Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 pajo
Iggy77 napisal/-a:Da ne boste čisto raztrgali gospe Žigonove. Če se prav spomnim je tekla kot del štafete, zato ste jo nekateri ujeli in prehiteli šele v drugem krogu :)

Lepa tekma, dobra organizacija. Velik problem je bil je izpad elektrike med tekom (štartno ciljni lok je padel na tekače) in posledično predolgo čakanje na rezultate, vse ostalo samo za pohvalit ;)

Pa še nekaj mojih fotk na to temo: Tek 4 mostov

Bi jih rad videl pa jih ne morem...
Misho76 napisal/-a:
spela* napisal/-a:V mojih očeh pa izgubi kredibilnost tisti, ki natolcuje, potem pa, ko se izkaže, da se je zmotil, se niti opraviči ne.

Spela*, to je moje mnenje in se ne mislim opravičevati. Ni pa zgolj golo natolcevanje :arrow: nisem se zmotil, saj ni pretekla celega kroga, kar so potrdili tudi organizatorji. Tsp. so bila moja opažanja pravilna. In sem na to podal tudi svoje mnenje, ki je, tako kot je. Lj, njej svaka čast, da pri teh letih še teče in miga, vendar ima vsaka medalja dve plati in ni vsaka zgodba tako idealna, kot se na prvi pogled zdi. Kar pa se tiče moje kredibilnosti :arrow: to mi je pomembno pri ljudeh, ki jih poznam in so mi blizu. In ti vedo, da sem. Tebe osebno ne poznam in po pravici, mi je vseeno, ali za tebe sem ali nisem kredibilen. To je pač tvoja odločitev, ki jo spoštujem. To je to in pika. Ne mislim več o tem sploh razpravljati, ker zadeva je za mene passe. Lepo se mej, M

Kot je tebi vseeno zame, je najbrž Žigonovi vseeno zate.
S to razliko, da si ti njo obtožil goljufanja.
spela* napisal/-a:Kot je tebi vseeno zame, je najbrž Žigonovi vseeno zate.
S to razliko, da si ti njo obtožil goljufanja.

Če ti to tako razumeš, tudi prav. Jaz vem, kaj sem mislil in s tem nimam težav. Če jih imaš ti, so to potem tvoje težave.
Jp, hudič je to, če hočeš oz. moraš imeti zadnjo besedo, a ne.

Špela marela na forumu visela,
pa men je težila,
namest', da bi me pr' mir' pustila :--

spela* adijooooo
No kar se mene tice. Tudi jaz se ne mislim opravicevati. Je pa zanimivo, da jo je Misho ujel v prvem krogu, jaz pa v drugem...

Ampak sem slisal po koloarjih se to cesto dogaja....

Pa mislim, da je brez veze parlamentirati o tem. Vazno je, da se mamo fajn in da uzivamo v teku, to naj bi nas navsezadnje povezovalo in druzilo. Tako sem sam spoznal ze nekaj ljudi - dobrih...

Bi pa vseeno morala biti med tekaci prisotna etika... Ampak spet menim, da to ni tema za forum vsekakor pa ne za to temo....
hmmm :|
tekaške etike ni, vsaj pri meni ne :!: tečem zaradi sebe in ne zaradi drugih, tečem zaradi počutja. poldy, kot si napisal to spada v kaj drugega, za kakšno Bosotno Rpilogo :mrgreen:
zakaj kdo teče, zakaj jaz tečem si pa lahko pogledate v moji prvi izdaji "novele" z naslovoom "Zakaj tečem?", katera je na trgu že slaba tri leta in se prodja "za hren" in ne "za med" :(

Pa en lep pozdrau s ta globoke gorenske :)
Radolca,

Sicer bi si rad prebral tvoja razmišljanja, pa imam malo težav, khm... A bi lahko mogoče kakšen link do bodisi spletne trgovine ali pa khm tko kakšen link, kjer bi videl kaj več o knjigi... Saj ne mislim, da bi neko reklamo delu, samo ko vpišem v google naslov... mi vrže vse kaj drugega kot tvojo knjigo...
 T4M
Kot ste seveda videli tudi sami, so bile letošnje asicsove tekaške majice brez rokavov. Nekateri tekači so ob tem zavzdihnili: "Pa ne spet majica brez rokavov." Zanima me, kakšno je vaše mnenje o majicah - z rokavi ali brez?
Hvala za komentarje.
lp, Igor
Jaz celo poletje pretečem v majici brez rokavov ali celo zgoraj brez, tko, da kar se mene tiče še bolš. Manj švicam pod pazduho. Majica, ki smo jo dobili je super, je kvalitetna in ni nek poceni plastik fantastik, ki ga danes delijo na mnogih tekaških prireditvah. Je pač asics in kar se tega tiče kapo dol. Dons zutri tudi prvič sprobana in se obnese fajn. Je pa težko vse zadovoljit, sto ljudi, sto čudi. Če komu ni všeč, jo rade volje vzamem :mrgreen:
 T4M
Misho76 napisal/-a:Jaz celo poletje pretečem v majici brez rokavov ali celo zgoraj brez, tko, da kar se mene tiče še bolš. Manj švicam pod pazduho. Majica, ki smo jo dobili je super, je kvalitetna in ni nek poceni plastik fantastik, ki ga danes delijo na mnogih tekaških prireditvah. Je pač asics in kar se tega tiče kapo dol. Dons zutri tudi prvič sprobana in se obnese fajn. Je pa težko vse zadovoljit, sto ljudi, sto čudi. Če komu ni všeč, jo rade volje vzamem :mrgreen:

Hvala, Misho. :-)
tudi jaz poleti, pa tudi pomladi in jeseni, če se da, tečem v majici brez rokav.
majica je v redu, sem zadovoljen z njo.
na večina tekov dobiš poceni majico in jo jaz kar enostavno naprej dam, recimo kateremu od žlahte 8)
Uporabniški avatar
 pajo
T4M napisal/-a:Kot ste seveda videli tudi sami, so bile letošnje asicsove tekaške majice brez rokavov. Nekateri tekači so ob tem zavzdihnili: "Pa ne spet majica brez rokavov." Zanima me, kakšno je vaše mnenje o majicah - z rokavi ali brez?
Hvala za komentarje.
lp, Igor

Igor nimamo se kaj pritoževati nad tem kar smo dobili . Normalno, da je v tem letnem času majica brez rokavov.Super več kot zadovolje. Kako pa bi debelo gledali če bi jo dobili z dolgimi rokavi? :lol: Enako velja za pogostitev po teku. Meni čisto odgovarja.HVALA: :FO:
 T4M
pajo napisal/-a:
T4M napisal/-a:Kot ste seveda videli tudi sami, so bile letošnje asicsove tekaške majice brez rokavov. Nekateri tekači so ob tem zavzdihnili: "Pa ne spet majica brez rokavov." Zanima me, kakšno je vaše mnenje o majicah - z rokavi ali brez?
Hvala za komentarje.
lp, Igor

Igor nimamo se kaj pritoževati nad tem kar smo dobili . Normalno, da je v tem letnem času majica brez rokavov.Super več kot zadovolje. Kako pa bi debelo gledali če bi jo dobili z dolgimi rokavi? :lol: Enako velja za pogostitev po teku. Meni čisto odgovarja.HVALA: :FO:

Me veseli, Pajo :-)
 T4M
Radolca napisal/-a:tudi jaz poleti, pa tudi pomladi in jeseni, če se da, tečem v majici brez rokav.
majica je v redu, sem zadovoljen z njo.
na večina tekov dobiš poceni majico in jo jaz kar enostavno naprej dam, recimo kateremu od žlahte 8)

Radolca, tale pa verjetno ne bo za žlahto :-)
Danes prvič v življenju oblekel majico brez rokavov. Jap, dejansko prvič v življenju. V teh majicah se počutim hecno. Danes sem sprobal majico od T4M. Rekel sem si, da bom poskusil, da vidim razliko. Šel sem tečt po nekih gozdnih poteh, kjer naj ne bi bilo preveč tekačev v tem času... pa jih je bilo zanalašč danes največ. Lahko rečem samo, da me brez rokavov sploh ni motilo... V bistvu je bilo prav zanimivo... Bom še poskusil...
Glede kvalitete majice pa se strinjam s predhodniki. Kvalitetna majica. Sicer pa ni pričakovati manj glede an odlično organizacijo in izvedbo samega teka...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA