Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 primus
Bor napisal/-a:ampak pr meni majo vsi večerni teki eno napako....
manjka jim analiza :cry:

Ampak potem ne bi mogel bit pred večernim tekom že dvakrat na Šmarni gori, knede :D :shock: :D

primus

p.s.: mal te moram hvalt, glasovanje za 2005 bo kmal tukaj, konkurenca pa veš da je huda :D :D :D
Uporabniški avatar
 Vlajko
GaGa napisal/-a:....Pa moji kompanjoni so mal zahinavli :lol: , ker so zavili po ta kratki...

.....na ta kratkega ..... Slika
Uporabniški avatar
 runner
Dedič je tako užival, da še danes govori o tem. Kapo je dobila Vita in smo tudi v vrtec šli kot Božička. (Njej ni bilo nič nerodno)
Hej kdo je tiskal štartne številke? Po mojem je zaspal al pa se mu je kaj zataknilo ker vsi smo, verjeli ali ne, imeli enako štartno številko. Pismo kako da to noben ni opazil :-P
Odlična zabava in lepo je bilo videti znane obraze. Čeprav sem marsikaj čaral nisem uspel sčarati, da lahko pridem v Dolsko na tek. Ej če bo prašič propadel zaradi mene ... Nič ni še dokončno in še vedno čaram in upam da se vidimo na Prašičijadi.

HO HO HO ... LP runner & dedič
Uporabniški avatar
 nada
Evo še mene, sicer je vse že napisano ( bilo je :lol: :lol: ), aja pa še nekaj :arrow:
Runnerju hvala za vodo, je taaako pasala :lol: :arrow:
pa Dpopu za izvirne fotografije ( a sem te res kar stran ganjala; pa ja nisem taka, no :oops:), :arrow:
pa našima naj, naj pa sej sem že pozabila v kateri kategoriji ( Pegaz&Bor) za spremstvo, ker sem baje sem takoj nehala jamrat, ko sta me dobila medse :ignore:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA