Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Lučko
ero napisal/-a:občutki? super! zadovoljstvo z doseženim je veliko in kar presenečen sem nad samim seboj, čeprav niti trenutek nisem dvomil, da mi ne bi uspelo, težavam z bolečo mišico navkljub.

Za človeka, ki ima po 75 km take občutke in zadovoljstvo, ki niti za trenutek ne podvomi vase in dobro ve, da je bolečina sestavni del teka, za njega ni kilometrskih omejitev. Zaradi podobnih stvari imam rad tek in ga nenazadnje tudi spoštujem. Ero si in boš naš "leader". :wink:
S spoštovanjem čestitke vsem vam. :lol:
Uporabniški avatar
 MajdaPR
maraton 100 napisal/-a:Poznam vse križe , težave in pasti dolgih tekov, pa tudi zmaga ni več motiv za težak in naporen trening ,ki je predpogoj za uspešen nastop.Z druge strani pa so tudi leta tisto, ki me omejujejo. V časih je modro prisluhniti telesu.......
LP, Stane!

Ne vem sicer koliko je Maraton 100 star, zagotovo je pa mlajsi od mene.
Jaz pa tudi ne tecem celo zivljenje. Sem zacela sele par let nazaj. Torej sem verjetno ze veliko zamudila, kar se ne da vec nadoknadit.

Fotr napisal/-a:
MajdaPR napisal/-a:...Ce nisem ze prestara. :wink:

Da kaj takega nikoli več ne napišeš, ne rečeš in tudi pomisliš ne. :evil: Forumke ste sama mlada dekleta kot smo forumci sami mladi fantje. Izgledaš lepa, mladostna in dobre volje in če si boš zadala preteči 42 km, boš tudi pretekla. Mogoče skupaj na LJ. maratonu 2005, a ne Fotr?

Tako se torej vse skupaj zacne. Na tak nacin zacnes razmislati o svojih naslednjih ciljih. Se vceraj mi ne bi niti na misel prislo, da bi pretekla 42km.
Res se mi mora prej v glavi nekaj premaknit! To se mora zgoditi kar hitro, ce bi hotela biti s Fotrom skupaj na LJ. maratonu 2005?

Ero, Fotra sploh ne bo potrebno prijet za besedo. On se je ze odlocil, da pretece l.2005 42km. In kar si on zada, tudi izpelje.

Jaz pa bom imela pred sabo tole Maratonovo: Včasih je modro prisluhniti telesu.

Seveda se vedno :cast: :cast: vsem tekacem na Logarskem teku.

Majda
Uporabniški avatar
 Tjaša
Joj, fantje, ko berem o teh vaših pustolovščinah, se mi zdi kot da se dogajajo na nekem drugem planetu - znanstvena fantastika. Priznam, teh dimenzij sploh ne dojemam :oops: in vas gledam kot Bogove :wink:

Z vsem spoštovanjem vam čestitam in sem ponosna, da sem vsaj občasno v vaši družbi :!:
 dragons
Če sem prav seštel je v soboto na vseh razdaljah teklo 244 žensk in 570 moških se pravi skupaj 814 .
Zelo lepa številka.
Uporabniški avatar
 ero
dragons napisal/-a:Če sem prav seštel je v soboto na vseh razdaljah teklo 244 žensk in 570 moških se pravi skupaj 814 .
Zelo lepa številka.

ja, res je. ko sem pred soboto gledal rezultate prejšnjih let, sem se čudil, kako je, na primer, možno, da je bilo na 15km več kot sto žensk. pozabil sem, da je to tek in POHOD in da so pohodniki verjetno v večini.
Uporabniški avatar
 ero
hojla, česa vsega je dandanes zmožna tehnika :D poglejte, kaj sem naredil sredi teka ob 6:56 zjutraj z Nokio 6600:

[url=http://www.sportosplet.net/galerija/thumbnails.php?album=184&page=6]Slika
Slika[/url]

v redu, ne? :D
Uporabniški avatar
 lojzeP
kdo pa sta dva "modela". Boš kej predstavil ? :?

2x LP
Uporabniški avatar
 tini
ero napisal/-a:hojla, česa vsega je dandanes zmožna tehnika :D poglejte, kaj sem naredil sredi teka ob 6:56 zjutraj z Nokio 6600:
v redu, ne? :D

Super. :) Nekje okrog Zalca je to moralo biti.
Sicer, ce se pa spomnim na to neclovesko uro, me kar zmrazi :) .

LpTini

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA