Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Nataša
Bajsi se zmer tok razpiše, da čist zmanjka placa, da bi še jest kšn svoj vtis dodala in to sploh ni fer spljoh. Zdej pa tkole: al on neha zasedat plac s svojimi doživljajskimi izlitji al pa dobim tisto vilo s pokala, da jo dam na smrekco. Vse ma svoje meje in jest sem drgač potrpežljiv člouk, sam kar je pa preveč, je pa preveč!!! :evil: :( :o :cry: :lol:
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Ja Nataša, kaj si se pa ti danes name spravila. Najprej nekaj klevetaš, da se obnašam necivilizirano, zdaj nekaj noriš, da zasedam plac na TF,...
Izgleda, kot da bi bila zaljubljena. Samo jest sem na žalost (tvojo) že vezan! C, c, c, kaj vse človek ne doživi.
Ko se bije, taj se voli press
 Nataša
hi hi, zdej si me pa odkril :oops: a pa ni šans da bi bla midva vseen par??
a ti loh vsaj kdaj pišem? :lol: :lol:

ma ne vem, taka fajn tarča si, k se zmer pol neki razburjaš nazaj. sej ne bom več. že grem. ne me tepst.
Uporabniški avatar
 pegaz
Veš kaj, to je poročilo s prireditve in se lahk razpišem, kolkr se hočem!
(togotno tolče s peto po tleh)
Kar je res se pa žihr puve!

Nataša napisal/-a:Bajsi se zmer tok razpiše, da čist zmanjka placa, da bi še jest kšn svoj vtis dodala in to sploh ni fer spljoh. Bajsi se zmer tok razpiše, da čist zmanjka placa, da bi še jest kšn svoj vtis dodala in to sploh ni fer spljoh.

Aja, BAJSI je na tapeti... (whew!) Ja, sej je res, nekej je treba nardit, čouk piše k zmešan! Ustaute ga! Storte kej! :evil:

Nataša napisal/-a:Zdej pa tkole: al on neha zasedat plac s svojimi doživljajskimi izlitji al pa dobim tisto vilo s pokala, da jo dam na smrekco. Vse ma svoje meje in jest sem drgač potrpežljiv člouk, sam kar je pa preveč, je pa preveč!!!

Dršte jo! Uno vilo mi je skor iz rok strgala! In to PO tekmi, k je bla itak že napou fuč. Zdej vem, zakaj Bor ni pil une vode, k je bil turbo dizel notr zihr! ;)
(zdej bo odstopla kot ministrca pa šla za loščilca pokalov. Kukr. MALO MORGEN, lubica!) :twisted:
 Nataša
pegaz napisal/-a:zdej bo odstopla kot ministrca pa šla za loščilca pokalov. Kukr. MALO MORGEN, lubica! :twisted:

okej, sej vem, da smo že vsi zreli za v peskovnik, ampak tole pa vseen še povem (pol nej mi pa nekdo zaklene tipkovnco ker mam uno verbalno bolezen k ponavad Darkota napade :wink: ):

ne vem, zakaj bi odstopla kot ministrica?????
Pegaz, pa sej nisem blond...halooooo
in da žrtvujem kostime, plačo, audija, počitnce na Fidžiju, druženje z jetset smetano...

pokal lahko tud drgač dobim... :twisted: :twisted: :twisted: (Wiley E. Coyoti - suuper genius)
 Nataša
jcerni napisal/-a:Polmaraton Palmanova pa je potekal po čisti ravnini. Na rezultat pa lahko vpliva tudi število ovinkov. Npr. če imamo dve ravninski progi in je ena bolj ovinkasta, bodo rezultati slabši.

težko bi rekla, da je bila čista ravnina. Kar nekajkrat se je cesta zahrbtno vzpenjala, skoraj neopazno. In v Ljubljani spet ni bilo takšnih klancev, da bi bili progi povsem neprimerljivi.
Uporabniški avatar
 GTA
A ma kdo kakšno idejo kje bomo dobil uradne rezultate.....če jih sploh bomo? Če smo se že tolk potrudil, da smo pretekli ta lep mali maraton bi nam vsaj uradno lohk povedal kolk hitro oz. počasi nam je to uspel!

Lp!
Uporabniški avatar
 Staša
pegaz napisal/-a:Namesto lova za makaroni in potico sem za iztek zadnji krog spremljal še Nto in Bora, kmalu pa sta od naše četice iz začelja pritekla tudi Staša in Vid.

:shock: :evil: :(

kakšna manipulacija z rezultati je pa tole?!? že četrtič to sezono - najprej me v bevkah dajo v starejšo kategorijo in pristanem na četrtem mestu. potem v italiji pripišejo meni rezultat daše, njej pa mojega (1km mojega znoja!). potem na Fotrovem teku Nta pride na mesto pred mano, čeprav jo čakam med potjo kar nekajkrat, da opravi cimote (nema veze), zdaj pa še tule?!?

:(
Uporabniški avatar
 Bor
no nekaj je pa že....

Questi i numeri della manifestazione :
709 atleti iscritti
84 gruppo sportivi
17 gli atleti su cicloni
3 atleti del Marocco
42 gli atleti del Gruppo sloveno "TEKASKI FORUM
 dragons
Ja ne vem a sem prav prebral, da si bo lahko vsak sam sprintal diplomo s časom.Samo potrpežljivost bo potrebna.
 dragons
Tupolyew napisal/-a:A kdo ve, kter Arabc je zmagal, pa kakšn cajt je imel???

BOUDALIA SAID 1.06.19
Uporabniški avatar
 klaudi
Živijo miškoti!
Najprej bi pripomnila, da smo nekatere člane pogrešali ( kukr LojzeP, pa Fotr....) Drugač je bil pa en tak nepozaben izlet in krasen dan za tek.
Hvala vsem za spodbudo med potjo.
Da nimamo kakšnih hujših poškodb gre zahvala tudi Alešu, ki nas je zdravil :D . Vsekakor moramo kaj takega čimprej ponoviti!
Uporabniški avatar
 Staša
klaudi napisal/-a:Da nimamo kakšnih hujših poškodb gre zahvala tudi Alešu, ki nas je zdravil :D . Vsekakor moramo kaj takega čimprej ponoviti!

Mislim, da bo Aleš vsekakor za! :) :) :) :wink:
Uporabniški avatar
 janika
no pa bom še jaz pohvalila odlično organiziran in izpeljan maraton v Palmanovi. Sem tekla drugega v življenju :oops: , pa me je sonček kar malo zapeljal, da sem malo preveč sanjala in pričakovala kakšen boljši rezultat, pa me je 3 km pred koncem zmanjkalo, kar je posledica premalo priprav in nesproščenosti. :evil:

Ker sem bila premalo ogreta in raztegnjena, so me krči hoteli grabiti kar na začetku, pa še rame so me bolele. Po nekaj km teka, sem ujela ritem, a nisem mogla več ujeti Kludi, italijanka s katero sem tekla, pa ni razumela niti besedice angleško. Sedaj vem, zakaj tako rada govorim in tečem, Takrat vsaj vem, da imam pravi tempo. :idea:

Za tolažbo sem izboljšala rezultat lj 1/2 maratona za 6 minut, kolenčka, ki mi jih je "ogreval" Aleš :oops: , pa so danes zelo v redu, saj me nič več ne bolijo, če grem navzdol po stopnicah. Sledi nekaj dni tekaškega dopusta, kolesarjenje, plavanje, potem pa sledijo priprave za Dolsko. :lol:

lp
Janika

zmaga je naša :laola
Uporabniški avatar
 lojzeP
Pogrešani so stalno na preži, vse vidijo, vse vedo, komaj čakajo kdaj se kdo oglasi in kaj novega napiše - poleg pa tekmue s krokodili, kdo toči večje solze, ker ni prisoten ob tako prijetni družbi. :cry:

Vidim, da ste se imeli mega ( je to zasluga tudi mojega neprihoda ?? )
Kot sem že povedal, meni take temperature ne ustrezajo preveč - tudi priimek to dokazuje.
Sedaj delem le še na intervalih, tako, da bodo daljši teki prišli v poštev šele takrat, ko Pečenko ne bo več oblečen v suknjič.

Zelo pohvalno, da kot ekipa delujemo množično in se predstavljamo kot veliki pozitivci - ja itaq ...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA