- 14 Apr 2014, 21:46
tudi jaz odtekel 42km istrskega maratona in to bistveno bolje, kot sem predvideval, glede na opis trase in višinski profil proge. Mislil sem, da o osebnem rekordu ne bo govora, ampak sem ga vseeno uspel spraviti pod 3h15. Razen tega, da so nas 50m pred ciljem zaustavili zaradi neljubega dogodka in posredovanja urgentne zdravniške službe ter smo morali počakati, da je urgentno vozilo odpeljalo, je vse potekalo gladko in nimam prav nobene negativne kritike. Pohvale organizatorjem, predvsem pa prostovljcem, ki so nas bodrili po vsej progi. Ljudi ob progi v mestih res ni bilo veliko, a kaj hočemo drugega pričakovati kot to, da jih je večina med 12-13h sedela doma ob kosilu. Tisti, ki so bili v barih, so pa ploskali, lepo od njih
.
Sicer pa nisem doživel nobene resne krize, na vsaki postaji spil malo vode, kjer so imeli sladkor sem vzel kocko sladkorja, vmes še en gel in se je lepo izšlo, brez "trka v zid".
ZZtopka pa res premore neusahljiv vir dobre volje. Ko sem ob 10.30 pešačil od Žusterne proti štartu je ona po opremi prepoznala, da grem teč maraton, in mi podarila nasmešek, ki mi ga marsikateri drugi ne bi. Glede na to, da se ne poznava osebno... Vsa čast ji
. Kako je že nekdo zapel: vem, da danes bo srečen dan. To sem začutil že zjutraj
....

Sicer pa nisem doživel nobene resne krize, na vsaki postaji spil malo vode, kjer so imeli sladkor sem vzel kocko sladkorja, vmes še en gel in se je lepo izšlo, brez "trka v zid".
ZZtopka pa res premore neusahljiv vir dobre volje. Ko sem ob 10.30 pešačil od Žusterne proti štartu je ona po opremi prepoznala, da grem teč maraton, in mi podarila nasmešek, ki mi ga marsikateri drugi ne bi. Glede na to, da se ne poznava osebno... Vsa čast ji