Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Jst šel na 10km in dosegel svoj cilj, kar je bil preteči pod 1h. Sem zelo zadovoljen saj sem šele v aprilu začel trenirat in takrat sem komaj pretekel 2km in nikoli prej v življenju nism tekel.
Uporabniški avatar
 raf
Glede na toplo vreme je bilo intervencij bolj malo med maratonci. Edino dogodek na 6 km, ko je že prvi dol padel je bil malo čuden, ker pač predvidevam ,da je imel tekač kake zdravstvene težave in ga izčrpanost takrat sigurno še ni izdala......drugače pa čestitke za odlično organizacijo in tudi oskrba na koncu je bila vrhunska, ker sem lahko vzel štiri vode in celo vrečko piškotov, da smo me vsi hecali, kam bom vse to dal....ampak sem že vedel, da rabim veliko hrane pri 4,6 cukra......
Tole včeraj pa bil moj najtežji maraton. V bistvu sem kolebal kar nekaj let in se tako vedno odločil za polovičko, vročina pač ni moj prijatelj. Letos je izgledalo malce bolj ugodno, a se je na koncu izkazalo, da so Radenci pač nekaj posebnega, tudi kar se vremena tiče.

Prvi krog praktično brez problemov z ročno zavoro, predvsem sem hotel čuvati koleno. Obrat po prvem krogu je prav nekaj posebnega, ob bučnem navijanju pač ne moreš kar tako zaviti v cilj prvega kroga :D Potem lepo brez problemov do 30 km, takrat me je začelo "zajebavati" desno koleno. Koleno ni zdržalo do cilja, glava je, tako da sem se le nekako privlekel do cilja.

Pohvale organizatorju. Tudi mi zadnji, tudi v drugem krogu smo imeli na razpolago hladno pijačo in polno založeno okrepčilno postajo. :clap: , no vmes se je našla ena, kjer je bila pijača topla, ampak to je bilo bolj izjema kot pravilo.

Sedaj pa počitek (od dolgih tekov seveda), ki sem ga sicer planiral po Bielu, pa je prišel pač prej :cry:
Zdravo!

Lahko prosim vsi, ki ste pretekli polovičko ali maraton, napišete koliko so vam namerile vaše urice ? Pa znamko ure zraven... :D

Prosim lepo, ker me zelo zanima. :wink:

Hvala!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA