Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

spela*
vidkul Napisal/-a:Še kdaj sem lahko zajček :)
Se ne zgodi pogosto, da sem jaz zajc :lol: :lol:

Včeraj je bilo super :laola

lp vid

Jaz bi si pa tvoje pse sposodila za zajce. :D

Verjamem, se kar pozna, ko ni vprege spredaj. :wink:
Na kakšnem Krožniku ti lahko katero posodim, da boš lahko šla PB. :lol:

lp Vid
Nazadnje spremenil vidkul, dne 30 Avg 2010, 14:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Super desetka! Tretja desetka, tretji OR :)
Upam, da se bo tako se nadaljevalo (in da koncno premagam svojo soprogo, hehe).
Hvala tudi Mateji za krasen finis in izziv za prihodnjic.

Pajo, mislim da ti poleg nagrade za uspesno obranjeno zadnje mesto pripada tudi nagrada za vztrajnost! Upam, da bos drugo leto se hitrejsi (hm, a je predzadnje mesto potem nehvalezno? :) )

Najbolj pa hvala Erotu in Pii za lepo speljano dirko - tako je teklo, da je vse skupaj izgledalo macji kaselj, pa verjamem da ni.
Tudi zame odlična desetka glede organizacije in družbe. Odtekel sem nekaj sekund hitreje od napovedi - čeprav sem imel kar malo treme zaradi nastopa v tretji skupini, kjer sem imel najslabši prijavljeni čas - in le dobro minuto počasneje od osebnega rekorda, tudi po zaslugi vremena (oblak je čudežno skril sonce skoraj ves čas teka) in dve minuti hitreje kot v Kranjski gori 15.8. Ob tem sem bil prvič letos pretreniran od priprav na triatlon, predvsem od neterkaških disciplin. In prvič letos pognal puls preko 175 vse do 178.
Hvala Pii in Erotu (in vsem drugim) za organizacijo vzorne prireditve.
Tudi razglasitev in analiza sta mi bili v užitek v odlični tekaški družbi. Kar nekaj TF-jevcem smo pa pogrešali.
Na vseh sem bil in še pridem.
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 02 Sep 2010, 09:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Čeprav smo imeli veterani ta vikend svetovno prvenstvo v gorskih tekih na polskem sem se raje odločil,da pridem na TF 10ko in res ni mi žal saj sem dobro vedel,da Ero in njegova kompanija zelo dobro organizirajo vsako stvar,katere se lotijo"vsaka čast jim" :clap:
Z tekom sem pa tudi izredno zadovoljen saj sem tekel 2 mimuti bolje kot lani,kar mi je prineslo tudi prvo mesto v moji skupini.
Taka je ta reč "bol star bol hitr" :wink:
Nazadnje pa hvala vsem prijateljem,ki sem jih po dolgem času spet videl za lepo druženje in upam,da se kmalu vidimo.
Lep pozdrav :laola OLSON :TF)
No, pa sem se tudi jaz udeležil ene 10ke. Prvič na TF10ki, prvič na 10km, prvič na atletski stezi in prvič na tartanski podlagi. 8)

S svojim tekom sem glede na včerajšnje stanje zelo zadovoljen! Prav tako z rezultatom - 38 min pa drobiž... dobr za prvič! :D

Glede same tekme ste pa že vse povedal. Vse je štimal... k u filmu! :lol: :)

Hvala Erotu in ekipi da ste se matral za nas! :clap: :cast: :clap:

Čestitke vsem ki ste se borili s krogi, še posebej najhitrejšim! :laola :clap:

Posebna zahvala še vsem navijačem in DJ-ju za odlično glasbo ob progi! :clap: :juhuhu: :TF)

Upam da zadevo še kdaj ponovimo! :D
Razočaral moji dami... Nista mogli verjeti, da sem bil spet zadnji. :D Ih mala malica. Pač kolikor delaš toliko lahko pričakuješ. Brez pametovanja.
Pia - Ero super sta. Res. Še se bomo oglasili.
Uporabniški avatar
 ero
tako, tudi na straneh TF10ke so gor rezultati. malo sem preuredil levo kazalo in v prihodnjih dneh bom dodal še podatke iz let 2009 in 2008... pa še kako fotko in povezave na vaše fotke.

hvala vsem za pohvale. mi je kar malo nerodno :oops: upam, da se lahko zahvalim v imenu vseh, ki ste pomagali. brez vas ne bi šlo. mislim zelo resno!
ero napisal/-a:hvala vsem za pohvale. mi je kar malo nerodno :oops: upam, da se lahko zahvalim v imenu vseh, ki ste pomagali. brez vas ne bi šlo. mislim zelo resno!

Naj pohvala odnese zaključne misli iz analize :D
Tudi tretja izvedba TF 10ke je minila...v prijetnem vzdušju...in dobri družbi.

Bil sem na vseh treh... in lahko povem da je tudi tokrat to bila ena odlično organizirana prireditev.
TNX Ero in Pia...zahvala gre seveda tudi vsem tistim ki so pripomogli pri organizaciji in nam tako polepšali nedeljski dan.
Skratka ...lepo je bilo.
Čestitam vsem...ki so posegli po najvišjih uvrstitvah... kakor tudi ostalim kateri so uresničevali začrtane cilje.

Jaz sem se imel super...in za nameček (z malo sreče) dobil nagrado Feelmaxice ...kot "Najbolj uravnotežen udeleženec"....zlata sredina med tistimi ki so "divjali" in tistimi ki so tekli bolj "umirjeno.
Pogrešal sem kar nekaj obrazov...še dobro da so celotno zadevo popestrili številni Štajerci.

Se vidimo... tudi na četrti TF 10ki...če Bog da.
Uporabniški avatar
 DJS
Hvala Erotu in ostalim organizatorjem. Bilo je super. Hvala tudi vsem fotografom. Prvič na TF10ki, prvič na tartanu po 25 letih (od srednje šole). Žal mi je le, da se nisem udeležil druženja po uradnem delu. Pridem še, če bo le možno.
Bom kratka, ker so drugi že vse napisali. Vendar bom nekatere stvari ponovila. :wink:
ERO in Pia z ostalimi prostovoljci, en velik hvala za vse! :clap: Organizacija takšnega teka ni mala stvar in da nekdo žrtvuje svoj prosti čas za to, vsaka vam čast! :cast1:
Občutki, ko tečeš in ljudje (tudi tisti s katerimi se vidiš prvič) ob progi navijajo za vsakega posebej, ko vpijejo tvoje ime..... fenomenalno. :clap: :laola
Družba je bila enkratna, "klepetalna", nekatere TFovce spoznala na novo.... :D
O doseženem rezultatu ne bi. :mrgreen: ...pa saj je bilo vse ostalo super!
Hvala tudi vsem fotografom za fotke, nekatere bi bile prav za kakšno literaturo o tehniki teka! :--
Pa drugo leto, če bo zdravje zagotovo spet! :juhuhu:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA