Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Vitezi, čestitke za odlično organizacijo, jaz ne vidim nobenih možnosti izboljšav, a me vsako leto presenetite.
Popoldansko plavanje in sončenje, druženje z tekači iz TF in tudi ostalih krogov, pa potem tek in zopet druženje. Lepo smo se imeli.
Ta tek je tako zanimiv, da sem se udeležil še vseh. Leta 2008 mi ga je nazadnje uspelo preteči pod 50 min in tudi letos sem se držal te tradicije. Postavil sem se primerno (ali celo bolj zadaj) in prve štiri km je šlo lepo na izi v množici. Potem sem (lahko) pospešil, a je bilo moči le za 5 km, tako, da sem na koncu lahko spet malo popustil. Naslednji dan je bil navrsti triatlon v Velenju, tako, da ni bilo pretiranega ponočevanja.
nočna 10-ka - ZAKON :laola :laola

V podobni zasedbi kot lani spet skupaj na Bledu. Prihod na Bled, vročina, turisti...dobiš občutek, da si na dopustu in čistem odklopu. Paše po izpitih :)
In res sprva teče dan v dopustniškem ritmu. Poleževanje, plavanje, druženje... Napetost se proti večeru stopnjuje in utrujenosti, ki običajno nastopi pri meni že ob zgodnjih večernih urah ni. Adrenalin deluje, energija na vrhuncu :) Super občutek. Segrevanje s fanti in štart. Letos brez lučke, pa je vseeno super šlo. Baje, da sem spregledala, ko me je prehitela drugouvrščena... Torej Bled, odličen za taktično prehitevanje; mogoče sprobam naslednje leto :mrgreen:
Izredno hiter štart, na uro raje nisem gledala in tekla vseh 10 km po lastnem občutku. Izboljšala sem lanski čas za približno 6 minut. Pa tudi ujela manj podrobnosti med tekom.... Tak pa je če si "prehiter". :) Pa namesto dveh kremšnit, tokrat le ena. Posledica hitrosti, hmm... Plesala pa vendarle od začetka do konca... In šla zadnja spat, jes :)
Vitezi vsaka čast!!!
 kovit
spela* napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a:in s časom 36.25 min dosegel moj nov PB na 10 km... :mrgreen: 8)

Tudi tebi čestitke za osebni rekord! :clap:
In tudi drugim za odlične rezultate!

Stari tole je pa že nekaj...dober rezultat. :clap:
No ja... baje da si vmes malo sekal pot na skifu... ampak vseeno ok :wink:
kovit napisal/-a:
spela* napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a:in s časom 36.25 min dosegel moj nov PB na 10 km... :mrgreen: 8)

Tudi tebi čestitke za osebni rekord! :clap:
In tudi drugim za odlične rezultate!

Stari tole je pa že nekaj...dober rezultat. :clap:
No ja... baje da si vmes malo sekal pot na skifu... ampak vseeno ok :wink:

O, Kovit, si že prišel z dopusta... :roll: :) , ja hvala za čestitko... :clap: :cast:, si me prijetno presenetu... 8) :D , drugače pa itak, da sem itak useku kakšno bližnjico, kako pa misliš, da sem drugače dosegel tak rezultat v :lauf: :nono: :ignore:

Lp! :wink:
 kovit
[/quote]
O, Kovit, si že prišel z dopusta... :roll: :) , ja hvala za čestitko... :clap: :cast:, si me prijetno presenetu... 8) :D , drugače pa itak, da sem itak useku kakšno bližnjico, kako pa misliš, da sem drugače dosegel tak rezultat v :lauf: :nono: :ignore:

Lp! :wink:[/quote]
Kako pa veš da sem z dopusta :shock:
No zdaj ko si se našpiču na "10 km" in me tu gladko ubiješ, bi lahko začel z maratonom...da boš ta prav desc. :)
Ajde če se upaš na lublanca :wink:
kovit napisal/-a:

Lp! :wink:[/quote]
Kako pa veš da sem z dopusta :shock:
No zdaj ko si se našpiču na "10 km" in me tu gladko ubiješ, bi lahko začel z maratonom...da boš ta prav desc. :)
Ajde če se upaš na lublanca :wink:[/quote]
Veš, da vem, da si bil na dopustu :-- :lol:, ker že dolgo časa nisi nič komentiral tuki gor na forumu... :roll:, drugače pa bi si upal iti na Ljubljancu maraton, samo bi se moral potem odreči mojim priljubljenim vaškim dirkam... :( :roll: :nono:...pa prilagoditi treninge...drugače pa, a ti se pripravljaš na lj maraton al kaj :?: :shock: in želiš tekmovati z menoj :shock:, ali samo želiš zvedeti, da sem ta pravi desc :?: :) :wink:
Obivankenobi, le vkup, le vkup uboga gmajna :wink:
Na LM te ne spustimo skozi..boks te že čaka, kjer piše Wellcome 42..verjemi, drugi krog specialni efekti -----------> garantiram :D

Tilcara ti prizanese, ker ne promovira Radencev za prvi maraton..moj prvi je bil Radenci na KVADRAT :lol:
kovit napisal/-a:Ja kva zdej?
Greš ali ne greš...
seveda bi rad mal potekmoval in rabm eno žrtev :) Jaz začnem danes s treningi... ne bo zajebancije...
:D

Ok Kovit, sprejmem izziv... :roll: :) , mogoče je pa res že čas, da po 6 letih tekanja odtečem svoj prvi maraton... :shock: :oops:, čeprav mogoče ni preveč smiselno, da bi tekmoval s tabo kot izkušenim maratoncem... :clap: :cast:, čeprav se pa ne bom predal kar tako... :nono: :--, tako, da kar začni s treningi... :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA