Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 ero
hojla,

kaj naj rečem - krog je sklenjen! lani smo v Dolskem prvič številčneje nastopili kot TF in letos smo postavili rekord, ki ga bo težko preseči - več kot tretjina vseh udeležencev se je prijavila kot TF. hvala vsem vam!

in seveda čestitke organizatorjem ter domačinom za super prireditev. Jernej je pa še posebej občudovanja vreden. teče, spikerira, ..., povsod je raketno hiter in vse ima pod nadzorom. bravo!

ja, bon za pujska je varno nameščen pri nas doma na tabli v veži. ko bo čas zanj, na kakem spomladanskem pikniku, boste vsi, ki ste tekli za njim, seveda zelo toplo vabljeni. a tudi na simpatizerje in žalujoče ostale ne bomo pozabili, ne?

danes je v Dnevniku objavljena fotka s člankom in rezultati:

[url=http://www.sportosplet.net/galerija/thumbnails.php?album=328]Slika
Slika[/url]

tudi včerajšnja analiza je bila rekordno dolga, a ne? vse v stilu :twisted:

še enkrat hvala vsem, ki ste bili zraven!!! najboljši ste!!!
Uporabniški avatar
 nada
Včeri na analizi je nekdo pozabil črn bidon z belim nike znakom. Kdor ga pogreša naj se javi

:arrow: Ja, jaz sem ga pozabila, ampak saj ni važno nikar ne šparaj tiste flaše s postanim čajem :oops:
 Pirat
Ko berem vsa ta vaša doživetja iz Dolskega, mi je zelo žal, da me je bolezen prikovala v posteljo, tako da se nisem mogel udeležiti tudi Božičkovega teka. :oops: Se vidimo naslednje leto! Veliko prijetnih trenutkov ob teku in tudi sicer vam želim. In seveda čim manj poškodb! Srečno, zdravo, veselo in še vse kar si sami želite leto 2005!
 dragons
Vse je bilo že povedano !
Skratka super od začetka do konca. :D

Bi pa bilo dobro vpisat v farmacevtske priročnike, da so stranski učinki povečane količine vitamina B v krvi , dobre ideje oz, cilji v tekaškem športu . :D
Uporabniški avatar
 klaudi
Hojla!
Jaz bi se samo rada zahvalila mojim kavalirjem za spremstvo in držanje tempa. RES HVALA. Sem si dokazala, da sem sposobna tudi malo hitreje od mojega večnega tempa.
Drugač pa je bilo vse super, analiza kratka, ampak sladka, tiramisu od Barb- enkraten. Uni k so bili bolančkani in niso tekli, pa upam da so že zdravi.
 Lučko
Hoj :lol:
Ja ta vikend sem imel kar nekaj opravka z živalimi. :shock: Ja, dobil sem jih kar nekaj :arrow: enga skupno kot TF v Dolskem (prase :cast: ) nekaj več žvali pa je bilo na mojem PC-ju (črvi, črvički, bubice, žuže, koloradski hrošči, gliste, deževniki... :--( ) :arrow: no te žvali so že pokojne (jih je "ata" TFSS DušanR potamanijo :lol: ).
Dolsko :?: :arrow: ja fajn tek v super družbi Klaudi, Obija in Bora. Mal smo tekl (edino navzdol smo pa mogel fajn tečt, ns je Klaudi fino terala :oops:) , mal smo parcele gledal, velik smo ljudi pozdravljal... res sproščujoč tek. :lol:
V glavnem, cilj je bil dosežen :arrow: prase je naše :twisted: , rešena je Tini-jeva porcija. :wink:
Uporabniški avatar
 GaGa
Tud jaz sem se imela super :D !!! Predvsem pa še nisem preživela in doživela tolk dolge analize :shock:

Nisem sicer pujsežer, ampak na piknik pa zagotovo pridem :!:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Na piknik bi prišel tudi jaz in kakor je omenila GAGA tudi jaz nisem pujsožer, ampak samo pršutožer :lol: .Tako, da preden bi nastal pršut pujseka že ne bo več. :cry: :cry:
Prišel bom, da vsaj podoživim vse to, kar ste doživeli Vi vsi skupaj na teku v Dolskem in da seveda ne pozabin analize.
ČAO! se vidjamo na "PUJSKARJADA"
Uporabniški avatar
 miro
Tudi jaz sem preživel Dolsko , ker pa sem bil nominiran za "skrivača let",sem se prešvercal in kljub svojim betežnim letom odtekel tadooolgo progo, tako ,da ne bi razočaral predlagateljice.
Drugače pa mi je bil tek všeč ,z rezultatom še kar zadovoljen, samo analize se nisem mogel udeležiti.
Vse drugo ste napisali že drugi.
Lp
Miro

Ps: Tudi meni je crknil računalnik zaradi živalic , tako ,da sedaj pišem na "E točki". Upam , da mi bodo kmalu zamenjali disk.
Miro
Opazil sem tudi šele sedaj , da me niso uvrstili v nobeno kategorijo , čeprav sem se pred startom dogovoril , da bom tekel daljšo razdaljo.Škoda ,črna pika organizatorju vsaj iz moje strani.
Miro
Uporabniški avatar
 Vlajko
miro napisal/-a:...Opazil sem tudi šele sedaj , da me niso uvrstili v nobeno kategorijo , čeprav sem se pred startom dogovoril , da bom tekel daljšo razdaljo.

Miro, velja pa, seveda, tudi za vse ostale. Vse probleme v zvezi z rezultatom boš najhitreje razrešil, če pokličeš Jerneja Rebolja (031 657-841). Moj sodelavec je imel problem, identičen tvojemu, pa je bila zadeva po klicu rešena v mekaj minutah.
Uporabniški avatar
 bigfrik
No, zdej je pa se nekej novih slikic,sicer nisem bil jest tko priden,ampak so pa gor,za vec pa ni blo placa,men pa noce nalagat slikic! :evil:
Uporabniški avatar
 Grinhorn
mirc napisal/-a:Super vzdušje. Rekordna udeležba TF-jevcev 62/173: trikrat več kot
2003.

Nekaj slik mi je končno uspelo naložiti v galerijo.

Lepo se imejte in uživajte med božičnimi prazniki.

Lp Mirč

Ne vem koliko je važno, ampak na tvoji galeriji je mislim prišlo do napake. Pri prvi sliki kjer imaš napisano:
Zmagovalke 30<Ž<=40
Forumovke L->D: Marina, Nataša, Pia
Na levi je pa mislim da Simona!
Prav tako je napaka na sliki 6. kjer kaže iste osebe piše ti pa jih imaš sedaj drugače napisane:
Zmagovalke 30=<Ž<=39
Forumovke L->D: Nataša, Pia,Marina
Pa šment spet je na levi Simona! :wink:

lp
Uporabniški avatar
 Bor
Grinhorn napisal/-a:
mirc napisal/-a:Super vzdušje. Rekordna udeležba TF-jevcev 62/173: trikrat več kot
2003.

Lp Mirč

Ne vem koliko je važno, ampak na tvoji galeriji je mislim prišlo do napake. Pri prvi sliki kjer imaš napisano:
Zmagovalke 30<Ž<=40
Prav tako je napaka na sliki 6. kjer kaže iste osebe piše ti pa jih imaš sedaj drugače napisane:
Zmagovalke 30=<Ž<=39

lp

mirč je napisal samo forumovke....in skrajno levo je Marina, naslednja forumovka pa je Nataša, in nato Pia.,...... :wink:
Uporabniški avatar
 Grinhorn
Bor napisal/-a:
Grinhorn napisal/-a:
2003.

Lp Mirč

Zmagovalke 30<Ž<=40
Zmagovalke 30=<Ž<=39

lp

mirč je napisal samo forumovke....in skrajno levo je Marina, naslednja forumovka pa je Nataša, in nato Pia.,...... :wink:

Sorrrrrrrry :oops:

lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA