoju, res več kot odlično.
čestitke vsem
Tudi sam se strinjam z pohvalami. Prosim edino za popravek pravilnega časa. To očitno ni bil moj čip.Hvala in se vidimo drugo leto.
Več kot očitno je bil ženin čip na moji nogi.
120 813 Gale Alenka Ž 1963 Tekaški forum 0:27:01.4 1:05:56.1 1:07:34.1
175 814 Gale Pavle M 1961 Tekaški forum 0:29:38.7 1:18:32.0 1:20:10.0
pajo napisal/-a:Jao jao kaj doživim. Da nekomu odgovarja moja neverjetna hitrost. Priznaj, da si se šlepala v zaveterju zato toliko dober rezultat z tvoje strani.Lepo drugič še pocukaj za rokav saj ne grizem. Najbolj pa sem se nasmejal paru, ki sta zagledala oznako za 3km ali pa bolje povedano 9km ali 1km do cilja. Ko sem jima razložil, da je konec teka... Kaj je ženska usekala proti cilju. Kaj takega še nisem videl. Tae se ne bi sramoval takega km finiša.
gala napisal/-a:pajo napisal/-a:Jao jao kaj doživim. Da nekomu odgovarja moja neverjetna hitrost. Priznaj, da si se šlepala v zaveterju zato toliko dober rezultat z tvoje strani.Lepo drugič še pocukaj za rokav saj ne grizem. Najbolj pa sem se nasmejal paru, ki sta zagledala oznako za 3km ali pa bolje povedano 9km ali 1km do cilja. Ko sem jima razložil, da je konec teka... Kaj je ženska usekala proti cilju. Kaj takega še nisem videl. Tae se ne bi sramoval takega km finiša.
Ja, ni ga čez šlepanje v zavetrjuSem te imela namen v cilju pocukat in se ti zahvalit za tempo, pa te potem v tisti množici nisem več našla. Velja za naslednjič (LM, 21, isti tempo
? )
mušnica napisal/-a: Ker je pač potekal v temi, sem še pobrskala za dodatnimi rekviziti in namesto lučke uporabila rožičke - varčevanje z energijo itd![]()
Z Maco sva - skupaj z izginjajočim Bojanom, ki mu ni bilo jasno kako si imava lahko toliko za povedati- odtekli ta dva kroga, sape ni zmanjkalo niti v klancu, povprečni utrip pa tudi ni bil primerljiv z ostalimi tekmami.
Enkica napisal/-a: (pa polžki pridemo raje tja, kjer imamo upanje, da vsaj koga prehitimo).
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA