Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Še par mojih besed...

Vsaka tekma na Grintovec je nepozabna. Biti "zraven" pomeni "leto dni življenja več".

Hvala in čestitke organizatorju, ter seveda čestitke udeležencem teka.

:laola :laola

Čeprav so misli marsikomu (tudi meni) v času teka "uhajale" na "spolska tla", na vrhu je bila samo ena: čudovito!

Hvala vsem za "navijanje".

Se vidimo tudi naslednje leto!

Srečno!

lp. zvone
Tekma, na kateri se mi je v glavi prvič pojavilo vprašanje:

"Ali naj odstopim!?"

Razmere za tekmovanje so zame bile peklenske ... Želja je bila ogromna, priprave na Grintovec oddelane več ali manj uspešno, a po cca. 4km proge sem vedel, da to ni pravi dan za lovljenje rezultata in izboljšanje najboljšega časa na Grintovec, ampak, da bo to tema in borba s samim seboj!

Na melišču sem bil že 100% prepričan, da ko pridem na Kokrško sedlo, da se vsedem in odstopim iz dirke, ampak ko sem bil tam in so vsi tisti ljudje navijali sem si rekel: "Gremo naprej!".

Čas na vrhu je bil konkretno slabši od lanskega, a občutka na vrhu ne znam opisati ... To je enostavno treba probat in doživet!

Hvala vsem za vodo, limone, slador, navijanje, vzpodbudo, makarone, znoj in hvala reki Kamniški bistrici, da je tam kjer je, bila je odličen kraj za ohlajanje prekurjenega telesa!

Takoj po tekmi sem si rekel, da je to moj zadnji Grintovec, a že danes razmišljam drugače ... Seveda se vidimo spet naslednje leto! :)
matej2 napisal/-a:Slavno navijanje od ZZ topke bi res rad enkrat doživel.

Hja, ma, jast sem zdej zadnji dve leti v službi navijačice, zato ker imam na vseh straneh mojega prelepega telesca kakšne poškodbe - eno na levi, eno na desni, pa spodaj, pa zgoraj :lol: in ne vem še, kje.
Ko se jast rehabilitiram, bom pa spet v prvih bojnih vrstah na tekmah za tekaški prestol. :--

Pole bojo pa ptički spet lepo, v miru zadihali.
No, do takrat bo pa res še nekaj vode preteklo.

Hvala vsem. Ni bilo treba. Čeprav paše. :D
Sem že pozabila, kako je fajn na tej tekmi. Hvala vsem navijačem za vzpodbudo, dretje, vodo, sladkorčke. Tudi čez organizacijo nimam pripomb. Čestitke tudi vsem, ki ste prišli na vrh in tistim, ki vam to ni uspelo in vam bo naslednje leto.

Želja je bila podreti svoj lanski čas. Ni mi uspelo, nekaj pa le mora ostati še za drugo leto. :mrgreen:
Ko vsi tako jamrate zaradi vročine, moram še jaz napisati svoj komentar. Zame je bila temperatura vsaj do Kokrškega sedla idealna, potem je pa kar dobro zahladilo. Do žičnice sem pritekel celo nekaj sekund hitreje, čeprav nisem imel najboljšega občutka. Na Kokrškem sedlu je bil čas podoben, kot pri najhitrejšem teku (če ne upoštevam tistega, ki je bil le do sedla). Kilometer ravnine pa me je popolnoma ustavil, verjetno zato, ker me spet nekoliko daje križ. Ko je šlo spet navzgor sem stekel precej lahkotno, toda hitrost očitno ni bila prava, saj sem za svojim rezultatom zaostal 4' 42. Očitno se je poznalo, da sem bil ta mesec precej "v pogonu", saj imam povprečno 2,5h treninga na dan, toda predvsem s kolesom, tekel nisem pa skoraj nič! Za izboljšanje rezultata bodo potrebne bolj načrtne priprave.
Vidim, da so med odsotnostjo večinoma tudi moji kritiki mirovali. Najbrž je kriva vročina - jaz sem se ta teden hodil zjutraj hladit na Veli vrh (541m Krk). Oglasila se je edino Darja, ki pa jo je moj prijatelj Stane kar malce prehudo oštel. Na srečo imamo svobodo govora in tisti, ki se nam ljubi, pač pišemo. Pogrešam pa, kot vedno, vsaj medel odziv organizatorja. Mile, ti si pa posebnež svoje vrste. Si najbrž edini, ki mu peklenska vročina odgovarja. Če bi bil malo temnejše polti, bi človek posumil, da imaš Eritrejske ali Kenijske korenine, ha ha. Pa da ne boš kaj zameril, v tej vročini malo heca zares paše. Čestitke za izvrsten rezultat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA